sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Olympus PEN E-PM2 Mini

     olympusolympus2olympus3
olympus5olympus4
kotilo
mustikkatakiai
ruusu-001ysl1

Moikka moi! Musta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään, koska oon tehnyt nyt aivan hirvittävän paljon töitä, jotta saisin talveksi rahaa säästöön. Tuntuu kuitenkin, että rahaa uppoaa kaikkeen muuhun kuin säästötilille, mutta tottakai itseään pitää hemmotella! ;)

Vanha kamerani Nikon D80 alkaa olla jo aika monia kilometrejä nähnyt ja kauan elänyt kapistus, ehkä kuitenkin jo ruutujensa ehtoo puolella, joten päätin hommata pikkuveljen Nikonille. Olympuksen PEN E-PM2 Mini mahtuu sopivasti laukkuun kuin laukkuun eikä ole todellakaan niin painava kuin D80.  Luulin todellakin, että ostan vain jonkun pienen rimpulan kakkoskameraksi, mutta Olympuksen minijärkkäri näytti luonteensa ja tekniikkansa sekä näppäryytensä takia siitä tuli minun ykköskamerani, koska se on vain yksinkertaisen kätevä ja helppo kuljettaa mukana. Tuossa muutamia kuvia joita on huvinvuoksi räpsitty uudella kullallani ja mun mielestä kokoonsa nähden kuvat on tooodella laadukkaita. Vanhalla kameralla varmasti vielä kuvailen asukuvia sekä itselaukaisinta vaativia kuvia, sillä en ole vielä löytänyt Olympukseeni itselaukaisinta. Muuten varmasti kuvailen paljonkin pienellä, sievällä ja laadukkaalla minilläni!

Mitä mieltä olette, onko minijärkkärit oikeasti niin hyviä kuin annetaan ymmärtää vai vain ohimenevä hitti? Entä oletteko itse aikoneet sijoittaa minijärkkäriin? :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sulla :)

  http://ollaan-hetki-hiljaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Rakastan tota kameraa ylikaiken!

   Poista
 2. Hei mustahan piti tulla sun hovikuvaaja! ;-)

  www.jentsuu.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥