maanantai 8. kesäkuuta 2015

Syö hyvin ja nauti kesästä!

Lähdin mukaan Vermanin Juhlien pelastajat-blogiyhteistyökampanjaan Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa muutama viikko sitten. Bloggers' Inspiration Daysta sain mukaani pussukan, joka sisälsi Vermanin erilaisia tuotteita -Nogasin Go -ruuansulatusentsyymitabletteja, Lactarase Go -laktaasientsyymitabletteja, Melarest -melatoniinitabletteja sekä Wonderm -rakkolaastareita. Lisää tuotteista ja muiden bloggaajien kokemuksista voit lukea täältä!

UntitledUntitled

Mulla on tosi usein vatsavaivoja, kun syön ulkona, koulussa tai kylässä -olen todella kipeä ja tuskissani. Mitään kummempaa allergiaa tai vatsavaivoja selittävää sairautta ei ole löytynyt, vaikka ongelmia on tutkittu jo pitkään. Joten olin todella innostunut, kun kuulin tästä Nogasin Go -ruoansulatusentsyymistä.

Tosissaan juhlissa, erilaisissa edustustilaisuuksissa ja vierailulla ei aina voi valita omaan ruokavalioon sopivia ruokia tai niiden raaka-aineita, joten välillä on pakko syödä tarjolla olevaa ruokaa, josta tiedän tulevani kipeäksi -kieltäytyminenkin on vaikeaa, sillä toiset voivat ottaa sen epäkohteliaisuutena, varsinkin muissa kulttuureissa.

Laukussani kulkee tällainen taskukokoinen Nogasin Go -ruuansulatusentsyymirasia aina mukana ja toinen rasia on kotona tallessa. Otan noin 15-30 minuuttia ennen ateriaa 1-2 tablettia Nogasin Go:ta ja mielelläni imeskelen tabletit, sillä ne maistuvat aluksi hieman lakritsilta ja sen jälkeen ihanan hedelmäiseltä. Toki tabletin voi niellä tai pureskellakin. Yleisimmin otan tuon 2 tablettia -etenkin, jos tiedän syöväni isomman aterian. Tämä ruuansulatusentsyymi on siis ennaltaehkäisevä ravintolisä ja se tulee ottaa ennen ateriaa. Nykyään pystyn syömään todella paljon vapaammin, ilman rasittavia vatsakipuja, kun muistan ottaa ruuansulatusentsyymin ennen ruokailua eikä vatsani voikaan niin huonosti kuin aiemmin.
Nogasin Go:n vaikuttava aine on alfa-galaktosidaasi-entsyymi. Tuote on maidoton, hiivaton, kaloriton, gluteiiniton ja sokeriton. Nogasin Go -ruuansulatusentsyymit valmistetaan Suomessa.

Nogasin Go -ruoansulatusentsyymitableteista voi lukea lisää täältä.

Untitled
Untitled

Laktoosille olen ollut koko elämäni yliherkkä eli laktoosi-intolerantikko. Mulla on yritetty suodattaa ihan kotimenetelmin tätä allergiaa pois -on siis tullut syötyä laktoosia sisältäviä ruokia ja juotua maitoa, vaikka se on tehnytkin kipeää. Omalla kohdallani neiti fortuna potkii ja eipä tuo yliherkkyys ole minnekään kadonnut, iän myötä vain pahentunut. Nykyisin pyrin noudattamaan täysin laktoositonta ruokavaliota, mutta aina sekään ei ole mahdollista -myöskin laktoosillisten tuotteiden opiskelijaystävällisemmät hinnat houkuttavat toisinaan. Eikä muuten kaikkia jäätelömakujakaan saa laktoosittomana eli toisinaan tulee popsittua laktoosillisia tuotteita.

Lactarase Go -laktaasientsyymikapselit kulkevat mukana myös todella usein. Nykyään laktoositonta ruokaa on aika hyvin tarjolla, mutta poikkeuksiakin on ja toisinaan haluaa syödä juuri laktoosia sisältävän annoksen. Laktoosi aiheuttaa minulle lähes kuolettavan vatsakivun ja turvottaa ilmapalloksi -ei kauhean mukavaa. Otan yleisemmin laktoosientsyymitabletin hetkeä ennen ruokailua, maksimissaan 5 minuuttia ennen ruokailun aloittamista. Otan kerralla yleensä 2 tai 3 tablettia, jotka mielelläni pureskelen karkkimaisen maun takia -kapselit voi myös avata ja siroitella ruuan päälle. Itse uskallan näiden laktaasientsyymikapseleiden ansiosta syödä oikeastaan mitä vain eikä laktoosi aiheuta oireita juuri ollenkaan, kun oikeaan aikaan tajuaa pillerit ottaa, joten kesä menee varmasti jäätelöstä nauttien!

Lactarase Go -laktaasientsyymikapselit sisältävät Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä. Ne ovat täysin laktoosittomia, gluteiinittomia, sokerittomia ja hiivattomia. Tuote valmistetaan Suomessa.

Lactarase Go:sta voit lukea lisää täältä!

Untitled

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Wonderm -rakko-/hiertymälaastarit. Nämä rakkolaastarit ovat ehdottomasti mun lempparituote, vaikka muutkin ovat erittäin hyviä tuotteita Vermanilta.

Onnistun ihan aina saamaan jalkoihin rakkoja, joko liian pienillä, uusilla tai huonon mallisilla kengillä, taikka Plan B:na poltan auringossa jalkapohjani niin varmasti saan rakkoja.

Nämä Wonderm-rakkolaastarit ennaltaehkäisevät sekä hoitavat rakkoja ja hiertymiä. Mulla nykyisin toimii kyseiset laastarit aina työkengissä sekä uusissa kengissä rakkoja ennaltaehkäisevinä laastareina ja hyvin ennaltaehkäisevätkin rakkoja -en muista edes koska mulla viimeeksi jalkoihin olisi tullut rakkoja tai hiertymiä. Tämä laastari on helppoa kiinnittää sekä ottaa pois. Myös helppohoitoisuus saa ison plussan, sillä laastari pysyy päiviä paikoillaan, vaikka kävisikin suihkussa ja hengittää hyvin eli laastarin alle ei kerry erityistä ''hikikerrosta''. Itseasiassa koko kaveripiirini on hullaantunut näihin laastareihin ja illanistujaisissa monelta löytyykin jaloista tällaiset. Tottakai tätä hiertymä-/rakkolaastaria voi käyttää muuallakin kehossa kuin vain jaloissa. Laastaria voi myös tarpeen mukaan leikata sopivampaan kokoon ja kiinnittää uudelleen, jos jostakin syystä sen joutuu ottamaan pois.

Wonderm -rakko-/hiertymälaastarit ovat materiaaliltaa lycraa ja lääketieteellistä silikonia. Tuotetta voi käyttää myös diabeetikko.

Wonderm -laastareista voit lukea lisää täältä.

Nämä kaikki postauksessa esiintyneet Vermanin tuotteet ovat saatavilla vain apteekeista.


Vielä mukava uutinen teille ihanille lukijoille ja seuraajille! Teillä on mahdollisuus voittaa Juhlien Pelastajat -tuotteita ja Michael Korsin Brooke MD Tote -laukku kertomalla kampanjasivulla oma juhlien pelastaja -suosikkituote ja jättämällä yhteystiedot kilpailulomakkeeseen. Kilpailuun pääset tästä.

Jos haluat tuotteista lisätietoa tai lukea muiden bloggaajien kokemuksia niin käyppä vierailemassa Juhlien Pelastajat -kampanjasivulla ja osallistu samalla mahtavaan kilpailuun, jossa palkintona on Juhlien Pelastajat -tuotteita ja Michael Korsin laukku. Sivustolle pääset tästä!Toteutettu yhteistyössä Vermanin ja Indiedaysin kanssa
*Postauksessa esiintyvät tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta

22 kommenttia:

 1. Ihanat noi kengät!! *_*

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kengät on mieletön kirppislöytö. Maksoin niistä muistaakseni 20€ ja niillä on tanssittu vanhat, haettu yo-lakki päähän ja varmaan ensi keväänä ammattilakkikin tulee tallusteltua lavalta itselle näillä kengillä. Ovat sen verran hyvät ja tukevat jalassa -mulle todella rakkaat ja tärkeät <3 :)

   Poista
  2. katoin kans nuita kenkiä.. unelmat! Minkä merkkiset nuo on?


   www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

   Poista
  3. Ne on Asoksen kengät. Ostettu ööö.. liian kauan aikaa, varmaan 3 - 6 vuotta sitten kirpputorilta uutena. Voi siis olla hiukan vaikeat metsästettävät, mutta jos hyvä tuuri käy niin kirpputoreilta netistä tai livenä voi löytyä -en tosin tiedä, vaikka samaa kenkää olisi tehty uusi erä tai se olisi kokoajan tuotannossa :)

   Poista
 2. Nuo kengät! ♡ Tosi söpöt popot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ylisöpöt ja kaikki kuolaavat niitä! On ne muutamaan kertaan yritetty ostaakin multa jalasta pois. :D

   Poista
 3. Tosi hyvä postaus! Ja noi kengät kyllä on aika mageet! :D Minua kiinnostaa että kuinka olet päässyt tekemään blogiyhteistyötä? Itse toivoisin myös itselleni, oma blogini on aika tuore vielä mutta kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäät! :) Noi kengät on superkarkit! Tämä yhteistyö syntyi Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa eli siellä oli yrityksiä/yhteistyökumppaneita, jotka tarjosivat bloggaajille yhteistyömahdollisuuksia mm. juurikin tämä kamppis ja jo aiemmin olen joitakin kamppiksia tänne ko. päivässä syntyneistä yhteistöistä postannut. Näihin Indiedays Inspiration Dayn postauksiin saa tosi hyvät ohjeet, vaikka omalla tyylillä ja toteutuksella postauksen saakin tehdä. Joskus taas yritys ottaa yhteyttä, että haluaa tehdä yhteistyötä ja sovitaan sitten mitä, millä tavoin yms. tehdään yhteistyö. Toisinaan taas itse otan kiinnostaviin yrityksiin yhteyttä ja kyselen yhteistyömahdollisuuksia. Eli siis lyhyesti tapoja on tosi monia! :)

   Poista
  2. Okei! :) Jos en väärin ole ymmärtänyt niin pitäisi siis käydä jossain tapahtumassa (Inspiration days) ja sieltä pääsit mukaan juurikin tähän yhteistyöhön?

   Poista
  3. Joo ymmärsit oikein! :) Eli siis Indiedays kutsuu tuonne Bloggers' Inspiration Dayhin porukkaa ja itse en nyt saanut tällä kertaa kutsua, mutta kaverini sain, jonka avecina menin sitten tuonne. Pari kertaa aiemmin kutsu on myös minulle tullut eli kaverin saa aina mukaan ottaa, ei ole pakko -tietty pitää täyttää kriteerit mm. bloggaava, säännöllisesti postaava jne.. sen kaverinkin. Siellä oli sitten tällainen Vermanin piste, josta sai tuotepaketin mukaan, jos kamppikseen halusi osallistua ja tehdä postauksen siitä. Kaikkiin juttuihin siis ei ole pakko lähteä mukaan mitä päivässä tarjotaan, mutta toki saa lähteä. :)

   Tämän vuoden päivästä voit lukea lisää täältä: http://lifewithsallas.blogspot.fi/2015/05/bloggers-inspiration-day-2015_20.html :)

   Poista
 4. Heippahei Salla, tulinkin vastavierailulle sun blogiin ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen! Liityin siis lukijaksi :-) Sulla on ihanan omaperäinen ja massasta erottuva, kaunis blogi <3 Menin ihan sanattomaksi!

  www.sofialaurent.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciaoo Sofia Laurent! Oii, vetää ihan sanattomaksi minutkin tämä kehu! Kiva kuulla, että pitkän ulkoasu-uurastuksen jälkeen tämä näyttää kivalta ja massasta erottuvalta muidenkin silmään. Toivottavasti tykkäät myös jatkossa Salla's Lifesta ja sen sisällöistä! IIISO ja lämmin kiitos! Tekisi mieli tulla halaamaan sua! :)

   Poista
 5. Ootpa saanu hienoja kuvia ikuistettua! :)
  ps auttaako toi Nogasin Go turvotukseen syömisen jälkeen?

  Unelmiensa Perässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kevät on kyl ehdottomasti parasta aikaa kuvata pihalla! Nogasin Go suositellaan tosissaan ottamaan ennen ruokailua -tottakai se imeytyy paremmin tyhjässä vatsassa kuin ruokamassan päällä, mutta kyllä mulla on toiminut syömisen jälkeenkin. Tosin hitaammin ja teho ei ole ollut niin hyvä eli kannattaa ottaa silloin maksimiannostus noita. :)

   Poista
 6. Wau! Sun blogillasi on ihan mielettömän upea ja rauhallinen ulkoasu. Miellyttää silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että ulkoasusta tykätään kovasti! Piritstää ihan hirvittävästi mieltä, sillä meinasi jo usko loppua tämän ulkoasun kanssa. Onneksi ei loppunut! :) Kiitos paljon! <3

   Poista
 7. Kiitoskiitoskiitos aivan mielettömästi tosta nogasin vinkistä!! Mulla on vatsa aina ruokailun jälkeen niin törkeen kipeä eikä ikinä oo löytynyt syytä sille, tota pitää kokeilla siis aivan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 8. Eipä mitään! Mä itsekin sain noista tosi ison avun niin mielelläni jaan vinkkejä myös muille. Mulla pienenä oli paha ruuansulatusongelma -oksensin aina kaiken pihalle aamulla, jos illalla söin juustoa, koska ruoka ei vain sulanut. Nykyisin etenkin rasvaisesta ja ravintolaruuasta turpoan ilmapalloksi ja vatsavaivat alkavat -Nogasinia syödessä ei ollut mitään isompia vaivoja, että aika pienellä pääsi verrattuna aiempaan eikä suolen toimintakaan ollut niin raju oireista kuin normaalisti, jolloin en syö Nogasineja. Kannattaa muuten etsiä ravintola, jossa käytetään vähän prosessoitua ruokaa -itse olen jo parikin tällaista löytänyt ja näinkin vältyn suuremmilta vatsavaivoilta. :)

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä postaus! Ihan sairaan kiva tää sun ulkoasu, kivan simppeli ja hieno banneri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuu toki toistekin tutustumaan postauksiin! :)

   Poista
 10. Moikka! Sulle olis tarjolla haastetta blogissani. :)

  http://satumaaritanneli.blogspot.fi/2015/06/liebster-awards.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva! Kiitoksia! Toteutellaan haastetta mahdollisimman pian! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥