maanantai 29. heinäkuuta 2013

Lazy weekend

                 28.7.pvasu
                 28.7pvasu2
                 28.7pvasu3
                 28.7pvasu4
 28.7pvasu5
//Paita ZARA//
//Farkkushortsit CONVERSE//
//Kengät VOX//
//Korvikset UR&PENN//

Tjena! Huhtikuun jälkeen 4 täysin vapaa viikonloppu meni toosi toosi nopeasti! Alunperin oli tarkoitus lähteä Summer Sound -festivaaleille, mutta festarit jäivät väliin, kun tuli maajoukkueleirille kutsu. No loppujen lopuksi maajoukkueleirikin jäi välistä, sillä selkäni on aivan älyttömän huonossa kunnossa ja kipeä. Viikonloppuna siis tuli rentouduttua ihan kunnolla ja vallattua kirpputoreja sekä nukuttua paaljon. Kirppareille upposi mukavasti rahaa, mutta tuli kotiutettua ihan mukavia juttuja. Niistä myöhemmin lisää. Myös aurinkoisesta säästä tuli nautittua pelikentän laidalla lacrossen parissa, kun Lahdessa pelattiin miesten ja poikien kaksipäiväinen SM-turnaus. Voin kertoa, että on tosi mälsää katsoa omaa lajiaan, kun ei pääse itse kentälle -sooo boooring! Mutta näkipähän taas tuttuja ja tuli vaihdettua kuulumisia.

Tänään tuli käytyä Kouvolassa kauppakeskus Veturissa. Veturista löytyi se mitä etsinkin -thank god! Nimittäin maksihameen. Mukaan tarttui myös kaikkea muuta kivaa, joista myös myöhemmin lisää.
Pahoittelen aika vähäistä kuvasaldoa, sillä sain kamerani muistikortin jotenkin lukittua ja 100 ottamaani kuvaa katosi johonkin taivaan tuuliin.

Kuvissa on eilisen päivän asu. Rakastan tuota Zaran hauskasti leikattua värikästä paitaa. Tuo liukuvärjätty väriläiskä on mielestäni tosi pirtsakka. Conversen shortsit ovat mun luottoshortsit ollut jo kolmen vai neljän vuoden ajan. Ehkä pitäisi jo ostaa uudet, mutta miksi luopua hyvistä luottokumppaneista? Voxin kengät ovat ostettu keväällä Tampereelta Koskikeskuksen Skopunktista ja olen hurahtanut niihin täysin. Tykkään ruseteista ihan sairaasti ja nuden väriset ballerinat ovat kauniit kesällä. Oli muuten pakko käydä haalimassa itselleen tuollaiset mustat myös.

Ääsh... Meen nyt nukkumaan, sillä tämä tekstin tuottaminenkin on yhtä tuskaa ja teillä varmasti lukeminen kahta kauheampaa. Öitä!!

Ps. Kiitos teille kaikille lukijoille, joita on tullut mukavasti lisää. Myös kommentit piristävät päivää ;)
6 kommenttia:

 1. tosi kiva blogi :) liityin, liittyisitkö munkin blogiin jos tykkäät?

  http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva, kun tykkäät ja liityit! :)
   Käyn katsoo sun!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Puss och kram! Tuu jo takasiiiiin!!! MULLA ON IKÄVÄÄÄÄÄÄ!!!

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥