perjantai 28. maaliskuuta 2014

Busy Doin' Nothing

vauvantossuthallinherkku
vauvantöppösethallinherkkujalahja4
päivänasu27.3.4 
uusiarskakollasi
huuiiiviiikollaasi
päivänasu27.3.2
//Paita MONKI//
//Farkut LEE//
//Huivi ARMOR LUX//
//Tennarit CONVERSE//
//Aurinkolasit RALPH LAUREN//

Morjesta pöytään!! En tajua mihin tää aika juoksee, ilmeisesti se juoksee multa pakoon ja kovaa. Mulla on koko ajan kauhea kiire mennä paikasta toiseen ja ehtiä tekemään kaikenlaista, mutta joo tulin nyt kertomaan viimepäivien kuulumisia, kun tässä junassa istun taas (sori miljoonat kirjoitusvirheet, korjaan ne myöhemmin iPadilla litistymisen partaalla on vaikeaa kirjoittaa).

Eilen ja toissapäivänä puuhasin tuotekuvauksien ja Hallin Herkun ja Lahjan Facebook-sivujen parissa. Tosissaan kävin keskiviikkona kuvailemassa noita söpöjä Suomessa käsintehtyjä vauvan töppösiä, joita Hallin Herkusta ja Lahjasta löytyy sateenkaaren väreissä. Kevään värit on vielä tulossa, mutta kannattaa käydä katsomassa, jos omalle pikkuiselle tai viemiseksi löytyisi töppöset Lahdesta Kauppahallilta. Kyseisestä liikkeestä löytyy myös muita ihania käsitöitä. Eilen kävin esittelemässä valmiit kuvat, joihin tilaaja oli tyytyväinen ja samalla päivitettiin ne putiikin FB-sivuille. Olen itse suhteellisen tyytyväinen noihin tuotekuviin, tosin aiemmin olin vielä tyytyväisempi, kun vasta aamulla huomasin pari itseä häiritsevää asiaa tuossa alemmassa tossukuvassa.

Tosissaan tiistaina olin koko päivän Lappeenrannassa kaverini luona, sillä VR:n supersäästötarjouksella tuo väli on vain 5€/suunta ja matkakin taittuu vähän reilussa tunnissa. Meillä oli tosi kiva päivä, ei oikeestaan tehty mitään. Lojuttiin vaan, laitettiin ruokaa ja pelattiin pleikkarilla -ah kuinka rentoa ja epänaisellista, mutta väliäkös tuolla!

Tosissaan eilisen ja keskiviikon muhinoin "töiden" ja pääsykoekirjojen parissa. Politiikan tutkimuksen pääsykoekirjat on mulle ihan hepreaa ja oon vähän luovuttanut niiden suhteen, kun en jaksa pysyä perässä kuka on kirjoittanut väitöskirjassaan ja mitä, milloin, missä ja miten joku tutkimussuunta on muuttunut, huoh! Ehkä mä vielä motivoidun.

Ihanaa kevät on tullut vihdoinkin ja asiat rullaa tosi hyvin, vaikka olenkin työtön renttu enkä tiedä mitä haluan jatko-opiskelemaan. Mulla on ihania ihmisiä ympärillä ja aurinko paistaa! Voisiko enempää toivoa? Ainut asia, mikä ärsyttää on järjetön siitepölyallergia, johon voisin miltei kuolla.

Nyt meen nukkumaan natinati! :)

26 kommenttia:

  1. epänaiselliset päivät on luksusta aina välillä! :D tiiän tunteen
    ja sun tyyli on upee tykkään tosi paljon! :)

    chocolateye.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi epänaiselliset päivät on ihania ja varsinkin viettää poikaporukassa, jossa kukaan ei välitä miltä näytät, vaikka istuisit jätesäkki päällä pelaamassa änäriä. :D Oi, kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Tosi kurjaa toi siitepölyallergia :/ Itselläni ei sitä ole, mutta miehelläni on, joten ymmärrän kyllä tunteen.
    Ja ihana toi paita! Monkissa on kyllä kaikkea kivaa, vaikka harvoin sieltä mitään mukaan lähteekään :)

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joka kevät ihan hirveät oireet, mitkä jatkuvat pitkälle kesään. Apteekista saatavia lääkkeitä voi syödä kuin karkkia -ei mitään tehoa. Nyt käytiin luontaistuotekaupasta hakemassa Kverillat ja ne vähän auttaa -tiedä sitten onko placeboa vai oikeaa hyötyä, mutta hyvä jos auttaa jollakin tavalla. Kiitos! Tykkään kanssa tuosta paidasta. En oo ikinä käynyt Monkissa, vaan kaikki Monkin vaatteet, joita kaapistani löytyy on kirppikseltä :)

      Poista
  3. oot niin oikeessa, aika kulkee älyttömän nopeesti! D: kirjoitat tosi hyvin, joten ois kiva lukea sun kirjoittamana vähän syvällisempiäkin postauksia? :) ihanan keväinen asu!

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep aika vaan valuu käsistä!! :D Joo voisinhan mä yrittää kirjoittaa vähän syvällisempääkin matskua! Mitä/mistä haluaisit kuulla? :) Kiitos! :)

      Poista
  4. Tosi kiva asu !:) Muutenki mukavan oloinen blogi:)

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oi aivan ihania noi vauvojen töppöset! Kiva asu ja syvemmänkin tarkastelun jälkeen tosi kivanoloinen blogi, jäin lukijaksi. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan hurjan ihania ja vielä, kun niitä on paaaaljon eri väreissä! :) Jee, kivaa saada uusia seuraajia! :)

      Poista
  6. Todella kiva asu! :) Mulla on sama toi siitepölyallergia.. Täytyy alottaa kohta lääkitys taas, ettei tarvi taas olla koko kesän silmät punasina töissä ja muutenkin huonossa voinnissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mulle on annettu ohjeeksi, et lääkitys pitäis aloittaa jo joulu-tammikuussa, mutta en ikinä muista sitä, eikä noi apteekin lääkkeet paljoa auta mua tai ainakin niitä saa vetää levyllisen (kuulemma siltikään vaikuttavuus parane). Nyt onneks nuo Kverillat, mitkä on luontaislääkkeitä on vähän helpottanut oloa. Mulla silmät kutisee ja vuotaa silti :S

      Poista
  7. upee banneri ja tosi kiva asu :)

    VastaaPoista
  8. Upee banneri ja ihana toi sun asu!! :)

    http://findareasontosmileee.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Ai katsos, mäkin olen hakemassa politiikan tutkimukseen! Miten sujuu lukemiset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee täältä löytyy kohtalotovereita! No Tampereen kirjoja mulla vielä ei ole, mut noi Turun kirjat on aika weird, vaikka oon tosi hyvä historiassa ja yhteiskuntaopissa sekä seuraan muuten politiikkaa jne. Tuntuu, et kun siellä vilisee tutkimussuuntia, väitöskirjoja, ihmisten nimiä yms niin kaikki menee sekaisin ja päässä on vaan sellai sekava iso pilvi. Tosta pilvestä on tosi vaikeeta kakistaa mitään fiksua ulos ja paperille. Mulle tuli noi kirjat jo aika kauan aikaa sitten ja aluks oli motivaatiota lukea, mut nyt vähän hukkunut toi motsku, jos vaikka ensi viikolla taas alkaisin aktiivisesti lukemaan. Tsemppiä sulle lukuihin ja toivottavasti pääset sisään! :) Miten sulla lukeminen kulkee?

      Poista
    2. Voi olla aika haastavaa jos yrität lukee monen aineen kirjoja yhtä aikaa.. Ja joo, namedroppingit on kyl yhtä tuskaa. Maaliskuun alussa aloin lukea, mutta nyt into on hiipunut ja se pitäisi taas aktivoida. Toivottavasti pääsemme molemmat!

      Poista
    3. Jep, no heitin ton oikiksen nyt vähän yli laidan, kun aiheet oli itselle aika vaikeet. Nyt vaan tsemppailen tohon politiikan tutkimukseen. :) Jees, ois kivaa, jos päästäis molemmat sisään! :)

      Poista
  10. Ihana asu sulla tässä! :) + upee toi banner!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Sama toi siitepölyallergia.. Jouduin alottaa jo kauheen aikasi lääkityksen.. Mutta ihana asukokonaisuus sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää kuulla! Mun pitäis aloittaa aina jo joulu-tammikuussa lääkitys, mut se aina jää vähän viime tippaan. Kiitoksia! :)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Toi huivi ja pitsipaita on kyllä yhdet mun lempparivaatekappaleet :)

      Poista
  13. ihana asu! :) tykkään varsinkin tosta huivista :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥