tiistai 5. marraskuuta 2013

Millan putiikin avajaiset 1.11.

Ahoj! Sain muutama viikko sitten sähköpostiini kutsun Millan putiikin kanta-asiakas avajaisiin, joten olimme Sadun kanssa viime perjantaina ihanan putiikin grand openingeissa! 

Millan putiikki on ollut jo pitkään Lahdessa, mutta se muutti vanhoista tiloista Rautatienkatu 20, joka siis sijaitsee kauppakeskus Hämeen Helmeä ts. Sokosta vastapäätä. Olen ollut putiikin kanta-asiakkaana viime kesästä lähtien, sillä päädyin hieman vahingossa etsimään tuttavalleni höyhenlamppua ja ihastuin samalla itse sisustus- sekä vaateputiikkiin. 

Puolen vuoden aikana olen enemmän ja vähemmän shoppaillut putiikista tavaraa -lähinnä vaatteita ja asusteita, sillä sisustustavaroita en hirveästi käytä vanhemmilla asuessani. Äitini on aika tarkka kotimme suoraviivaisesta sisustamisesta, joten mun maun pikkusieviä härpellyksiä ei kaivata tänne. Kanttiksena olen saanut lompakossa tuntuvia etuja asiakkuudesta, kuten ostohyvitystä jokaisen ostokerran loppusummasta, kanta-asiakastarjouksia sekä -alennuskampanjoita. Tietysti myös tällaisiin mukaviin tapahtumiin olen saanut kutsuja. Käsittääkseni kanta-asiakkuus toimii myös Millan putiikin nettikaupassa ja kerryttää ostohyvitystä, jonka voi käyttää 2 kertaa vuodessa (tammi- ja kesä-/heinäkuussa) keventämään ostoksien loppusummaa.

Tykkään kovasti Millan putiikin laadukkaasta ja erilaisesta vaate- sekä asustevalikoimasta. Vaatevalikoimasta löytyy niin skandinaavisen linjakkaita kuin todella pikkusieviäkin vaatteita. Olen tykästynyt kovasti putiikin edustamaan Noa Noa -vaatemerkkiin. Muita Millan putiikin edustamia merkkejä ovat mm. Hunkydory, Balmuir, BeckSöndergaard, Stylesnob, Love from Australia, ChillNorway, Mos Mosh ja monia monia muita.

Putiikista löytyy myös tosi kiva sisustusvalikoima aina kattauksesta päiväpeittoon ja tyynynpäällisestä kynttilöihin. Jos mulla olisi oma koti tällä hetkellä niin shoppailisin varmasti Millanista kaikkea ihanaa kotiini. Rakastan ylikaiken kaikkea kirjoituksia sisältävää sisustustavaraa, kynttilöitä ja tyynynpäällisiä. Ehdoton lempimerkki mulla on sisustuksessa Riviera Maison, jonka tuotteita kauppa on pullollaan. -No ehkä sitten joskus tuhlaan tilini tyhjäksi ostamalla sisustuskamaa Millan putiikista ikiomaan asuntooni.

Tykkään myös putiikin henkilökunnasta ja tunnelmasta tooodella paljon. Sinne on aina tosi kiva mennä, koska kokee olonsa tervetulleeksi ja tarvittaessa saa apua, jos sitä tarvitsee. Myös nettikaupan asiakkaana voi aina soittaa putiikille ja varmasti saa apua. Yleensä liikkeessä ei ole paljoa porukkaa, joten siellä on tosi helppoa liikkua, ihailla ja katsella myytäviä tuotteita. Mielestäni nuo tuotteetkaan eivät ole hinnalla pilattuja. Jokaiselle varmasti löytyy jotain sopivaa! :) 

Suosittelen lämpimästi käydä tutustumassa putiikkiin, vaikka ihan kauempaakin asti. Tästä pääset sisään Millan putiikkiin.

Mulla on tuolta avajaisillalta aivan mahdoton määrä kuvia, joten lopetan paasaamisen, koska miljoona kuvaa kertoo enemmän kuin satatuhatta sanaa.

millanpuoti1
millanpuoti18 millanpuoti19 millanpuoti22
millanpuoti20millanpuoti21 millanpuoti8 millanpuoti9
millanpuoti17
millanpuoti11 millanpuoti13 millanpuoti16 millanpuoti3 millanpuoti4
millanpuoti10 millanpuoti6 millanpuoti7 millanpuoti15 millanpuoti2 millanpuoti5 millanpuoti23 millanpuoti14 millanpuoti12
sallaavajaisissa
sallaavajaisissa2
//Neule NOA NOA//Toppi GINA TRICOT//
//Jeggingsit NOW AND THEN//
//Saappaat MARC O'POLO//
//Clutch MARIMEKKO//
//Huivi ARMOR LUX//


Meillä oli siis oikein mukava Millan putiikin avajaisilta. Vietettiin putiikissa varmaan 1,5 tuntia aikaa. Juoma ja pienet snacksit olivat oikein maittavia. Tietysti mukaan tarttui myös jotain ostettavaakin. Itse ostin Kralinikoffin vaaleanpunaisen 'Snacks' kipon, jossa on valkoisia tähtiä, Newportin harmaan kasvopyyhkeen ja BeckSöndergaardin nuden värisen huivin, jossa on isoja sinisiä tähtiä. Niistä myöhemmin kuvia blogissa. Satu taisi ostaa jotain kynttiläjuttuja ja samanlaisen kasvopyyhkeen kuin minä. 

Meidän ilta jatkui oikein mukavissa merkeissä syöden ihanaa ruokaa ja nauttien hieman tai hieman enemmän viiniä. Mulla viininmaistelut jäi yhteen lasiin, sillä lauantaina meillä kotona vietettiin papan 80v. synttäreitä.

Kuulemisiin!

(Edit: Otsikko Millan puodin avajaiset 1.11. oli väärä.
Siis Millan putiikin avajaiset 1.11. on oikein ja korjattu)

14 kommenttia:

  1. ai miten kivan näkösiä juttuja, noista ottais omaan taloon vaikka mitä!

    http://ddaydreamdestination.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on ihan liikaa kaikkea kivaa ja voisin hukuttaa omaisuuteni kyseiseen liikkeeseen :)

      Poista
  2. oi miten ihania juttuja putiikista löytyykään <3 oon tainnut aiemminkin ihastella sun banneria, on se vaan niin ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on täynnä kaikkia ihanuuksia! Oj, kiitos! :)

      Poista
  3. Näyttää tosi söpöltä liikkeeltä, ja mielenkiintoista että samassa paikkaa on sisustus- ja pukeutumispuolen asioita :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo siis mä aina ennen luulin, että toi on pelkkä sisustusliike ja en siksi käynytkään siellä. Sitten jouduin menemään katsomaan kaverilleni yhtä lamppua ko. liikkeestä ja rakastuin niin sisustus- kuin vaate- ja asustevalikoimaankin :)

      Poista
  4. aivan upea banneri ! ja tuolla kaupassa näyttää ihanalta <3

    http://piecesofmylife-sanni.blogspot.fi/
    ois kiva jos kävisit heittää vaikka pari kysymystä mun kysymyspostaukseen ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tuo liike on ihana <3

      Mä käyn katsoo mitä voin tehdä :)

      Poista
  5. Ooh ihania kuvia, tuli kauhee sisustusinto! ♥

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla! Jos vaan joskus täällä suunnilla liikut niin kannattaa käydä tsekkaamassa toi Millan putiikissa + Fanny'sissa ja olikohan yhden kaupan nimi Puoti, joihin myös kannattaa käydä tutustumassa :)

      Poista
  6. Ihania kuvia oot ottanut! Ja muutenkin kiva blogi :-)

    http://thirdtimeblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ei vitsi! tonne on päästävä joskus :D miks kaikki tollaset on jossain niiiiin kaukana!!
    + ihanat vaatteet sulla tos kuvis =))

    http://lagri-lifelover.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne vaan! Tutustumaan huimaan kaupunkiimme, jossa koko keskusta on rempassa. Keskustaan on silti tullut tosi kivoja putiikkeja & puoteja :) Kiitos ♥

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥