maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kun silittämisestä tuli hauskaa...

Voiko silittäminen olla hauskaa?! No kyllä voi! Pääsin mukaan Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa (josta voit lukea lisää täältä) Philipsin yhteistyökampanjaan, jossa pääsin testailemaan Steam & Go -vaatehöyrystintä. Nyt kerronkin fiiliksiä, joita kyseisen laitteen käyttö toi tulessaan ja millaista silittämisestä tuli.

IDSteam&Go

Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystin lupaa silittää vaikeatkin materiaalit mm. silkin, poistaa tupakan-, ruuan- ja hienhajun, tappaa bakteerit jopa 99,9% varmuudella höyryn avulla ja pidentää vaatteen pesuväliä sekä takaa hyvän silitystuloksen ilman silityslautaa. Laite on myös kevyt, nopeasti lämpenevä, melko pieni, joten se sopii hyvin mukaan myös matkalle.

IDSteam&Go9 IDSteam&Go1 IDSteam&go6 IDSteam&go3 IDSteam&go4
IDSteam&Go7IDSteam&go8
IDSteam&Go5
IDSteam&Go11
IDSteam&Go10IDStea,&Go11

Tuotteen paketti sisältää itse Steam & Go -vaatehöyrystimen, johon kuuluu irrotettava vesisäiliö, laitteessa kiinteänä oleva virtajohto sekä virtakytki-palikka ja irrallaan olevan harjapään, jota voi halutessaan käyttää silittäessä -tällöin höyry pääsee kulkeutumaan syvemmälle vaatteen kuidun sisään ja silittää vaatteen paremmin sekä poistaa hajuja ja tappaa bakteereita enemmän. Tottakai paketissa on myös laitteen käyttöohjeet suomeksi sekä monilla muilla eri kielillä.

Steam & Go -vaatehöyrystimen paketti on suhteellisen pienehkö, joten laitetta on hyvä säilyttää laatikossaan esimerkiksi vaatekaapin tai vaatehuoneen hyllyllä. Matkustaessa en välttämättä laitetta kuljettaisi laatikossaan, sillä se vie kuitenkin matkalaukusta aika paljon tilaa. Matkustaessa höyrysilitin kulkeekin puuvillaisessa pussissa matkatavaroiden joukossa.

Itse laite on myöskin kompaktin kokoinen ja pienempikin mimmi jaksaa sitä silittäessä hyvin pitää yhdellä kädellä. Oikeastaan voisi muotoilla, että laite on juuri sopivan kokoinen nopeaan ja vaivattomaan silittämiseen. Myöskään Steam & Go -vaatehöyrystimen käyttö ei ole monimutkaista eikä vaikeaa, joten sekin nopeuttaa huomattavasti hommaa!

IDSteam&Go12 IDSteam&Go13

Aletaanpas sitten silittämään kesämekkoa juhlakuosiin!

Ensiksi tietty Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystin täytyy täyttää vedellä eli irrotetaan irrotettava vesisäiliö ja käydään täyttämässä se hanan alla vedellä. Kun säiliö on täytetty se voidaan laittaa takaisin laitteen runkoon kiinni, jonka jälkeen töpselin voi laittaa seinään tai tottakai se voi jo olla pistorasiassa. Kuitenkin vasta vesisäiliön täytön jälkeen kannattaa napsasta laite päälle piuhasta löytyvästä virtakytkin -palikasta.

Vesisäiliön täyttäminen on helppoa, sillä säiliön saa kokonaan irti laitteesta eikä tarvitse pelätä, että laite kastuu. Säiliön saa laitteen rungosta pienellä nykäisyllä irti eli ei tarvitse painella mitään ylimääräisiä nappeja tai kikkoja käyttää säiliön irroitukseen. Myöskin säiliön takaisinlaitto on yhtä helppoa kuin poisottaminen. Täyttäminen on todella nopeaa, sillä säiliö ei ole kovin iso.

Myös virran päälle kytkeminen on helppoa, sillä virtakytkin on iso. Steam & Go -vaatehöyrystimeen syttyy tuohon etualalle, päälle oranssi valo, kun laite on päällä.

Kun silitysvalmistelut on tehty ja vaatehöyrystin kytketty päälle odotellaan noin 45 - 60 sekunttia, että laite lämpeää ja alkaa höyrystämään vettä. Kun höyryä alkaa laitteesta pukata vaivatta niin olemme valmiita silittämään...

IDSTEAM&GO16IDSTeam&Go15IDSTeam&Go17

Silittelin Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystimellä lempparikesämekkoani lähinnä hajunpoiston toivossa, sillä mekon kangas on itsessään tuollaista ryppyistä ja rypyttyvää. Kyseinen mekko on tainnut olla mulla pari kertaa juhlissa päällä pesun jälkeen, mutta ikäväksi yllätykseksi se tuoksui hieltä, vaikkei kolttu muuten likainen ollutkaan. Mä silittelin tätä mekkoa henkarissa roikkuessa vaatekaapin kahvasta, joten monimutkaista silityslautahäkkyrää ei tarvittu.

Muutaman höyrytyskerran jälkeen kainaloiden kohdalta hienhaju oli todellakin hävinnyt kokonaan pois ja mekkoa ei siis vielä tarvitse pestä -seuraavan käyttökerran jälkeen sen kyllä pesen, mutta ainakin vähensin hieman kankaan kulumista ja pesukertojen tarvetta Steam & Go -vaatehöyrystimen avulla.

Tämä mekko ei ollut optimaalisin silityskohde, sillä silitystehoa ei nyt valitettavasti näe tästä. Silitysteho on kyllä todella hyvä näin pieneksi ja helppokäyttöiseksi laitteeksi, sillä ainakin puuvillan ja polyesterin saa nopeasti hyvinkin sileäksi.

Meillä on kyseisellä laitteella silitelty niin vaatteita kuin verhojakin. Laite on myös reissussa kulkenut matkassa ja esimerkiksi hytissä matkalaukun jäljiltä rypistyneet vaatteet saa tällä kyllä nopeasti taas nätiksi.

Laite on ainakin tällaiselle pienelle mimmille sopivan painoinen ja kokoinen, jotta sitä on helppo käyttää. Myöskin ohjeet ovat selkeät ja laite helppokäyttöinen, joten mikään tekniikan ihmelapsi ei tarvitse olla. Ainoat miinukset tulevat vesisäiliön pienuudesta ja lyhyestä johdosta. Vesisäiliön joutuu täyttämään riippuen käytöstä ja silityksen määrästä noin 1 - 3 vaatekappaleen kohdalla. Johdon kanssa joutuu miettimään pitkälti missä silittää ja tarvitseeko jatkojohtoa silityksen tueksi. Kaikin puolin Steam & Go -vaatehöyrystin on toimiva ja kätevä peli. Myöskin hinta-laatusuhde on hyvä, sillä laitteen ovh. on 69,90€.

IDSteam&Go18

Mun mielestä Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystimen avulla silittämisestä tuli ainakin sata kertaa hauskempaa ja nopeampaa. Ikinä ennen en ole vaatteitani silittänyt, mutta nyt silittäminen on alkanut maistumaan ja sitä tulee harrastettua useammin.

Jos innostuit kyseisestä vaatehöyrystimestä niin voit käydä tsekkaamassa tarkemmat tuotetiedot ja ostamassa sen täältä.

No jollet kuitenkaan vielä halua ostaa Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystintä niin voit ostopäätöstä miettiessäsi käydä osallistumassa Instagram -kilpailuun, jossa siis kuvaat omalle Instagram -tilillesi pelastusta kaipaavan kesämekkosi ja liität mukaan hastagit #steamNgo ja #kesämekko2015. Palkintona kilpailussa on Steam & Go -vaatehöyrystin. Lisätiedot ja kilpailun säännöt löydät täältä.


Toteutettu yhteistyössä Philipsin ja Indiedaysin kanssa
*Blogiyhteistyön kautta saatu Philips Steam & Go -vaatehöyrystin

14 kommenttia:

 1. Oon ite vähän passiivisesti ettiny tollasta höyrystäjää, kun näin tollasen vastaavan ostostelkassa. :) Tää vaikuttaa tosi kivalta tuotteelta. En yleensä tykkää/välitä tälläsistä sponssipostauksista blogeissa, mutta sä teit tän tosi hyvin ja mielenkiintoisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi höyrystäjä on ihan must have -tuote mun mielestä! Meillä se ainakin toimii matkoilla hyvin ja verhojen yms. kiinteiden juttujen silittämisessä, joita ei aina jaksa repiä irti ja laittaa takaisin. Miesten ja naisten kauluspaidat on myös tosi vaivatonta saada tällä sileäksi, ilman mitään silityslautatemppuilua. Musta tämä ei ole edes pahan hintainen, kun yleensä höyrystimet maksavat vähintään sen +200€. Kiva, että innostuit! Ehkäpä osuit juuri kohderyhmään niin siksi postaus osui ja upposi! ;) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi ja todella upea banneri!!! Lukijaksi jäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! Kiitos paljon! <3 Tervetuloa lukijaksi. Toivottavasti tykkäät myös jatkossa ja jaksat seurailla! :)

   Poista
 3. Onpa raikkaita kuvia, tuo kone kuulostaa tosi hyvältä! Kaunis toi vika kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! :) Toi laite on tosi kätevä ja helppo käyttää! Kiitos! :)

   Poista
 4. Toi olis kyllä kiva! Itse niin inhoan silittämistä että kävis varmasti kyllä helpoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi laite on kyllä tosi ihana ja helppokäyttöinen! Tykkään aivan mielettömästi siitä ja silittäminen on kyllä tuhat kertaa helpompaa sekä nopeampaa! :)

   Poista
 5. Moi! :) Sulle olisi haaste mun blogissa, käy kurkkaamassa, jos kiinnostaa http://life-full-of-changes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Täytyy joku päivä toteuttaa se, kunhan tässä ehtii! :)

   Poista
 6. Pakko oli käydä kurkkimassa sunkin blogia, kivalta vaikuttaa :)
  Ja ennenkaikkea kivalta tois silityshommeli, pakko ehkä hankkia!!

  yhtakuinkolme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, kun tulitte kurkkaamaan! Kiitos paljon! :) Kannattaa kyllä hommata tuo -helpompaa ja nopeampaa silittää mm. lastenvaatteet ja miksei toki aikuistenkin! ;)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥