torstai 21. marraskuuta 2013

Indiedays Inspiration Day Goodie bags

Hienosti unohdin laittaa nämä kuvat goodie bageista, jotka saatiin tuolta Indiedays Inspiration Daysta, joten tehdäämpä näistä sitten oma postauksensa. Varsinaiseen päivästä kertovaan postaukseen pääset tästä.

Goodiebag

Saatiin tällainen mukava goodie bag päivän päätteeksi. Goodie bagista löytyi Inspiration Day:n yhteistyökumppaneiden tuotteita. Bageja oli erilaisia ja itselleni sattui tällainen, josta löytyi Vilan juomapullo, Instrumentariumin linssien puhdistusneste ja liina, Vichyn Idealia kosteusvoide, Vaasanin ruisnachoja, jotka ovat jo syöty tähän kuvaan mennessä sekä Sim:n Forme hiusten hoitovoide ja Young face mask -kasvonaamioita 12 kappaleen paketti. Lumenen Natural Code kynsilakan haalin mukaani Onlyn pisteeltä, joten se nyt ei varsinaisesti bagiin kuulu.

Vilan juomapullo on ollut jo ahkerassa käytössä, sillä se on mun mielestä aivan älyttömän makea. Vettä pitäisi juoda se 2 litraa päivässä ja itselläni ainakin jää tuo veden juonti aika vähiin. Valmennusopin kursseilla opin, että jos pitää vesipullon mukana kaikissa päivän jutuissa esimerkiksi oppitunneilla niin kroppaa tulee nesteytettyä tarpeeksi. Nyt on siis tavoitteena juoda se pari litraa päivässä.

Instrumentariumin linssien puhdistussetti tuli tarpeeseen, sillä itselläni on rillit ja aina ei ole mahdollisuutta päästä pesemään niitä juoksevan veden alle. Setti tulee varmasti kulkemaan mukanani laukussa ja matkoilla.

Vaasanin Ruisnachot olivat niin hyviä, etteivät ne ehtineet edes kuviin ja toinenkin pussi ruisnachoja, jotka kaupasta kotiin raahattiin on jo syöty. Suosittelen kaikkia lämpimästi maistamaan noita herkkuja!

Vichyn Idealia kosteusvoide tulikin jo LivBoxin mukana, mutten ole vielä ehtinyt testata sitä. Idealian tuotelinja on tarkoitettu hieman vanhemmalle iholle ja ei ole omalle iholleni mikään ihanteellisin sarja, mutta kokeilen kuitenkin. Siirryn sitten muihin Vichyn tuotelinjoihin.

Sim:n Forme hiusten hoitovoide tuli ihan tarpeeseen, sillä mun hiukset ovat alkaneet sähköistyä ja kuivua ihan sairaasti, kun ilmat on alkanut viiletä. Tuntuu ettei hiusöljykään auta tähän kuivumiseen, joten hoitovoidetta täytyy alkaa pikkuhiljaa testailemaan. Nuo young face mask -kasvonaamiotkin pääsevät pian kovaan testiin. Tykkään nimittäin käyttää kasvonaamiota kerran pari viikossa.

goodibag2 Goodiebag3

Cloettan goodie bagista paljastui aivan hirvittävä määrä hyvää! Näin karkkinarkomaanille tää goodie bag oli ehdottomasti suuri ilonaihe! Mun omia suosikkeja tuosta paketista ehdottomasti olivat TV Mix Fantasyt ja Hopea Toffeet. Ai niin! Rakastan myös purkkaa, joten purkkapussitkin tulivat tarpeeseen. Ah, nam!!

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille näistä kivoista, pienistä lahjoista!

2 kommenttia:

 1. Nuo karkit näyttää valmiilta suomipaketilta, jonka voit mulle postittaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Voisinpa vaan... Ne on jo päätynyt vatsaan ;)
   Mutta hei jos tarvitset jotain Suomesta niin infoile. Pistetään postiin!

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥