Salla

20-vuotias
Lahti
Opiskelija

24.8.sunnuntai4

Moikka moi tyypit! Mä olen Salla, 20-vuotias nuori nainen Lahdesta. Olen koulutukseltani ylioppilas
ja tällä hetkellä välivuoden sijasta opiskelen Koulutuskeskus Salpauksessa merkonomiksi. Mun oma
suuntautumisala on talous- ja toimistopalvelut -lähinnä työssäoppimisten kautta olen erikoistunut kirjanpitoon. Valmistun Salpauksesta vuoden päästä keväällä ja tarkoitus olisi jatkaa opintoja joko ammattikorkeassa tai yliopistolla. 

Tosissaan olen myös opiskelijastatuksen lisäksi tyttöystävä, juniorivalmentaja ja päätöksentekijä. Vaikutan useammassa työryhmässä, hallituksessa ja valtuustossa eri tahoilla. Junioreita valmennan jääkiekon parissa ja toisinaan teen myös muidenkin lajien valmennuksia.

Pituutta multa löytyy vain 156 cm, omistan kissan, asun rauhallisella asuinalueella omakotitalossa, olen todella huono kuski, sanon asioita suoraan, olen toisinaan hiukan piiloblondi -enkä tajua asioita heti, inhoan ötököitä, tanssin aina yksin kotona ollessa ja meillä on usein jääkaappi todella tyhjä.

Mä oon elämästä nautiskelija, rento ja rempseä tyyppi. En turhaan murehdi asioista, enkä jaksa pingottaa turhaan. Luonteesta kyllä löytyy kipakkuutta ja tempperamenttiakin jonkin verran. 

Bloggaillut olen jo monia vuosia eri blogeja -toiset näistä ovat vain hävinneet jo bittiavaruuteen. Salla's Life on nyt ollut pari vuotta hengissä ja tulee tulevaisuudessakin porskuttamaan eteenpäin. Tykkään bloggaamisesta, sillä siinä yhdistyvät mun kaksi intohimoa -kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Blogin aiheina pyörivät elämä, opiskelu, muoti, kauneus, ajankohtaiset asiat, ruoka, tapahtumat ja oikeastaan kaikkea maan sekä taivaan väliltä.

Tervetuloa lukemaan ja vierailemaan blogissa! Toivottavasti tykkäät! :)
Salla's life

2 kommenttia:

 1. Hei pakko kysyy, kun oot merkannut ton lacrossen kiinnostuksen kohteeks/ harrastuksiin, et missä ja miten sitä voi Lahes treenaa?? Kiinnostais meinaa kovasti kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis seurahan Lahdessa on Lahti Predators, siellä on junnut, naiset, miehet ja box-monkeys eli box-lacrossea (miehet pelaa sitä jääkiekkokaukalossa). Henkilökohtaisesti en oo pelannut seurassa pariin vuoteen, joten oon vähän hukassa näistä treenikuvioista, mutta naiset ainakin talvikaudella tais treenata yhtärin salissa ja nyt kai Mukkulan tekonurtsilla. Voi olla, että puhun läpiä päähäni, mutta näin olen käsittänyt. Silloin, kun itse vielä pelasin täällä niin treenattii Möysän ja Lotilan koulun saleilla talvisin, välillä myös Suurhallilla ja kesät Kisapuistossa. Kannattaa tsekata http://predatorslahti.com sivut ja ottaa yhteyttä Pasasen Janneen tai Tuunaisen Hetaan. He tietävät kuvioista paremmin :)

   Tsemppiä lax-urallesi! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥