lauantai 22. maaliskuuta 2014

AAMUJA NOLLA!!!

abi5 abi4 abi8 abi7
abi3 abi2 abi6

Niiiiiiin pitkäääään ja hartaasti on odotettu aamujen nollaan virumista! Nyt vihdoinkin voin sanoa, että mulla on oikeesti AAMUJA NOLLA -ei siis enään ikinä aamuherätyksiä lukion takia, joten päätin laittaa vähän fiiliksiä meidän penkkareista, jotka oli reilu kuukausi sitten ja Salppurin lukion osalta historian viimeiset penkkarit.

Eihän mulla 'fyysistä'koulua ole ollut oikeastaan ollenkaan tammikuun jälkeen, mutta kaksiin ylppäreihin on riittänyt luettavaa ihan kiitettävästi -tosin voiko äidinkieltä edes lukea? Tänään mulla oli koko lukion viimeiset kirjoitukset ja siis se kauan odotettu historian uusinta. Saa nähdä miten koe meni. Jäi ihan hyvät fiilikset, mutta harmittaa ettei aika ihan riittänyt ja yks vastaus olis aika kauhea raapaisu. Toisaalta tolla hissalla ei ole mitään merkitystä, kun uusin sen vaan, mut ois kiva saada se vanha arvosana tai ehkä vielä yhden pykälän parempi.

Mutta joo tulevaisuudensuunnitelmat ovat täysin auki, sillä kevään mittaan mun elämään on tullut muutamia muuttujia. Ihan positiivisia kuitenkin, joten mitäpä niistä valittamaan. Tein tuossa muutama viikko sitten yliopistohaun ja sieltä valikoitui aloiksi oikeustiede, politiikan tutkimus ja viestintä & journalistiikka. En oikeen tiedä mitä haluaisin tehdä, joten soitellen sotaan ja koitetaan nyt johonkin noista päästä sisään. Ammattikorkeaan haku pitäis kanssa väsätä ja siellä kiinnostais eniten yhteisöpedagogiikka, fysioterapia ja sairaanhoito (kätilö). Toisaalta ei mulla ole mihinkään kiire ja ei maailma kaadu, jollen pääse mihinkään opiskelemaan kevään haussa.

Jotenkin on vähän haikea fiilis nyt, kun kaikki on lukiosta takana ja uusi, tuntematon edessä. En nyt hihku, että lukioaika oli jotenkin mun elämän parasta aikaa -ei todellakaan, mut silti haikeudella jään kaipaamaan.

PS. Penkkareissa oli tosi hauskaa!! Älkääkä skipatko niitä ikinä niinkuin allekirjoittanut meinasi tehdä -lukion paras päivä vanhojen lisäksi!


Ja onnea te muut kevään uurastuksesta selviytyneet kirjoittajat ja mahdolliset tulevat ylioppilaat! :)

Miten kirjoitukset meni teillä?

12 kommenttia:

 1. Ihana banneri!!*.*


  http://fanni0405.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oo aivan huikeen ihana banneri ! ♥ Ja kirjotat muuten tosi kivasti ja mielenkiintoisesti! :)

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket! :) kivaa, että joku tykkää mun persoonallisesta otteesta kirjoittamiseen. Kyllä asiakielikin onnistuu, mutta blogissa on tärkeää persoona :)

   Poista
 3. tosikiva penkkari asu ollu sul :-) ! ja toi norsu tuol on söpö :-D itehän olen ihan amislainen nii en pääse tämmöisiä juttuja oikeen kokemaan :p


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meidän teema oli siis viidakko. Tais unohtua laittaa tohon tekstiin ja itse olin leijonankesyttäjä. Hommasin asun keskiviikkona, kun torstaina oli penkkarit, et semisti viime hetkiin jäi, mut olin tosi tyytyväinen. :)

   Oo onnellinen, että oot amiksessa! 2,5 vuotta pänttäämistä ja istumista on aika rankkaa ja lukiossa parhaat hetket on vaan nää juhlat :D

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Noi asut oli aika hauskoja :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ne on ja meilläkin oli kivaa :)

   Poista
 5. Loistava toi "so long s*ckers" ! Mullekaan ei lukio nyt mitään hirveän hehkeää aikaa ole ollut, mutta niin vaan siitä selvittiin ja lakki tulee päähän toukokuussa! :--) Tykkään tosi paljon tästä sun blogista!

  http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha meidän koululla on aina ollut joku ton suuntainen teksti katosta tippuvassa pressussa abigaalan lopussa. Ton pressun mukana tippuu luvaton määrä ilmapalloja auditorioon. :D Mulle lukio on ollut ihan hemmetin pitkä piina, kun en oo oikein mahtunut porukoihin ja kaikenlaista on tapahtunut + oon vieläpä aika perfektionisti ton koulun suhteen. Onneks se on nyt ohi ja lakkia tännekin päin päähän painetaan toukokuussa. :) Kiva, jos tykkäät ja jäähän seurailemaan, jos tykkäät kovasti!

   Poista
 6. ihania kuvia jälleen kerran! :) Mut olisko mahdollista saada kuvat ja teksti edes lähes saman levyisiksi? Moon saanu jonkun pinttymän ja mua ärsyttää lukee jos teksti on tosi paljon leveämmällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo voin yrittää säätää jossain vaiheessa tota hommaa ts. kuvia pitää muuttaa leveämmiksi tuolta koodien kautta, koska tuo teksti kettuilee mulle säädöillään lahjakkaasti. Mulla on nyt vaan aika paljon muita koodaus- ja kuvaushommia niin jää myöhemmälle :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥