lauantai 2. marraskuuta 2013

Sonera X-Parti 31.10.

Tsau! Musta tuntuu, että oon ollut viimeisen 3 päivän aikana enemmän maailmalla kuin kotona ja olokin on sen mukainen -ryydyttää.. Kaikkien kissanristiäisten aikana on tullut enempi ja vähempi otattua kuvia, joten päätin nyt tehdä jokaisesta tapahtumasta yksittäiset postaukset. Huh! Tuntuu, että marraskuussa saa mennä pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, mutta vaihteeksi tää on ihan kivaa.

xpratit15
xparti14 xparti1xparti8

Olin vähän ihmeissäni, kun puhelimeeni kilahti noin viikko sitten Soneralta kutsu paljon mainostettuihin  X-parteihin, sillä en ollut itse käynyt netissä ilmoittautumassa kyseiseen tapahtumaan. Emmin hetken lähdenkö krebaamaan torstaina, mutta Radio NRJ:n älytön tapahtuman mainostus vetosi muhun ja päätin kokeilla -lähinnä vain uuden puhelimen toivossa, sillä uusivanha iPhoneni on mun käytön jäljiltä tiensä päässä (kamera rikki). 

Noi partyt oli tarkoitettu lähinnä 18 - 25 -vuotiaille ja kutsu oli avec. Mun avec sairastui juuri ennen junalle lähtöä ja en enään saanut ketään kaveria mukaan pääkaupunkiseudulta, joten päätin mennä yksin Kaiku-klubille Kallioon. Kävelin kauheassa kaatosateessa rautatieasemalta Kallioon, koska olin arvioinut matkan paljon lyhyemmäksi kuin mitä se todellisuudessa oli. Ai, että matkalle sattui myös Hakaniemen tori, joka oli mukulakiveä täynnä. 15 cm koroilla tuo mukulakivellä heiluminen oli aika taidonnäyte ja kuolema nilkoille, sillä ne meni ympäri varmasti 100 kertaa. Voitte myös arvata, että mun tuurilla sateenvarjo jäi Lahteen ja olin bileissä läpimärkänä.

Sitten pieni mainostus tähän väliin... (hyppää siis yli, jos ei kiinnosta).

Soneran X tarjoukset on siis tarkoitettu 18 - 25 -vuotiaille nuorille ja sieltä saa ihan lompakossa tuntuvia etuja, kuten valikoiduista liittymä- ja mokkulapakettien loppusummasta -15% alennusta, jos kuuluu tuohon ikäluokkaan. -15% alennuksen saat ensimmäisen 24 kuukauden eli 2 vuoden ajan. Liittymät ei ole määräaikaisia, vaan niitä voi muuttaa milloin vain ja ne voi irtisanoa milloin vain. 

Mulla on ollut vuosia jo Soneran liittymä sekä mokkula. Oon ollut tosi tyytyväinen liittymiin ja palveluun sekä puhelimiin, joita on joskus tullut hankittua kytkynä. Tällä hetkellä mulla on Sonera Sopiva -liittymä kännykässä. Liittymään kuuluu 1200 minuuttia puhetta, 1000 tekstaria ja tiedonsiirtoa joku x määrä. Kuukausimaksu tuossa on 29,89€, joka ei mun mielestä ole mikää kauhean paha ja paketti riittää ihan kiitettävästi. Omistan myös 4G mokkulan ja netin kannettavalleni. Toi netti toimii todella hyvin ainakin Lahden alueella. Voin siis suositella ihan lämmöllä Soneran palveluita.

xparti11xparti12xparti13

Tuolla pippaloissa esiteltiin myös juuri markkinoille tulleet Applen iPhone 5s ja 5c. Olin vähän skeptinen tuota 5c:tä kohtaan median kritiikin takia, mutta se tuntui oikeasti tosi kivalta käteen eikä ollenkaan 'lelulta', vaikka takakuori onkin muovia. Kyllähän tuo 5c on ominaisuuksiltaan hieman heikompi kuin 5s, mutta myös yhtäläisyyksiä on todella paljon. Opiskelijabudjetilleni tuo 5c on ihan sopivan hintainen puhelin ja sen hankkiminen onkin nyt harkinnassa. Tietysti mielelläni tuon 5s:n ottaisin, jos nyt budjetti antaisi periksi kalliimman puhelimen. Toi 5s on sairaan makean näköinen muotoilultaan -etenkin kultaisella takakuorella ja reunuksilla. Se on myös aivan älyttömän kevyt puhelin.

Kaiku-klubilla ei arpaonni oikein suosinut ja en sieltä kotiuttanut ilmaiseksi iPhone 5c tai 5s puhelinta. Niitä siis arvottiin siellä ihan kohtuullinen määrä. En kyllä ikinä voita mitään, joten ei ollut hirvittäviä odotuksiakaan voittaa puhelinta itselleen.

xparti7 xparti10

X-parteissa oli mukana mahtavia esiintyjiä, kuten ylläolevasta kuvasta voi päätellä. Siinä musisoi Super Janne. Muita esiintyjiä oli mm. Kake Randelin, Dj Orion, Temper2, Dj Spinny ja Dj Dosse. Alkuillasta meininki oli tosi laimeaa. Ihmiset istuskelivat kavereiden kanssa pöydissä juttelemassa eikä kukaan oikeen ollut vallannut tanssilattiaa. Oli vähän yksinäinen olo ilman avecia ja kun ei tuttujakaan mestoilla näkynyt..

Kaiku-klubi oli sisustukseltaan tosi kiva. Pieni ja intiimi, jotain vanhaa ja jotain uutta. Oli sohvaa, tuoleja, raheja yms.. Ihan sairaan kiva sisustus, josta kuvia lisää alempana. Tuo klubin pienuus ja intiimeys ei yhtään auttanut mun hätää, sillä tuli tosi ulkopuolinen olo ja nyhjäsinkin melkein koko illan yhdessä nurkassa, josta vaivoin sain vallattua istumapaikan.

xparti9xparti3
xparti4
xparti2xparti5

Jouduin lähtemään aika ajoissa juhlista pois, sillä piti ehtiä viimeiseen Lahteen lähtevään junaan ja kotia kohti, koska perjantaiaamuna koulu alkoi klo 8:00. Lähdön aikoihin ihmiset alkoivat vertyä ja täyttää tanssilattiaa. Loppuillasta varmaan oli ihan mahtava meininki ja krebaus päällä! 

Kaiku-klubilta keskustaan päin kävellessä tajusin, että Hakaniemen metro olisi ollut ehkä noin 500 metrin päässä klubista. Tyhmänä siis kävelin klubille. Eikun metroon, Rautatientorille ja kotia kohti. Illan paras anti mulle oli Soneran tarjoamat 3 drinkkilippua, hah! Mutta ihan kivaa oli, vaikka olinkin yksin ja tunsin oloni tosi ulkopuoliseksi.

Miten teillä on mennyt loppuviikko? :)

6 kommenttia:

 1. oo aivan ihana toi banneri! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Tykkään kovasti siitä itsekin ♥

   Poista
 2. tosi kivan olonen blogi ja oot nätti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan paljon kuvia. Tykkään myös blogis ulkoasusta, se on kivan erilainen :)

  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos paljon! ♥ Hah joo tuli testattua kameran kykyä kuvata yökerhossa/klubilla. Sai kyllä parempia kuvia ilman salamaa kuin salamalla.
   Kiva kuulla, että erottuu joukosta.

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥