torstai 4. heinäkuuta 2013

Make Ups Are Girl's Best Friend

inglotinmeik
inglotmeik2 inglot5 inglotmeik3
inglotmeik4
//1. - 2. Peitevärit//
//3. - 6. Luomivärit//

//Inglot, Lahti//
En ole koskaan aiemmin tutustunut Inglotin meikkeihin, mutta nyt alemyyntien aikana päätin poiketa Inglotin Trion myymälään ja mukaanhan sieltä tarttui 5 paletin meikkisarja sekä vielä yksi irallinen 'mono'luomiväri. Noita paletteja on eri kokoisia ja koon voi valita oman mielensä mukaan. Myös tuotteet sisään saa valita omien käyttötottumusten mukaan. Valinnan vaihtoehtoja löytyy paljon! Palettiin saa halutessaan luomi-, kulma- ja peitevärejä, puutereita, poskipunia sekä huulikiiltoja/-punia. Itse valitsin 3 luomiväriä ja 2 peiteväriä.

Olen kuullut Inglotista tosi paljon hyvää kavereiltani, mutten jotenkaan ole saanut aikaiseksi itse testata heidän meikkejään aiemmin. Voin sanoa, että muutaman käyttökerran jälkeen olen kyllä todella tyytyväinen ainakin tuohon vaaleaan luomiväriin (muita en ole vielä ehtinyt testailla), vaikka näin heinänuhan aikana silmäni vuotavat kuin Niagaran putous niin luomiväri on ja pysyy luomella eikä lähde 'rullautumaan' irti. Myös ihon hikoillessa väri pysyy hyvin ihossa kiinni, kuitenkaan sitä ei ole vaikeaa poistaa, vaan se irtoaa poistoaineella kuin unelma. Myös pigmenttiä riittää mukavasti eikä väriä tarvitse laittaa kymmentä kerrosta luomelle. Mikä parasta Inglot ei käytä eläinkokeita kosmetiikkansa testaamiseen. Hinta-laatusuhde mielestäni on Ingolotin tuotteissa ihan ok. Nyt alemyynnistä 5 tuotteen paletti lähti 18 eurolla. Muuten hintaa olisi kertynyt lähes 40 euroa. Tosin värit ovat valikoimasta poistuvia eli en niitä enään tule saamaan, kun nuo loppuvat. Onneksi voi etsiä aina uusia värejä tilalle. ;)

Ruskeilla väreillä teen usein smokey eyes meikin, sillä mustalla värillä mielestäni kyseisestä meikistä tulee liian raskas. Muutenkin maanläheiset värit ovat ihan yksittäinkin luomella kauniita, varsinkin kesäisin hieman ruskettuneella iholla tai syksyllä koulussa/töissä hieman työstettynä saa helpon meikin nopeasti. Vaalea luomiväri on hyvä pohja- sekä korjaustuote. Sitäkin voi käyttää nopeassa ja simppelissä arkimeikissä ainoana värinä luomella.

Peitevärejä olen alkanut käyttää vasta vähän aikaa sitten, kun tajusin niiden monipuolisuuden. Käytän peiteväriä niin peittämiseen kuin korostamiseenkin. Peiteväri on aina lähellä omaa ihon sävyä ja tuo korostusväri muutaman asteen vaaleampi. On kivaa saada pikku jutuilla piristystä meikkiin.

Haluatteko joskus jotakin kattavampaa meikkipostausta? Juhlameikkiohjeita tai vastaavaa?

6 kommenttia:

 1. Sun banneri on niin ihana :3 Tavallisen yksinkertainen, mutta kumminkin hieno (:

  VastaaPoista
 2. (: Ihana blogi sullaaa ♥ Kävit muuten kommentoimassa munkin blogiin inttileskeydestä :) Muuten ihan hyvä paitsi että Joni on mun veli :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hahahahaha en tiennyt! Ajattelin, että se on sun poikaystävä. No vahinkoja sattuu! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥