tiistai 25. maaliskuuta 2014

Springtime

blogiinpv blogiinpv2kollaasi2
bloggiinpv3
blogiinpv4
uusintapicc
//Trenssi ESPRIT//
//Paita GINA TRICOT//
//Farkut LEE//
//Saappaat TEN POINTS//
Moikka moi! Olen yrittänyt nyt varmaan kolmisen tuntia survoa näitä kuvia koneelle, muttei meinaa onnistua millään ja kuvankäsittelyohjelmakin heittäyty hiukan vmäiseksi, joten pahoittelen näiden kuvien rakeisuutta ja väritystä. Whatever mitä nyt onkaan. Ehdottomasti tykkään itse tuosta kolmannesta kuvasta, vaikka se onkin vähän utuinen.

Mä en tehnyt tänään juurikaan mitään fiksua, kunhan chillailin vaan. Heräsin aamulla kahdeksan maissa ja katsahdin ikkunasta ulos. Pilvistä great, joten pää tyynyyn ja takaisin unille. Kun lopulta heräsin niin onneksi auringonsäteet pilkistivät ikkunasta ja tiedossa oli lämmin, kaunis kevätpäivä. Mun mielialaan ja vireystilaan vaikuttaa ihan sairaasti tuo valon määrä sekä sää. Yleensä pilvisinä ja sateisina päivinä oon todella äkäinen ja väsynyt, aurinkoisina päivinä taas iloinen ja pirtsakka.

Mun oli tarkoituksena lähteä aamulla koululle metsästämään käsiini äidinkielenopettajaa ja äikän ylppäreitten alustavia kokonaispisteitä eli alustavaa arvosanaa. Noh, mutta kuten aina mulle tuli kaikenlaisia mutkia matkaan ja päätin saada tulokset viestimien kautta. Jäin sitten kotiin lusmuilemaan ja auttelemaan kaveria koulujutuissa tietokoneen välityksellä. Kaverilla oli jotain kemian tehtäviä, joissa tarvitsi apua, joten päätin auttaa häntä. Oon siis kemiassa tosi pro or not. En edes viitsi sanoa, mikä mun kemian päättöarvosana on, mutta tulipahan autettua kaveria ja kerrattua kemman oppeja.

No illalla sainkin sitten sähköpostiini äidinkielen alustavan arvosanan ja voin sanoa, että suututtaa, ketuttaa ja tekee kaikkea niin paljon ettei mitään rajaa. ÄRSYTTÄVÄÄ!!! Floppasin esseen tosi lahjakkaasti ja kirjoitin siitä elämäni huonoimman pistemäärän -en oo koko lukiourani aikana saanut alle 50 pistettä esseestä ja nyt tuli aika reilusti alle 50 pojoa. Syksyllä uusimaan ja soitellen sotaan. Kyllä se L vielä tulee.

Auringonlaskun aikaan lähdettiin vähän kuvailemaan tuohon meidän kodin läheiselle pellolle asukuvia. Kuvaajana toimi äiti ja kuvista huomaa ettei mamma osaa käyttää mun kameraa kunnolla. 

Tosissaan mulla oli tänään päällä tuo Gina Tricotin melko uusi paita, joka on jo aiemmin esiintynyt täällä ja siitä onkin tullut yksi lemppareista. Tuo Espritin tosi kiva trenssi löytyi uutena (hintalaput kiinni) kirpputorilta pari kuukautta sitten ja hintaa taisi olla vain 20 euroa. Tykkäilen siitä kovasti, mutta se on aivan kamala karvojen kerääjä.

Tää nyt oli tällainen tosi turha postaus, mutta nauttikaa kuvista, jos niistä voi nauttia. Oli pakottava tarve tulla jotain kirjottelemaan.

Nyt painun nukkumaan, sillä aamulla lähden kohti itärajaa ja Lappeenrantaa. Vähän jänskättää reissu, kun en ole ikinä käynyt junalla ja yksin kyseisessä kaupungissa, mutta eiköhän se tästä.

(Edit: Alin kuva muutettu paremmaksi laadultaan. Tekstiä hiukka muutettu. 25.3.14 klo 8:10).

12 kommenttia:

 1. aivan ihana banneri! mukavan oloinen blogi:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jos tykkäät niin jäähän seurailemaan :)

   Poista
 2. voi että sulla on ihana tapa kirjottaa! jotenkin niin 'asiallista' mutta rentoa tekstii! mä tykkäään :3

  http://niinamoi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tack! Kiva, että joki tykkää, kun toiset tuntuu inhoavan tällaista pilke silmäkulmassa rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä kirjoitettua tekstiä. Turha sen pipon on päätä kiristää ;)

   Poista
 3. ihana tää banneri ja hyvii asukuvia :)

  VastaaPoista
 4. Siulla on todella mielenkiintoinen blogi ja oot hurjan nätti! Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kivaa, kun jäät seuraamaan! :)

   Poista
 5. Harmi että sun äikkä floppas :( Mullakin floppas aikoinaan enkku ja sain esseestä 72p kun parhaimmillaan oon kirjottanu täydet ja yleensä ainakin 85p. Uusimalla mullakin parani arvosanalla se, joten tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän joo ärsyttää, koska meidän opettajan mielestä olin kirjoittanut liian suppeasti aiheesta. Otsikko tais olla ''Siltä matkalta minä itseni löysin'' tai tuon kaltainen. Kirjoitin sitten yhdestä vapaaehtoistyömatkasta, joka oikeasti muutti mun elämää. Itsenäistyin ja ajattelutapani muuttui. Kuulemma olisi pitänyt olla joku onnettomuus, kuolema, muutto uudelle paikkakunnalle tai muu sellainen, joka mullistaa koko elämän.. Musta ton aiheen oli YTL rajannut vähän väärin niin tehtävänantokin ärsyttää. :( Mä kirjoitan enkusta sellasta 60p. mikä on mun taidoilla tosi hyvä ja taisin saada sen ylppäreistäkin, vaikka A tulikin. Mulla on siis keskivaikea lukihäiriö/oppimisvaikeus vieraissa kielissä ja en oikeastaan saanut opettajilta mitään tukea koko lukioaikana siihen, mutta oon tyytyväinen, että enkku meni läpi.

   Uusinta kutsuu syksyllä äikästä.. Kiitos! :)

   Poista
  2. Must toi on tosi ärsyttävää, että toiselle sun omat kokemukset on ihan huuhaata ja sen perusteella sitten annetaan sun kirjotuksille arvosana :D Arviois sitten oikeesti sitä teknistä osaamista enemmän eikä antais omien mielipiteiden suppeasta sumentaa liikaa mieltä. Mullekin tuli paljon palautetta just lukioaikana tuosta, että pitäis olla jotain suurempaa.

   Voihan se vielä olla että lautakunnassa muuttuu sun lopullinen arvosana ja siellä on joku joka arvostaa enemmän :)

   Poista
  3. No älä ja esimerkiks mua ärsyttää tosi paljon filosofia aineena, kun siinä arvioidaan ja arvostellaan tavallaan juurikin ihmisen ajatusmaailmaa -okei, onhan sielläkin tietyt lainalaisuudet, mutta kuitenkin se on pitkälti sitä ajatusmaailman arvioimista. Mua on aina ylistetty äikässä ja nyt tuli tällai kiva tömähdys. Oisin tottakai voinut kirjoittaa, vaikka koulukiusaamisesta ja sen rankimmista muodoista mm. pahoinpitelyistä ja niin edelleen ihan omasta kokemuksesta tai isovanhempien sairastumisesta, kun olin 4v. ja siitä viedä draamankaarena 10 vuotta eteenpäin ja siihen, kun pidin mummoa kädestä mummon kuollessa. Kyllä multa näitä ns. ''vaikeita'' aiheita löytyis myös, mut en tykkää synkistellä ja aattelin, et toi oli positiivinen käänne.

   Toivottavasti lautakunnassa ymmärretään hyvän päälle! ;)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥