keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

ASUS-shoppailuraha skaba

ASUS-shoppailuraha skaba

Indiedays Blogger's Inspiration Dayssa sai käydä kuvauttamassa itsensä ASUSksen pisteellä ja samalla pystyi ottamaan osaa huikeaan ASUS-shoppailuraha skabaan. 

Voit käydä äänestämässä suosikkikuvaasi tykkäämällä Facebookissa kyseisestä kuvasta ASUS Finlandin sivuilla. Tykkäämällä voit voittaa itsellesi 240€ shoppailurahaa, joten miksipä et kävisi tykkäämässä jostakin tai jopa useammastakin kuvasta? ;) Kilpailuun voit osallistua 22.4.14 klo 9:00 mennessä. 

Minun kuvaani pääset tästä sekä klikkaamalla tuota ylempää kuvaa. Olen kiitollinen jokaisesta tykkäyksestä ja äänestä jonka saan.


PS. Montinin korusettiarvonta on nyt suoritettu ja onnetar suosi tällä kertaa Miljaa. Onneksi olkoon Milja! Lohdutuspalkinnot menevät tällä kertaa Jennille ja Tiia R., joten jos olette osallistuneet arvontaan ja löydätte nimennä tuosta niin käykääpä lukemassa sähköpostinne. :)

PSS. Olen tosi pahoillani, että nyt on hullu postaustahti päällä ja toivonkin ettette pahastu siitä. Blogger's Day toi paljon ideoita ja näitä kamppiksia ynnä muita juttuja, joita postailen tällä viikolla. Nyt tosissaan tuo Blogiviikkokin iskeytyi tähän päälle, joten postaukia satelee monta kertaa päivässä. Tahti rauhoittuu taas ensi viikolla. Hui, kuulostampa massabloggaajalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥