maanantai 15. kesäkuuta 2015

Busy, busy, busy

ma8.6.1ma8.6.6 ma8.6.11
ma8.6.13
//Kimono BIKBOK//
//Paita KAPPAHL//
//Housut BIKBOK//
//Kengät CONVERSE//
//Kello MICHAEL KORS//

Ciao Ciao! Miten lomalla voikaan olla näin kiire? Koko viikko oli yhtä hulabaloota. Konetta ei oikein edes ehtinyt avata, sillä olin päivät liikenteessä ja illalla kotiin tullessa niin rättiväsynyt, että halusin kaatua vain suoraan sänkyyn, eikä kyllä järkikään olisi riittänyt kuvien käsittelyyn saatika kirjoittamiseen.

Mulla oli nyt viimeinen tenttiviikko ja järjestyksenvalvojakoulutuksen viimeiset oppitunnit sekä loppukoe, joten oikeasti loma alkoi vasta nyt. Lukumotivaatiot on ollut hukassa ja saa nähdä miten nuo korotustentit englannista oikein meni. Puhekokeessa jäädyin ihan totaalisesti, änkytin, nyökyttelin ja hoin ''Okey, okey. Sounds good!'' -Siis mitä, miksi?! Yleensä puhun luontevasti englantia ja ruotsia, mutta koetilanteessa tuli täydellinen black out, pää ihan tyhjänä eikä ollut edes mikään kovin vaikea aihe, sillä olin ''työhaastattelussa''. 

Järjestyksenvalvojakokeeseen oikeasti unohdin lukea ja pienet paineet oli ennen koetta, sillä meille kerrottiin monesti, että läpimeno on aika epätodennäköistä pelkällä tunneilla kuuntelulla. Onneksi olin koulutuksen tunneilla kuunnellut melko hyvin asiat ja lueskellut matskuja -siltikin menin kokeeseen asenteella noo ei tää kuitenkaan tänään mee läpi, et katellaan ensi viikolla uusintaa. Paperin palautuksen jälkeen tuli fiilis ettei koe nyt mennyt läpi, koska avoimista tehtävistä piti saada vähintään 1 piste/tehtävä ja mulla ei todellakaan ollut toisen avoimen kysymyksen kohdalla mitään hajua mitä siihen olisi pitänyt vastata. Suureksi yllätykseksi koe meni läpi ja läpimeno ei ollut edes mitenkään hilkulla eli kurssi on nyt suoritettu. Seuraavaksi pitäisi mennä poliisisedän juttusille hakemaan hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi -sitten voikin aloittaa järkkärin työt! 

Voin lämpimästi suositella järjestyksenvalvojakurssin käyntiä, jos hommat yhtään kiinnostaa tai haluaa oppia jotain uutta. Mun mielestä oli todella mielenkiintoista käydä läpi asioita lain ja käytännön esimerkkien kautta sekä voimankäyttökoulutus, joka kestää yhden päivän oli kyllä ihan super!

Hitsi, oon nyt viime postauksissa lätissyt teille ihan tarpeeksi opiskeluista, joten vaihdetaanpa nyt aihetta tää alkaa käymään jo itsellekin tylsäksi, haha! 

Meillä oli Satun kanssa lauantaina aivan mahtava viini-ilta. Kuunneltiin hyvää musiikkia, juotiin parempaa viiniä ja meillä oli ihan parasta seuraa toisistamme. Lopulta lähdettiin ulos, koska illalla sää oli vielä todella lämmin ja selkeä -meidän oli tarkoitus mennä baariin, mutta loppujen lopuksi käveltiin pitkin Ruoriniemen ja Ankkurin rantoja, istuskeltiin satamassa, saatiin vielä yksi kaveri remmiin mukaan ja mentiin istuskelemaan Kariniemen puistoon, josta päädyttiin lopulta legendaariseen Kisikseen eli Kisapuistoon. Lähdin itse viiden maissa aamulla kotiin nukkumaan, joten kirjaimellisesti vietettiin koko yö ulkona. Ihanan rentoa menoa ja kesästä nauttimista, sillä kesällähän pitää olla mahdollisimman paljon ulkona. Sai kyllä illan ansiosta ladattua akkuja tosi hyvin! Harmittaa, että kamera jäi kotiin, sillä olisi ollut ihanaa ikuistaa auringonlasku sekä -nousu ja illan kulkua..

Oon ihan fall in love kimonoihin! Tuo BikBokin valkoinen kimono löytyi alennusrekistä ja pitkään mietin ostanko sitä vai en. Nyt siitä on kuitenkin tullut yksi mun lempparivaatekappaleista ja viileinä päivinä se suojaa kylmettymiseltä mukavasti. Mitä mieltä te olette kimonoista -onko ne hot or not? :)

Taidan tästä lähteä katsomaan Netflixiä ja päätyä nukkumaan! Tällä viikolla postauksia on taas tulossa aktiivisemmin, joten pysykää linjoilla! Hyvää yötä ja kauniita unia!

9 kommenttia:

  1. Ihana tuo kimono! Minkä hintainen se oli? :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa siitä tosi paljon! Nyt tosin heitin sen jo pesuun, kun tuntuu olevan aina päällä ja annan muillekkin vaatteille mahdollisuuden. :) Alennuksessa maksoin joko 12,45 tai 12,95€, kuitenkin tuota luokkaa oli hinta eli ei edes kauhean paha!

      Poista
  2. Super kiva toi valkoinen kimono bikbokista , sopii sulle tosi hyvin : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan S-U-P-E-R, rakastan sitä! Voisin viilettää koko kesän se päällä pitkin poikin maita ja mantuja, mutta pakko välillä vaihtelun vuoksi käyttää muitakin vaatteita. Tuossa kimonossa on vielä se hyvä puoli, että sitä voi muokkailla vyön sekä asusteiden kanssa tosi erilaiseksi! :)

      Poista
  3. Ihana kimono ja ihanassa maisemassa kuvattu asu :) Muutenkin tosi hyvää kirjoitusta ja näkee, että olet panostanu blogiin mm. yllä oleva summer bucket list on huikea!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tosi kiva kuulla, että tykkäät! :) Oon tuohon kimonoon aivan fall in lööv. Nää kuvat on kuvattu Heinolassa, Kymenvirran rannalla, Rantapuistossa. Haha, olipa paikannimihirviö! Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos täällä päin joskus liikkuu. Äh, Bucket Listia tehtiinkin tunteella ja kunnon väännöllä, kun toi toteutustapa ei ollut ihan kirkkaana mielessä, mutta ihanaa, jos tykkäätte siitä! <3 Tuu toki uudelleenkin vierailemaan, jos blogi ja kirjoitukset miellyttää! :)

      Poista
  4. toi kimono on ihana ! seppälässä oli samantyyppinen mustana mutta hinta oli aivan jäätävä tollasesta ohusta kankaasta tehdylle vaatteelle, pitää nyt kytätä että saisin sen alennuksesta viel joskus :-D

    www.tthekidult.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tosi ihana! <3 Kuulin Instagramin kautta about viikko sitten, että ainakin Lahden Seppälässä on ollut noita mustia kimonoita tarjouksessa, että kannattaa pikapikaa käydä katsomassa oman kotikaupungin Seppälästä, josko sieltä löytyisi vielä alennuskimonoita :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥