torstai 3. huhtikuuta 2014

Pikakuulumisia

pikapostaus3 pikapostaus4 pikapostaus2 pikapostaus1
pikapostauskol
//Paitapusero SAND//
//Farkut LEE//
//Kengät CONVERSE//
//Kello UR&PENN//
//Korvikset CAILAP//

Moikka ja sori hiljaiselo tällä viikolla. Ideoita ois toooosi paljon, mutta kuten edellisessä postauksissa mainitsin niin mulla on älyttömän kiireisiä päiviä ja olen aika paljon reissussa. Vapaapäivinä pyrin vaan makoilemaan kotona lökärit ja villasukat jalassa, hiukset nutturalla meikittömänä. Tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä postausta ylläri ylläri junasta. Matka vie Lappeenrantaan koulutukseen. Huomenna taas junailen Helsinkiin aamulla.

Mutta joo asiaan viime perjantaina olin LUNKin toimesta parin muun Lunkkilaisen kanssa lounaskokouksessa Helsingissä. Me kokoustettiin ravintola Leonardossa ja voi, että kun oli hyvä sekä oikeasti iso lounassalaatti. Mun salaatti koostui fetasta, erittäin hyvin marinoidusta kanasta, punasipulista, kurkusta, tomaatista, krutongeista, parmesaanijuustosta ja caesarkastikkeeasta ainakin. Hintaa salaatilla oli 10,50€, joka ei mun mielestä ollut mitenkään paha täytteisiin ja kokoon nähtynä. Tosissaan LUNK "työllistää" mua tällä hetkellä aika paljon, sillä mulla on vain aikaa ja haluan nyt olla aktiivisesti mahdollisimman monessa jutussa mukana, koska opiskelut tai työt eivät estä aktiivisuutta. 

Helsingistä päädyin Espooseen kummeille käymään, jossa laitettiin vähän ruokaa, juteltiin kaikkea turhaa ja hengailtiin vaan. Tykkään tosi paljon käydä kummeillani, sillä he ovat kuin toinen perhe mulle ja siellä on aina hyvää ruokaa. Ah, ruoka tuo mun ainut rakkaus!  Kotiin päädyin vasta keskiyön tienoilla Espoosta.

Viikonloppu meni aika vahvasti jääkiekon parissa. Lauantaina oltiin katsomassa Lahdessa Game 6 eli playoffseista Pelicans vs. Tappara. Pelicanshan siinä kesälomille lähti niin että lompsis -onneksi lähti niin ei tarvitse käydä enään hallilla kiskurihintaisissa matseissa, mitkä rokottaa opiskelijan pussista pois ison osan. Sunnuntaina meillä oli oma turnaus ja viimeinen kerta tällä kaudella jääkiekkoa pikkuisten kanssa. Meidän joukkue voitti turnauksen kaikki pelit ja valmentajana oon tosi tyytyväinen. Huh, kuusi kautta oon toiminut Kiekkoreippaan alaisuudessa ja tällä erää tämä oli mun viimeinen kausi seurassa valmentajana. Vähän oli haikeat fiilikset turnauksen jälkeen hyviä kesiä ja jatkoja toivotellessa muille koutseille. Olin siis tällä kaudella vastuuvalmentajana ja muu valmennustiimi oli mitä parhain. Tulee iso ikävä, samoin kun junnuja, mutta joskus on lähdettävä rohkeasti kohti uusia haasteita ja avattava uusia ovia.

Alkuviikko ollaan rötvätty Miisun kanssa sohvalla ja sängyssä, välillä torkkuen. Ihan rennosti siis otettu, mikä näkyy tuosta kuvistakin. Pikkusen oon yrittänyt lukea pääsykokeisiinkin, mutta motivaatio aika pahasti hakusessa. Hain siis loppujen lopuksi yliopistoon oikeustieteelliseen Turkuun, politiikan tutkimukseen Turkuun ja Tampereelle sekä viestintään ja journalistiikkaan Tampereelle. Ammattikorkeaan hain vähän kieli poskella "kokeillaan kokeillaan"-asenteella ja tässäpä ne nyt tulee 1. Saimaan ammattikorkea liiketalous, 2. Mikkelin ammattikorkea yhteisöpedagogiikka, 3. Saimaan ammattikorkea fysioterapia ja 4. Haaga-Helia tradenomi, finanssi- ja talousasiantuntija. Mä en tosissaan tiedä järjellistä selitystä miksi hain noihin, kunhan lätkin kohteita menemään. Alustava suunnitelmaan mulla oli sairaanhoito, kätilö ja yhteisöpedagogiikka, mutta näin tällä kertaa.

Mä löysin itselleni Personal trainerin, joka parhaillaan tekee mulle ohjelmia. Myöhemmin lisää siitä. Ps. Pullan sijasta valitsen nykyään smoothien ;)

Adjöö! En siis ole kuollut eikä motivaatio oo kadonnut mihinkään bloggaamisen suhteen.
Miten teillä menee?

6 kommenttia:

  1. Aw, siis tää blogi vaikuttaa jotenki ihan kauheen symppikseltä! Ja mulla tuli nälkä ku jäin tuijottaan ton salaatin kuva... o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oj kiitos ja kiva, jos tulee symppis olo tästä blogista eikä kauheen julma kuva :) ihan tuskaa tuijotella tota salaatti- ja smoothiekuvia, kun on kauhee nälkä itsellä. Toi salaatti oli kyllä niin hyvää, että voisin syödä sitä joka päivä :D

      Poista
  2. ihania kuvia :) tosi keväinen fiilis!

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen kerran :) ihanaa, kun kevät tulee! Oon niin täynnä intoa! <3

      Poista
  3. Oi näyttää herkullisilta noi ruoat! :) Sulla on myös tosi hieno banneri :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥