lauantai 5. huhtikuuta 2014

Oh I love shopping!

Moikka moi! Pitkästä aikaa kävin shoppailemassa alkuviikosta Cetorilla eli kirpputorilla ja Stadiumista haalimassa syntymäpäivä alennukset takataskuun. Kaikkea kivaahan sieltä löytyi edullisesti. Tässä olisi nyt löytöjä koottuna asukokonaisuuksiin.

blogivaate
sallablogi7
blogisalla3
blogisalla5
//Svetari WARP/STADIUM//
//Juoksuhousut SOC/KIRPPUTORI//
//Tennarit CONVERSE/STADIUM//
//Pipo RESTERÖDS/KIRPPUTORI//
//Lippis NEW ERA/STADIUM//
Olen jo pitkään etsinyt värikkäitä tai kuviollisia juoksuhousuja, mutten ole vielä ostanut uutena mitään, koska juoksuhousut tuppaavat maksamaan suhteellisen paljon -ainakin, jos haluaa merkkihousut, jotka eivät kulahda heti ensimmäisessä pesussa.

Cetorilta löysin SOC:n ihanan korallin väriset, sopivan kokoiset pöksyt 3 eurolla. Mun mielestä ei ole mikään paha hinta ihan uudenveroisista ja pirtsakoista juoksuhousuista, kuitenkin aika todennäköisesti käytän nuo itse loppuun. Mulla usein hajoaa urheiluvaatteista -etenkin juoksuhousuista saumat tai niihin tulee mystisiä reikiä. Käykö kenelläkään muulla samanlailla vai olenko ainoa? 

Kirpputorilta mukaan tarttui myös Resterödsin fuksianpunainen pipo, josta oli jo napattu tupsu pois niin ei tarvitse itse alkaa sen kanssa säätämään. Olen nimittäin aivan järkyttävän huono ompelija ja käsitöiden tekijä. En saa ommeltua edes nappia paitaan kiinni, jos sellainen sattuu irtoamaan. Mä tykkään käyttää paljon pipoja etenkin talvella bad hair dayseina, koska oon erittäin huono laittamaan myös hiuksia ja hiukset on aina helppoa pitää auki tai nutturalla. Fuksianpunainen sopii myös kivasti mun hiusten väriin. Pipolla hintaa oli pari euroa.

Stadiumissa oli noi mahtavat synttäritarjoukset kanta-asiakkaille, kun jo alennustuotteistakin sain -25% alennusta. Mulla oli tarvetta uusille Converseille, joten kävin kotiuttelemassa nuo mustat Conssit. En ole ikinä oikeen tykännyt Converseista, mutta löysin viime syksynä parit tennarit kirpputorilta halvalla ja se oli sitten menoa -rakastuin. Hintaa Converseille jäi alle viisikymppiä kaikkien alennusten jälkeen.

Olen pitkään jo katsellut Stadiumissa tuota New Eran lippistä ja Warpin svetaria, mutten jostain syystä ole ostanut niitä. No nyt oli kivaa käyttää tarjousta hyväksi ja kotiuttaa kivat urheilulliset vaatteet. New Eran lippis on tosi rento, mutta sitä voi myös käyttää kaupungilla nahkatakin ja farkkujen kanssa eikä tule liian renttua oloa. Tykkäilen kovasti svetareista ja pari niitä löytyykin jo kaapista. Tuo Warpin yksilö oli tyylikäs ja chilli, mutta asiallinen.

vaateblogi2
sallablogi
sallablogi6
//Paitapusero SAND/KIRPPUTORI//
Cetorilta kotiutin vielä Sandin merkkipaitapuseron. Käytän melko usein paitapuseroita ja ne ovatkin mun vaatekaapin luottovaatekappaleita. Suosin paitapuseroissa merkkipuseroita, sillä ne kestävät vuodesta toiseen hyvinä ja eivät kärsi pesuista. Hintaa tällä puserolla oli 3 euroa, joten aikamoinen löytö.

Oletteko te käynyt alennusmyynneissä tai kirpputoreilla? Onko löytynyt mitään kivaa ja todellisia löytöjä?

10 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten kivan pirteät noi juoksuhousut! Toi paitapusero on myös tosi nätti. (:

    VastaaPoista
  2. Mä ostain usein vaatteita käytettynä tai sitten alennuksesta. Hurjia summia saa nykyään vaatteista maksaa, mutta onneksi pystyy aina tekemään edullisia löytöjä! :) Ja monesti oon kaupassa katsonut jotain paitaa ja sitten olenkin löytänyt sen huuto.netistä reippaasti halvemmalla hinnalla ja ehkä kerran on vain edellinen omistaja sitä käyttänyt. Ne hetket tekee todella iloiseksi!

    Ja IHANA toi sun banneri! Vautsi!

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan yleensä lähes kaikki vaatteet kirpputorilta, koska sieltä löytyy edullisia vaatteita, jotka on uudenveroisessa kunnossa ja hinta paljon pienempi. Harvemmin myös törmää samanlaisiin vaatteisiin koulussa, töissä tai kaupungilla, kun on päällä jotakin "vanhaa" ja uutta. Itse en jotenkaan osaa käydä kauppaa Huuto.netissä. Shoppailen kyllä usein Facebookin kirppisryhmissä. Myös luonto kiittää kierrättämisestä. :)

      Kiitos paljon :)

      Poista
  3. Aivan ihana banneri täällä! :--)

    http://starrynight-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Upea banneri!!! Ja muutenkin sujuvaa tekstiä ja kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  5. Mä käyn viikoittain kirpputoreja kiertelemässä. En etsi koskaan mitään tiettyä vaan pyörin siellä silmät ja korvat auki!:) vaikka mitään ei olisi tarkoitus ostaakkaan,aina tarttuu jotain pientä mukaan päivää piristämään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma täällä! :) Mulla on jotain tiettyjä juttuja, mitä haen, mutta suurimmaksi osaksi aika avoimin mielin painan kirppiksillä menemään.

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥