lauantai 16. marraskuuta 2013

Pappa's 80th Birthday Party 2.11.

Meillä oli tuossa pari viikkoa sitten lauantaina papan 80 -vuotis syntymäpäivät. Papan synttärit järjestettiin meidän kotona ja tarkkasilmäisimmät sisustusfanit voikin tiirailla kuvien taustalta asuntoa, jossa elän, olen ja asun. 


papansynttärit81
papansynttärit110
papansynttärit15
papansynttärit18 
papansynttäritäitipapansynttäritmiisu papansynttäritmikko
papansynttärit13 papansynttäritminä papansynttäritpappa
papansynttäritruusut papansynttärit16 papansynttärit4 papansynttärit8 papansynttärit2
papansynttärit3 papansynttärit6 papansynttärit7 papansynttärit5 papansynttäritruoka3 papansynttäritkakku papansynttäritkeksit papansynttäritkeksit1

Meidän kotona on juhlittu niin syntymäpäiviä kuin hautajaisiakin ja tällä kertaa siis juhlittiin pappaani, joka on päässyt kunnioitettavaan ikään. 

Vieraita meille alkoi valumaan lauantaina aamupäivästä kello 11 aikoihin. Itsehän vielä tähän aikaan tanssahtelin kotimme 'privaatti'tiloissa hiukset märkinä, naama puolessa meikissä ja puolialasti -aamuheräämiset ei oo vaan mun juttu! Meille oli jo kaikki vieraat tulleet, kun uskaltauduin julkisiin tiloihin tervehtimään vieraita -jopa vaatteet päällä ja hiukset laitettuna. 

Kaikki vieraat olivat minulle ennestään tuttuja, sillä suurimpaan Papan kavereista olin jo tutustunut lapsena. Toinen puoli vieraista olikin meidän omaa perhettä ja sukua. Keski-ikä juhlissa oli aika korkea, sillä Papan ystäväpiiri on alkanut käymään aika vähiin ja kaiffaritkin ikääntyvät mukana. 

Juhlissa ruoka ja leivonnaiset oli ihan sairaan hyviä! Mun vanhemmat toimivat 'pitopalveluna', joten lähinnä edellinen päivä ja yö meni ruokia valmistaessa. Porukat on handlannut monien juhlien tarjottavat kuntoon esimerkiksi nelisen vuotta sitten sain ihan unelmien tarjoilut rippijuhliini. Myös vieraat on tykännyt aina ruuista.

Juhlat oli todella lämminhenkiset ja mukavat -ainakin omasta mielestäni. Vanhukset muistelivat menneitä ja yhteisiä ulkomaanmatkoja, lavatansseja sekä muita kommelluksia. Itse juhlin Pappaa lähinnä kameran takana ja ikuistinkin ihan onnistuneita otoksia. Voi, kun valokuvaus onkin kivaa pitkästä aikaa!

4 kommenttia:

 1. juhlat kuulostaa kyllä olleen todella ihanat!! :) hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oli kyllä ihan mukavaa. Ainut vaan, että oltiin mun serkun kanssa ainoot nuoret juhlissa :D

   Poista
 2. aivan ihana blogi! :) ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥