keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Indiedays Inspiration Day 16.11.

Moikka moi! Minutkin oli kutsuttu Indiedays Inspiration Dayhin Kiltakellariin, Helsinkiin. Päivä oli tosi onnistunut, lämminhenkinen ja mukava. Itse tosin myöhästyin päivän aloituksesta aika pahasti, sillä missasin pari junaa -tää on just niin tätä mun tuuria! Reilut pari tuntia ehdin tapahtumassa pyöriä ja päivä jäi harmittavasti hiukan tyngäksi omalta osaltani.

inspirationday4

Olympuksen kamerakoulu tuli ihan tarpeeseen, sillä olen ollut Olympus Pen E-PM2 onnellinen omistaja muutaman kuukauden ja uudet kuvausvinkit ovat aina tervetulleita. Tuosta kamerakoulusta jäi tosi paljon uusia niksejä käteen ja sellaisiakin asioita, joita en ole ennen edes tajunnut kamerasta. Vierailin myös Olympuksen pisteellä ja tuli muutamat joululahjatoiveet lisää listalle. Haluaisin kovasti muutaman uuden objektiivin ja lisäkkeet objektiiveihin.

inspirationday3

Vichylla oli tosi antoisa piste, sillä pisteellä pääsi ihoanalyysiin. Itse ainakin olen ihan kujalla ihonhoidosta ja -tuotteista, jotka oikeasti sopisivat minulle. Ihonhoidossa minun pitäisi olla 'ammattilainen', sillä olen kärsinyt pahasta atopiasta ihan vauvasta asti. Atopiaakaan en hoida nykypäivänä erityisemmin ja iho pysyy ihan ok kunnossa. Tuntuu, että kaikki voiteet aiheuttavat mulle hirveästi finnejä ja puhdisusaineet taas kuivattavat ihoa. Analyysissa analysoitiin ihon herkkyyttä ja kosteuspitoisuutta. Oma ihoni on herkkä ja normaali/kuiva. Sain myös tuotesuositukset Vichylta ja ajattelinkin jossain vaiheessa kokeilla tuotesarjaa. Sain myös paljon vinkkejä ihonhoitoon ja vastauksia siihen miksi ihonhoidosta pitäisi tulla rutiini.


Inspirationday23
inspirationday18


Finger foodsit oli tosi hyviä ja niitä oli riittävästi. Tarjolla oli kanavartaita, wasabimarinoitua lohta, ihania jälkiruokia, kuten nuo kuvassa näkyvät mansikkasysteemit, ehkä mansikkapannacottat? Ah, ruoka vetääkin mua näihin tapahtumiin yleensä, sillä se on niin hyvää. Myös juomatarjoilusta oli pidetty hyvää huolta ja tarjolla olikin kuoho-, puna-, valkoviinejä, limonaadeja ja vettä. 

inspirationday6

Mua niin ärsyttää etten ehtinyt osallistua Vaasanin kokkaus-/leivontakilpailuun, josta olisi saanut tuotepaketin, jonka avulla olisi pitänyt kokkailla tai leipoa jotain hyvää blogiin ja samalla osallistua kilpailuun. No aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Sain kyllä mukavasti noita Vaasanin tuotteita mukaan, vaikka jäin ilman kisapakettia. Ps. Ruispala minit ja Vaasan Ruisnachot ovat järjettömän hyviä. Suosittelen lämpimästi maistamaan!

Inspirationday22
Inspirationday14

Onlyn pisteellä pääsi ihailemaan kevään uutuuksia. Keväälle ja kesällä on tulossa ihania vaatteita. Lähes kaikki kevään värit on mun lempivärejä, joten tiedossa on rahanmenoa... Tuolta sai haalittua myös ihanan heleän värisen Lumenen Natural Coden kynsilakan itselleen mukaan.


Inspirationday24 Inspirationday25

2OR+BYYAT:in osastolla oli esittelyssä aivan ihanan värikkäitä vaatteita. Tuli himo ostaa tuo oranssi mekko. Myös uudet nahkalaukut on saanut kivaa potkua muotoiluunsa! Merkki on mulle tuttu jo entuudestaan, koska heillä oli ennen myymälä Lahdessa. Vierailin siellä monet kerrat ja kyseisen merkin vaatteita löytyy myös omasta kaapistani. Tykkään 2OR+BYYAT:in muotoilusta ja vaatesuunnitelusta. Heillä on kivan klassisia, mutta silti niin erikoisia ja tarkasti mietittyjä yksityiskohtaisia laitteita. Modernin ja klassisen tyylin leikittelyä! Täytyy katsoa, jos jossain vaiheessa mekko tai laukku ilmestyisi 2OR+BYYAT:ilta kaappiini. ;)

inspirationday

Mun on pakko saada tällainen söpö, pieni masina, joka toimii myös erinomaisena sisustuselementtinä. Tämä on siis Plantuin yrttien kasvatuslaite. Laite kasvattaa yrtit itse, kunhan vain muistaa aina välillä laittaa vettä masinaan. Olen niin tunari kaikkien kasvien, kukkien ja yrttien kanssa, että saan ne kaikki kuolemaan. Tapan jopa basilikan tuodessani sen kaupasta kotiin. Enään en edes jaksa kasvattaa mitään, sillä kaikki kuolevat mun käsissä. Odotan innolla, että Plantuin kätevä keksintö tulee markkinoille ja pääsen taas kasvattelemaan yrttejä salaatteihin.

Sekalaisia fiiliksia...

inspirationday7Inspirationday19inspirationday8
Inspirationday17
Inspirationday15Inspirationday16
Inspirationday13
Inspirationday10
Inspirationday11Inspirationday12
inspirationday9

Oli kyllä aivan mahdottoman mukava päivä ja oli todella kivaa tavata bloggaajakolleegoita sekä verkostoitua mahdollisten uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Muutamia projekteja on ehkä tiedossakin yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta niistä myöhemmin lisää. En ole ikinä ennen tajunnut kuinka erilaisia, mutta silti samanlaisia me bloggaajat ollaan. Oli mahtavaa tutustua uusiin tyyppeihin ja toivottavasti nähdään vielä jossakin -ehkä ensi vuonna Indiedays Inspiration Gaalassa tai Dayssa! Toivottavasti ollaan myös yhteyksissä muutenkin tässä vuoden aikana.  Kiitos Indiedays! Oli mahtavaa eikä ollut turha reissu!

Pst. Lahtelaiset bloggaajat eiköhän tutustuta ja pidetä jotkut omat pienet blogipippalot?! ;) Olisi kivaa verkostoitua teidän kanssa.

8 kommenttia:

  1. Oon oikeesti nii kateellinen kun en itse päässyt :(

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :( oliko sut kutsuttu vai jäitkö ilman kutsua? Mua niin harmittaa, että myöhästyin tuolta niin paljon ja tapahtuma täyty juosta läpi aika nopeesti. Onneksi ehdin tutustua muutamaan mahtavaan tyyppiin! Tän juoksemisen takia musta ei oo yhtään asukuvaa :(

      Myös gaalaan ois ollut kiva saada kutsu, mutta ehkä ensi vuonna ja tuu ensi vuonna tuonne päivään, jos se järjestetään :)

      Poista
  2. Oi ihania kuvia!:) Mitä kautta sut kutsuttiin tuonne,oisin itekkin kovasti halunnut kun toi päivä kuulosti niin kivalle, mutta ei mua ole mihinkään kutsuttu, tosin mun blogi ei ole vielä ollutkaa kovin pitkään pystyssä:( Itekkin haluisin myös tavata kaikkia ''bloggaaja kolleegoita'' mutta asun lahdesta ehkä vähän turhan kaukana;)

    http://jannijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar! :) Mut kutsuttiin tonne, kun mun blogi oli Indiedaysin vuoden Inspiroivimman blogin äänestyksessä ehdokkaana. Toivottavasti saat ensi vuonna kutsun tuonne. Se on ihan kokemisen arvoinen tapahtuma. Hei tuu huutelee, vaikka facebookissa niin tutustutaan :)

      Poista
  3. kuulostaa kyllä ihanalta tapahtumalta, harmi että en päässyt Saran mukaan kun mulle oli samana päivänä järjestetty yllärisynttärit :D tutustutaan vain!! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli tosi kiva tapahtuma! Mun avec Satu, joka myös on lahtelainen bloggaaja ei valitettavasti päässyt tuonne, hö. Mutta hei onneksi sulla oli jotain kivaa tekemistä ja mikä olisi parempaa kuin yllärisynttärit! ;)
      Ollaan yhteyksissä! :)

      Poista
  4. Kuulostaa tosi kivalta tapahtumalta, olis ihan huippuu päästä itekkin joskus tonne! :)

    http://niinamariia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kivaa! :) ehkäpä pääset tänä vuonna sinne!

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥