torstai 20. maaliskuuta 2014

Shopping, shopping, shopping....

paitapuserogt paitapuserogttakaa 
youandmealltheresttoppigt
jeanneenprovence lumenenminskuluomarit

Hola! Mulla olisi sata kertaa tärkeämpiäkin asioita tehtävänä kuin shoppaileminen esimerkiksi historian kirjotuksiin lukeminen, mutta olen yrittänyt skippailla sitä viime hetkiin asti ja tehdä jotain ''kivaa'', koska onhan mulla loma siis lukuloma.

Tuota Gina Tricotin vaaleansinistä paitapuseroa tai paitaa, kummaksi sitä nyt haluaakaan sanoa, olen kuolannut pitkään, mutten ostanut. No nyt ylppäreistä masentuneena päätin mennä sovittamaan sitä ja hoin jo mielessäni ''en osta sitä, koska se näyttää päälläni varmasti ihan kauhealta'' niin kuin useimmat vaatteet, jotka ovat henkarissa kivan näköisiä. Tadaa se ei ollutkaan kauhean näköinen vaan ihan kiva ja tulee varmasti esiintymään tänä keväänä useasti päälläni. Tosin mun ''fyysisellä'' kropalla tuo ottaa vähän hauiksista ja hartioista kiinni, mutta siihen olen jo tottunut -aina ei voi saada mittatilausvaatteita. :( Rakastan ton paidan rentoutta ja huolettomuutta. Se ei ole kuitenkaan överi-iso boyfriendpaittis vaan jotakin normaalin tiukan paitapuseron ja bfriendin väliltä.

No shoppailu jatkukoon Ginassa ja tuota valkoista toppia olen myös aiemmin hypistellyt, mutten ostanut, sillä ei vaan napannut silloin ja ajattelin, että kyllähän niitä vielä saa. Päätin kokeilla tuota toppia, vaikka tiesin ilman sovittamistakin ostavani ainakin sen. Ah, tulisipa äkkiä takaisin nahkatakki- ja Conversekelit niin pääsisi tuo toppikin käyttöön. Matchaa mun mielestä täydellisesti nahkatakin kanssa.

Päädyin vahingossa Sokoksen 3+1-päivien alennuslaareja tonkimaan ja kuten aina tongin niitä kosmetiikan laareja enemmän kuin mielelläni. Löysin sieltä Jeanne En Provencen suihkugeelejä pari ja karitevoi vartalovoiteen pumppupullossa puoleen hintaan. Tykkään hirvittävästi jo noista pulloista, koska ne ovat todella nättejä. Myös sisältö vaikuttaa lupaavalta -ainakin tuoksunsa puolesta.  Sarjahan on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja. Kaipailin myös arkimeikkiin perusluomivärejä, joten kipaisin Lumenen alennusboxeille ja löysin sieltä pari kivaa neutraalia arkisävyä. Toivottavasti nuo nyt pysyvät luomilla, kun mulla tahtoo olla Lumenen meikkien kanssa vähän pysyvyysongelmaa.

Ootteko te skipannut jotain ikävää ja pakollista muulla tekemisellä vai oonko ainoa? Onko kevään alennusmyynneistä löytynyt mitään mahtavia löytöjä? :)


4 kommenttia:

  1. Toi ginatricotin paita on ihana! (:

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva ja yks mun lemppareista tällä hetkellä :)

      Poista
  2. Ihana banneri ja tykkään tosta ekasta paidasta! :-)

    http://allthatyouneversay.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥