maanantai 18. marraskuuta 2013

Happy father's day! ♥

Isänpäivää vietettiin tuossa viikko sitten, mutta kiireiden takia en ole vielä ehtinyt tänne tunkea meidän herkullisen kakun kuvia ja viikonlopun kuulumisia, joten olkaapa hyvä! Kohta jopa päästään käsiksi reaaliaikaan taas!

isänpäiväkakku2 isänpäiväkakku3 isänpäiväkakku4 isänpäiväkakku

Mulla yleensä menee niin äitien- kuin isänpäivät jääkiekon parissa. Toukokuulle sattuu aina jääkiekon MM-kilpailut äitienpäivän kanssa päällekkäin ja olen ollut nyt 2 kisoissa töissä, joten se siitä äidin juhlimisesta. Ensi vuonna en ole kisoihin lähdössä, joten äitiäkin paremmin ehtii juhlistamaan. 

Isänpäivän tienoilla on taas Karjala-turnaus ja juurikin isänpäivälle sattuu aina Suomi - Ruotsi matsi. Olen käynyt aina katsomassa tuon kyseisen matsin joko yksin tai vanhempieni kanssa, mutta tänä vuonna päätettiin jättää väliin koko Karjala. Liput, kun olivat ihan mukavan hintaiset ja itse olin ihan nuutunut lauantaisesta Tampereen reissusta, jossa olin edustamassa Nuorten toimijoiden foorumissa LUNK:aa (liikunnan ja urheilun nuorisokomitea) Maijan kanssa. 

Tosissaan viikko sitten lauantaina lähdin kotoa kello 7:00 Tamperetta kohti ja illalla olin vasta kymmenen jälkeen kotona. Nuorten toimijoiden foorumi oli kyllä tosi antoisa tapahtuma ja pääsi vähän eri kantilta taas urheilun sekä liikunnan pariin mukaan. Päästiin myös kokeilemaan soveltavaa urheilua eli vammaisurheilua! Oli tosi mukava kokemus sekin ja oppi arvostamaan ihan eri tavalla vammaisurheilijoita. Toiset lajit on näin 'normaalille' ihmiselle tosi paljon rankempia kuin 'normaali' laji olisi itsessään. Itse kävin kokeilemassa kelkkajääkiekkoa, pyörätuolikelausta, -rugbya, -koripalloa, judoa, ammuntaa, curlingia, sokkopingistä, -miekkailua, maalipalloa ja monia monia muita lajeja. Mun olisi tarkoitus mennä kokeilemaan kelkkajääkiekkoa ihan oikean joukkueen mukaan. Ai, että mua ärsyttää, kun käytetään sanaa normaalit/terveet ihmiset ja vammaiset. Hei c'mon kaikki on yhtä arvokkaita ja mulla ainakin itselläni tuli sellainen olo, että nuo soveltavien lajien harrastajat on paljon suvaitsevaisempia kuin me 'terveet' urheilijat. Erilaisuus on rikkaus, joten ollaan tosiamme kohtaan ihania ja suvaitsevaisia!

Isänpäivä ei kuitenkaan sujunut ihan jääkiekottomissa merkeissä, sillä olin oman luistelukoulu ryhmäni kanssa jäällä. Meidän harjoitukset oli avoimet, joten sisarukset, isät ja äidit saivat tulla jäälle ihan vapaasti eikä mitään ohjattua ohjelmaa ollut, vaan vapaata luistelua ja pelailua.

Jään jälkeen tulin kotiin leipomaan isälleni lahjaksi prinsessakakun hiukan tyylitellympänä versiona eli valkosininen kuorrute vihreän sijasta. Korvasin myös kreemin vaniljakiiselillä, joten kakku oli hiukan terveellisempää. Koko kakku oli pohjia myöten omin kätösin leivottu. Jos haluatte reseptiä niin kommentoikaahan tuonne kommenttiboxiin! Millaiset teidän isien kakut oli? :)

iskäjaminä
Hyvää isänpäivää maailman paras isi ♥

10 kommenttia:

 1. Ihana toi viiminen kuva ja varsinki ite oot siinä tosi nätti! :)

  http://only--my--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oii! Ihana kakku ja toi mekkos on myös ihan täydellinen <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥
   Toi mekko on täydellinen. Se on Lontoosta tullut Lahteen yhteen pukuliikkeeseen (joka on jo lopetettu) ja ollut siellä vuokrapukuna. No tuo mekko oli vaan sitten niin täydellinen, että mun oli pakko saada se omaksi. Sain neuvoteltua hinnan tosi alhaiseksi, vaikka puvun ovh. hipoi lähemmäs 1000€, koska mekko oli ollut 4-6 kertaa vuokralla aiemmin, mutta siltikin uudenveroisessa kunnossa. Mulla taisi olla wanhojen halvin Suomesta ostettu puku ;)

   Poista
 3. Ompa söpö kakku :) Mua kiinnostais ton kakun ohje!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mä pistän tähän keskusteluun sulle ohjeen, kun muistan ton pohjan miten tein sen mamman ohjeella. :D

   Poista
 4. Ihana kakku ja sulla on ihana mekko tos kuvas c:

  Ihastuin sun blogis iha ekana banneriin ja voivoi ku oot kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojj, kiitos paljon! :)
   Tykkään kovasti tuosta vanhojen mekosta.

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥