tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kirppislöytöjä



                      mangotrens 

                    mangotrens2
                    mangotrens3
     hmlöysä
     hmlöysä2
   alkk
kak2
röyhelöö
kuningatar
röyhelö2
size8need size8need2
size8need3
känny
känny2
tomjoyle
tomjoyle2
kork2
kork
//Trenssi MANGO//Neule H&M//Pikee BURBERRY BRIT//
//Sifonkipaita GINA TRICOT//Trikoomekko SIZE8NEEDLE//
//Kännykkälaukku PIECES//Kumisaappaat TOM JOYLE//
//Platformit SPIRIT//

Mä oikeasti vihaan kirpputoreja, ihan oikeasti! Kävin eilen vähän kirppisshoppailemassa ja sinnehän se puoli omaisuutta upposikin taas vaihteeksi. Kaikkea kivaa löytyi ja aika iso sekä raskas pussi lähti kotiutukseen. Löysin vaatteita ja kenkiä jo syksyksi, hassua nythän on vasta kesä ja mä haalin jo syksyksi kaikkea kivaa. Munkin pitäisi nyt varata kirppispöytä ja viedä sinne tavaraa tai sitten mennä myymään torikirppikselle. Olisko mun vaatteilla kysyntää vai ei? Jos on kiinnostusta niin voin miettiä blogikirppistäkin!

Tuo Mangon tummanruskea trenssi oli tosi kivan näköinen ja myös mukava päällä. Tumman värinsä ansiosta menee hyvin juurikin syksytrenssinä, sillä vihaan käyttää keväällä tummia värejä. Mangon ihanuuden materiaali on sellaista, että uskoisin sen pitävän hiukan tuulta ja vettä, muttei siltikään ole hengittämätön pussi. Miinuksena tuosta voisi sanoa, että siitä puuttuu yksi nappi, joten kaikki napit lähtevät vaihtoon. Hintaa trenssillä oli 7,00 euroa eikä se mielestäni lähes uudenveroisesta takista ole paljoa.

H&M:n valkoinen ohut, löysä neule on aivan tajuttoman iiiiiihana!! Rakastan kesäisin käyttää viileämmillä keleillä ohuita neuleita, jotka ovat löysiä ja hengittäviä. Mulla on vähän samantyylinen COS:n neule, mutta eri värinen, joten tämä oli toiseksi kesäneuleeksi oikein helmi. Neuleelle hintaa kertyi 4,00 euroa.

Pikeepaidat on aivan must kesällä, talvella ja milloin vain! Kirpparilta löytyi todellinen löytö, nimittäin Burberry Britin 3/4 hihainen pikee. Hintaa tuolla pikeellä oli 1,50€ ja se on taatusti aito, sillä omistan muutaman muunkin Burberryn aidon vaatteen. Jonkin verran on siis tullut opeteltua näitä aitousasioita, joten kirppareilta on helppoa bongailla todellisia löytöjä. Mitä mieltä muuten olette Burberryn pikeistä tai ylipäätään vaatteista, huiveista tai asusteista?

Gina Tricotin kermanvärinen tooooodella löysä sifonkipaita on nätti kesäasu! Kokoa tuolla paidalla oli 42, mutta se oli passeli topin kanssa käytettäväksi eli ei kannata aina tuijotella noihin kokolappuihin, sillä itse olen kokoa 36. Tuota paitaa voi käyttää niin juhlissa kuin rannallakin. Pienillä asusteilla tuosta saa juhlavamman ja taas arkipukeutumiseen riittää vain shortsit, bikinit ja sifonkipaita. Paidalla hintaa oli 2,50€.

Sifonkitrikoomekko oli kesämekoksi hyvä. Size8Needlen valkoinen mekko on kivan erilainen, mutta rento kaupungille shoppailukierrokselle lämpimillä keleillä. Sifonkinen kaulus antaa ripauksen ryhtiä ja trikoo taas luo rennon fiiliksen mekon olemukseen. Tällä ihanuudella oli hintaa 6,00€.

Piecesin vaaleanpunainen, vähän Chanel-tyylinen kännykkäpussukka on käytännöllinen ja kaunis. Mulla on usein ongelmana se etten saa tungettua puhelinta mihinkään, vaan joudun ottamaan ison laukun mukaan ja kaikkea turhaa kantamista. Tuo menee kivasti myös baarissa ja sinne saa tungettua mukavasti kännykän, avaimet, henkkarit ja pankkikortin sekä vähän rahaa. Kännykkälaukku maksoi 3,00 euroa.

Tom Joylen rusettikumisaappaat oli mulle ihan nappilöytö, sillä en omista yksiäkään kumisaappaita ja mun mielestä perus Nokialaiset on tosi rumat. Tuo matalampi malli on keveämpi. Enkä usko, että ryven missään vesilammikoissa, jotka ovat mun reiteen asti. Violetti väri on mukavan piristävä ja rusetit ovat kuin kirsikka kakun päälle. Ne tekevät kumppareista tosi tyttömäiset. Hintaa ehjillä, hyvä kuntoisilla kumppareilla oli 15,00 €.

Spiritin platformit on niin makeat! Mulla on jo toiset tuon tyyppiset kengät, mutta ne ovat mokkaa ja eivät ole kauhean toimivat märillä keleillä. Mustat nahkaiset platit ovat klassiset ja ne sopivat asuun kuin asuun. Kesällä tuskin hirveästi käytän ko. kenkiä, sillä mielestäni ne ovat kesäksi hiukan raskaat, joten kaapista ne paljastuvat taas syksyllä.

Mitä mieltä olette löydöistäni? Oliko hyviä löytöjä? Käyttekö itse kirppareilla ja mikä on teidän paras löytö? ;)

Ps. Pahoittelut tosi takkuilevasta tekstistä. Oon tosi väsynyt, turhautunut ja pettynyt tällä hetkellä. Huomenna jo ehkä hymyilyttää..

8 kommenttia:

  1. vähä kivoi löytöi =)
    ite en pahemmi kirppistele, koska täällä ei oikein ole sellaista kirpparia mistä voisi löytää itselle vaatteita. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun joku tykkää! :)
      Voi ei, meillä on täällä tosi paljon kirppiksiä. Jopa niin paljon ettei kaikkia jaksa kiertää.
      Mulla on pari suosikkia, joissa käyn lähes viikottain.

      Poista
  2. ÄÄ! Oot tehnyt ihan mahtavia kirpparilöytöjä! Toi takki, vaalea mekko ja noi alimmat kengät on ihania!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kerrankin tarttui aika paljon mukaan kaikkea + noiden lisäksi ostin vielä Kalevala korun 3 Lumikukan kultaisen korun äidilleni. Toi vaalea mekko on tosi ihana ja samoin noi alimmat kengät <3

      Poista
  3. Oi ku upeita löytöjä! Varsinki toi takki ja noi kengät!! :)
    http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tää on ihan hirvittävää mennä kirppareille, sillä en ikinä lähde sieltä tyhjin käsin pois.... :D

      Poista
  4. Ihania löytöjä! Varsinkin noi kengät ja toi söpö pussukka:)

    http://lifeasalittlemy.blogspot.fl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Toi pussukka on tosi kätevä ja kengät pääsee käyttöön syksymmästä :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥