lauantai 27. heinäkuuta 2013

Alelöytöjä

alelöydött1
kumpparitt2
kumpparit1
noanoaneule1
noanoaneule21
marimekkobag
//Kumisaappaat NOA NOA, Millan putiikki, Lahti//Neule NOA NOA, Millan putiikki, Lahti//
//Clutch MARIMERKKO, Marimekko Vesijärvenkatu, Lahti//
Tässä on mun muutaman viikon takaisia alennusmyyntilöytöjä, joista en nyt jostain syystä ole jaksanut aiemmin tehdä postausta, mutta tämän päivän vähäisen kuvasaldon takia päätin nyt ryhdistäytyä ja esitellä hyvät sekä 'halvat' löytöni täälläkin.

Pitkävartiset kumisaappaat ovat olleet minulla jo pitkään ostoslistalla, sillä vihaan syksyisin kastella jalkani tennareissa ja erilaisissa ballerinoissa, joilla voisin kyllä omasta mielestäni talsia koko sateisen syksyn ja jäätävän kylmän talven -tosin äitini on eri mieltä ja todella iloinen, kun ostin elämäni ensimmäiset kumpparit. Mielestäni Noa Noat ovat kivan trendikkäät ja omaperäiset. Sopivat niin kevyen toppatakin kuin trenssinkin kanssa.

Noa Noan ohut neuletakki oli rakkautta ensisilmäyksellä ja loppujen lopuksi se oli pakko kotiuttaa Millan putiikista, vaikka alennuksenkin jälkeen neule maksoi enemmän kuin kumpparit. No pikku vikoja. Rakastan kyseistä takkia sen keveyden ja ohuuden vuoksi. Sitä voi pitää arkena topin ja farkkujen kanssa. Juhlissa mekon päällä lämmikkeenä tai hartioiden peittona. Väriltään neule on paljon valkoisempi kuin kuvissa, muttei kuitenkaan ihan hohtavan valkoinen vaan pikemminkin luonnon-/kermanvalkoinen.

Mä oon AINA halunnut Marimekon clutchin ja nyt alennusmyynneissä käsiini tippui aivan ihana mokkainen Marimekon clutch. Miksen sitten aiemmin ole ostanut sitä on selvästi ollut hintakysymys. En ole raaskinut millään maksaa clutchista 120€, mutta nyt siinä roikkui 62€ hintalappu ja palkkapäivänä se oli ihan hyvän hintainen. ;) Rakastan tuota väriä, materiaalia ja klassista muotoilua laukussa.

Oletteko te löytänyt alennusmyynneistä mitään kivaa, tarpeellista tai turhaa? Teettekö usein aleista heräteostoksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥