sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Salla's life on mukana blogiviikolla!

blogiviikko1

Ciao ciao! Olen mukana blogini kanssa blogiviikolla, joka siis alkaa huomenna ja päättyy viikon päästä sunnuntaina. Viikolla meitä on mukana kymmenen bloggaajaa. Meidän blogit on hyvällä tavalla erilaisia ja toisistaan eroavia niin aiheiltaan kuin lukijakunnaltaankin. Idea blogiviikkoon syntyi Demin keskustelupalstalla.

Viikon ideana on se, että jokainen kirjoittaa jokaisena päivänä postauksen samasta aiheesta. Tosin aiheet ovat aika luovia ja varmasti jokainen kirjoittaa erilaisia, mielenkiintoisia tekstejä. Aiheet ovat seuraavat Minä-maanantai, Taiteellinen-tiistai, Kysymys-keskiviikko, Toivomus-torstai, Pelko-perjantai, Lapsuus-lauantai ja Seka-sunnuntai. Joten, jos yhtään nappaa tällaiset postaukset niin stay tuned! ;)

Lähdin viikolle mukaan, koska en ole ikinä tehnyt haasteita tämän blogin puolella ja ihan mukavaa on postailla jotain 'uutta' joka päivä yhden viikon ajan. Ihan kivaa esitellä itseään paremmin teille lukijoillekin. Meillä on hyvä bloggaajaporukka kasassa, joten on tosi kivaa lähteä toteuttelemaan viikkoa muiden kanssa. Toki Blogiviikon aikana pyrin postailemaan myös normaaleita postauksia, joita aina kirjoittelen tänne. 

4 kommenttia:

 1. Odotan innolla blogiviikkoilua :3 Pidetään haaskoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odotan jo kovasti ensimmäisiä postauksia! :) Pidetään pidetään! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo varmasti tai ainakin itse oon innoissani kuin lapsi karkkikaupassa! :) Jää seurailemaan, jos tämmöinen erilainen ''haaste'' nappaa ollenkaan :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥