tiistai 29. huhtikuuta 2014

Week 17

blogiin28.4.4
blogiin28.4.2
blogiin28.4.3
blogiin28.4.1
//Tunika PROMOD//
//Leggingsit VILA//
//Trenssi ESPRIT//
//Tennarit CONVERSE//
//Aurinkolasit GLITTER//
Sori, sori ja sori!! En ole unohtanut teitä, mutta kun tuntuu, että pitäisi olla samaan aikaan vähintäänkin kolmessa paikassa niin bloggailu on vähän kärsinyt siitä. Ei, en ole juossut missään blogitapahtumissa tai vastaavissa, minkä takia niin monet bloggaajat ovat ''kiireisiä''. Vaan mä olen ihan raa'asti ollut töissä -vapaaehtoistöissä Lappeenrannassa.

Tosissaan viime viikko hurahti Poikien alle 18-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen parissa Lappeenrannassa. Itselleni kisat olivat 16. joissa olen ollut töissä ja 5. jääkiekon parissa. Kyllä se parinkympin raja varmaan pian rikkoutuu. Ehkäpä ensi vuonna. Vapaaehtoisuus ja kisatyö on siis todella tuttua -kerran, kun on eksynyt kisajunan kyytiin niin kilometrejä kertyy eikä loppua näy tai ainakin itse olen tykännyt todella paljon kisoissa mukana. Tällä kertaa työskentelin akkreditoinnissa, lipunmyynnissä ja infopisteellä. Entuudestaan tuttuja hommia nuokin, mutta aina niihin on kiva palata. Meillä oli tosi kiva työporukka ja hauskaa eikä mitään turhaa pingottamista. Vähän on kisaväsymystä havaittavissa, mutta eiköhän se tästä laannu pikku hiljaa!

Siis mitä mulle oikeasti kuuluu ja miten menee niin todella hyvin. Pääsen ensi viikonlopuksi töihin ja vähän reilu viikon päästä lähdetään Tallinnaan käymään pikavisiitillä. On oikeasti pitkästä pitkästä aikaa kivaa mennä palkallisiin töihin niin saa vähän omaa rahaa käyttöön ja tuo karkumatka Tallinnaan tulee ihan hyvään rakoon. Nyt pitäisi jaksaa ahertaa nuo ylioppilasjuhlakutsut valmiiksi ja keksiä mitä niihin kirjoittaa. Joo siis sain tosi hyvän idean askarrella kutsut alusta asti itse ja kun niitä pitäisi tehdä about 50 kappaletta -voi morjes! Ehkä mä selviän tästäkin projektista, kunhan vain jaksaisin siihen ryhtyä. Vähitellen pitäisi alkaa leipomaan juhliin pikkuleipiä ja muuta mukavaa, mitkä säilyy pidemmän aikaa hyvinä niin ei tulisi viimeisen illan paniikkia. Jee, vappukin jo kolkuttelee ovella ja simat on pullotettu!

Kuulemisiin! Lähden leipomaan :)

1 kommentti:

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥