tiistai 19. marraskuuta 2013

Blogini ja minut löytää näistä palveluista

Ajattelin koostaa teille tällaisen etsimistä helpottavan paketin. Eli näitä palveluita käytän aktiivisimmin blogini kanssa, joten jos et vielä seuraa blogia kyseisissä palveluissa tai ollenkaan niin käyppäs klikkailemassa!

Blogilista

Blogilistalle vasta liityin, sillä vanha bloginikin siellä majaili ja majailee edelleenkin. Jos olet ahkera Blogilistan käyttäjä niin käy seuraamassa Salla's Lifea siellä. Pääset kuvan linkistä suoraan sivulle, josta voit seurata blogiani Blogilistan kautta.

Blogilista on mun mielestä kätevä suomalaisten blogien suomenkielinen ja helppokäyttöinen palvelu. Siellä on myös kivoja rankinglistoja, kuten 'viikon kuumimmat blogit'.

Bloglovin
     
Bloglovin'ssa olen ollut heti alusta asti blogini kanssa, mutten käy siellä kovin aktiivisesti muuten. Oli kiva huomata, että seuraajien tie on vienyt sinnekin ja muutama teitä oli tullut lisää. Joten, jos oot Bloglovin'ssa niin käyppä klikkailemassa tuosta kuvasta.

Bloglovin' on mun mielestä kiva palvelu, koska se on kansainvälinen ja tosi tarkasti kategorioitu. Laadukas palvelu kaiken kaikkiaan. Myös tuolta löytyy erilaisia rankingeja ja seuraamiesi blogien päivitykset tulee suoraan sähköpostiin kerran päivässä -kätevää, kun ei tarvitse kytätä missään josko lempiblogin kirjoittaja olisi kirjoitellut.

Facebook 

Facebookissa Salla's Lifella on oma sivustonsa ja sitä päivittelen kaikista ahkerimmin blogin tahdissa sekä välillä muutenkin. Sinne siis tulee kaikki tieto reaaliajassa ja on ns. 'virallinen', joten tuon sivuston tieto on mun päivittämää ja itse ylläpidän sitä. Kannattaa siis liittyä fb-sivustoonkin, vaikka lukeekin blogia aktiivisesti Bloggerin puolella.

Mua voi myös tulla vetämään letistä Facebookissa mun henkilökohtaisessa profiilissa. Saa pyytää kaveriksi ja laittaa viestiä, jos on kysymyksiä, asiaa tai muuten vain haluaa jutella. Ois kiva tutustua muihin bloggaajiin esim. Fb:n välityksellä, sillä omasta kaveripiiristäni kirjoittelijoita ei hirveästi löydy.

Facebookin sivut on siitä kivoja, että niitä on tosi helppoa hallita ja siellä seuraa muutkin kuin vain Blogger-tilin/Google+ omistajat. Saa päivitettyä postaukset ns. 'suuremman' joukon tietoisuuteen.

instagram

Instagramissa mua voi kanssa seurailla. Yritän päivittää sinne aktiivisesti kuvia blogijutuista ja niiden ulkopuolelta. Tosin tällä hetkellä mun puhelimen kamera on rikki, joten kaikki kuvat ei ole niin kauhean reaaliaikaisia, sillä kuvailen Instagramiinkin järjestelmäkameralla. Yläpuolella olevaa kuvaa klikkaamalla pääsee IG-profiliini. 

Instagram on ihan sairaan hauska palvelu, koska ainakin itse siellä oon tutustunut tosi moneen tyyppiin ja alkanut juttelemaan esim. Kikissä tai Facebookissa. Monta hyvää ystävyyttä ois mennyt ohi suun ilman Instagramia ja niille jotka eivät vielä käytä ko. palvelua niin tuonne lisätään kuvia itsestään, elämästä tms. hastageilla ja palvelun käyttäjät voivat käydä tykkäämässä niistä ja kommentoimassa niitä.

Ei niin aktiiviset palvelut..

Ask.fm

Ask.fmsta löytyy profiili nimellä Sweetye_. Siellä voitte käydä lukemassa mielenkiintoisiin kysymyksiin vielä mielenkiintoisempia vastauksia. Voitte myös esittää nimellä sekä nimettömästi kaikenkarvaisia kysymyksiä.

Ask.fm on ihan ok palvelu, helppo käyttää ja voi kysellä visaisia kysymyksiä kaikilta. Lähinnä pidän tuota yllä blogini takia, sillä sieltä voi käydä kyselemässä nimettömästi kysymyksiä, joita ei kehtaa nimellä kysellä + vastaukset näkyvät kaikille.

We heart it

We heart it:ia käytän lähinnä inspiraation etsimiseen ja kaikkien älyttömän hienojen kuvien katseluun. Tuolla mua seuraamalla musta saa varmaan tosi paljon paremmin kuvaa, että millainen ihminen ruudun toisella puolella kirjoittelee, sillä oon yrittänyt järjestellä nuo tykkäykset fiksuihin ryhmiin ja rakastan noita 'quote'/'minds'-kuvia.

We heart it:ssa voi siis tykkäillä kuvista, jotka miellyttää silmää ja kai sinne jotenkin voi myös lisäillä inspiskuvia. Itse vaan käytän palvelua lähinnä tykkäilyyn ja fiilistelyyn. Hieno, toimiva, kansainvälinen palvelu.

Fashiolista

Fashiolista on mulla lähinnä käytössä samoihin tarkoituksiin kuin We heart it, paitsi täsmennetysti asuste-, kenkä- ja vaatehauissa sekä inspiksissä. Yleensä etsin kuvat merkin perusteella, mutta joskus vaatekappaleen tai teeman mukaan. Jäänyt vähän unohlaan koko palvelu. Pitäisi aktivoitua.

Fashiolistasta saa kätevästi ideoita pukeutumiseen ja omaan tyyliin, kun pääsee käsiksi tyyli- ja vaatekuviin tosi helposti -yhdellä haulla. Kelpo palvelu hakea inspiraatiota ja muodin uusimpia tuulia. Itse kuolailen haute couture laukkuja ja asusteita palvelusta -ehkä vielä joskus.

Btw.. Painelen nyt pehkuihin ja toivottavasti löydätte uusia keinoja seurata blogia. Huomenna kirjottelen varmasti Indiedaysin Inspiration Daysta, jossa minäkin olin mukana.  Hyvää yötä ja kauniita unia!

2 kommenttia:

 1. moikka! mä löysin sun blogin kun olit kommentoinut Saralle ja liityin sun lukijaksi! ^^

  t.toinen lahtelainen :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kuulla! :)
   Ois hauskaa tutustua paremmin teihin lahtelaisiin blogi-ihmisiin.

   Käyn katsoo sun blogin :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥