lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kiirettä pitää...

Heipä hei! Tulin kakomaan juttuja taas muutaman viikon ajalta tänne, koska on ollut niin kiire, ettei ole ehtinyt edes konetta avata. -No, mut hei Here I am now! Mulle voisi varmasti antaa jonkun ''Suomen huonoin bloggaaja -palkinnon'', jos sellainen palkinto olisi olemassa, koska olen ollut niin epäaktiivinen nyt viimeisen vuoden koko blogin kanssa. -Pst. vinkkiä Indiedaysille, että tällaiselle palkintokategorialle olisi kysyntää...

Oikeasti haluaisin olla blogini kanssa aktiivisempi, mutta kun en tienaa tällä harrastuksella pennin latia ja tämä vie multa enempi rahaa kuin tuo niin pakkohan sitä on välistä olla töissäkin, vieläpä useimmiten koulun jälkeen eli vuorokaudessa ei ole hirveästi luppoaikaa, jolloin pystyisin a) olemaan koneella, b) ottamaan valokuvia ja käsitellä niitä sekä c) kirjoittamaan jotain järkevää sisältöä. Jos tästä tulisi mun päätyö tai edes hyvä sivubisnes niin silloin voisin kirjoittaa monta kertaa päivässä postauksia, mutta in my dreams, jos sielläkään! 

LÄTKÄ
Lätkä1
lätkä2
lätkä4

Mutta nyt asiaan! Tosissaan kevät on pikku hiljaa hiipinyt tänne eteläänkin tai sitten ei, sillä tälläkin hetkellä ulkona sataa isoja hiutaleita räntää, yök! Vielä viikko pari sitten sai nauttia ihanista aurinkoisista, lämpöisistä päivistä ja upeista auringonlaskuista. Sainkin ikuistettua yhden auringonlaskun junaa odotellessa Lahdessa muistikortilleni. Olen ihan rakastunut tuohon kuvaan ja voisinkin tuijotella sitä alati sateisina päivinä. -Aurinkoisia päiviä kiitos lisää ja pian! Tässähän kohta alkaa masentua oikein urakalla, kun räntää vaan tulee taivaan täydeltä.

Tuonakin iltana olimme matkalla Jokereiden KHL:n playoffs-otteluun, sillä voitin Pallomeri.netin arvonnasta kaksi kipaletta Jokereiden playoffs-kausikortteja. Oli mahtavaa voittaa KHL:n playoffseihin kausarit ja päästä seuraamaan lähes jokaista kotimatsia todella hyviltä paikoilta. Itse jo harmittelin tuossa runkosarjan loputtua, etten ehtinyt yhteenkään Jokereiden matsiin tällä kaudella, joten kyseisen arvonnan voittaminen hienosti korjasi tilanteen. Matseja tuli varmasti enempi käytyä katsomassa, jos ja kun olisin itse joutunut liput hommaamaan. Meillä nuo paikat eivät olleet kertaakaan tyhjänä, vaan aina löytyi joku katsomaan ottelua, jos itse ei päässyt paikalle. Missasin yhden ottelun töiden takia.

KHL-matseissa on ihan erilainen fiilis kuin kotimaan sarjoissa. Yleisö pitää enempi meteliä, kannustaa omaa joukkuettaan, musiikki soi kovemmalla ja jään ulkopuolella tapahtumaa on järjestetty, jos jonkinlaista. Itsessään peli oli mun mielestä paljon tylsempää ja hidastempoisempaa kuin Mestis tai Liiga. Iso kiitos Pallomeri.netin porukalle, että mahdollistitte nämä elämykset meille!

kahvilarenesanssi kahvilarenesanssi1

Muuten mulle kuuluu ihan hyvää. Hässäkkää, kaaosta ja kalenterin kanssa minuutti pelaamistahan tämä mun elämä on ollut jo hetken. On tullut käytyä erilaisissa tapahtumissa, kokouksissa ja töissäkin välillä -ihan hyvä, että on menoa niin en kuole ikävään.

Aloitin tällä viikolla taloushallinnon työssäoppimisen eräässä tilitoimistossa ja voin kertoa, että olen oppinut kirjanpidosta sekä taloushallinnosta parissa päivässä enemmän kuin koko vuonna koulussa -huh, onhan se omalla tavalla ollut aika rankkaakin, vaikka tuttuja asioita on tehnyt. Takki on ollut aika tyhjänä iltaisin kirjaimellisesti. Olen kyllä supertyytyväinen ja kiitollinen, että sain alan yrityksestä työssäoppimispaikan, sillä kyseiset paikat tuntuvat olevan todella kiven alla. Kouluun siis en enää tällä lukukaudella mene, vaan olen kesälomiin asti töissä.

Tällä hetkellä mulla ei ole iltatöitä, joten yritän ja haluan myös käyttää aikaa hiukan tähän blogiin ja sen kirjoitteluun. Tottakai teen iltatöitä, lähinnä keikkaa, kunhan niitä vain ilmaantuu -toisaalta joskus on ihan kivaa olla ''työtön'' ja elää vuorolistatonta elämää sekä tehdä juuri niitä asioita mistä itse tykkää, mihin kellonaikaan vain.

Käyn kerran viikossa rentoutumassa Kahvi- ja teehuone Renesanssissa, Rautatienkadulla, Lahdessa. Tuo kyseinen kahvi- ja teehuone on todella idyllinen, kivasti kalustettu sekä poikkeava Lahden muista kahviloista. Kyseisessä kahvilassa saa ihania Skonsseja ja raakakakkuja, myöskin teevalikoima on tooodella laaja. Tykkään kovasti istuskella siellä, sillä paikka on todella rauhallinen ja mieltä piristävä.

Mulla on ikävä, tosi kova ikävä. Me ei olla nähty tämän kyseisen, mulle todella tärkeän ja rakkaan henkilön kanssa nyt toviin, joten tällaisina hiljaisina, yksinäisinä hetkinä iskee aivan järjetön ikävä toisen luokse. Siksi päivät ja illat olenkin yrittänyt täyttää mahdollisimman tehokkaasti, jottei yksinäisyys ja ikävä iskisi vasten kasvoja. 

Taisi tulla paljastettua tämän blogin historian suurin uutinen -tämä tyttö on onnellisesti parisuhteessa. En usko, että tämä seurustelu tulee vaikuttamaan blogiini mitenkään erityisesti, sillä tämä on mun blogi ja olenkin tehnyt tietyt linjavedot jo paljon aiemmin mitä asioita haluan käsitellä täällä. Esimerkiksi mun perhe ei halua olla esillä mun blogissa juurikaan ja heidän tahtoaan kunnioitan.


Palataan asiaan! Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva eilen törmätä vahingossa, pieni on maailma :) Olisin halunnu vaihtaa sun kanssa vielä muutaman sanasen ja vähän kurkkia viel enemmän sinne sun kirpparikassiin, mutta hukuit sitten siel tungoksessa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja kiva, kun joku tunnistaa! Mulla on niin huono kasvomuisti etten tunnista ketään yleensä! :D noo ei hätää! Kyllä noista löydöistä on tulossa vielä postausta ja oikeastaan parhaat löydöt tein vasta suhun törmäämisen jälkeen, kun tungos hälveni. :)

   Täällä mä taas jonottelen kirppikselle, jos taas löytäisi jotain kivaa! :D

   Poista
 2. Toivotaan että tulee nyt kevään ja kesän aikana paljon uusia postauksia :) Oletko kaukosuhteessa kun joudut potemaan ikävää? nim. itse samassa tilanteessa :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Sait multa pikku haasteen, olis kiva jos kurkkaisit! :) Sulla on mukava blogi!

  http://sinitinttti.blogspot.fi/2015/04/tammone-haaste.html

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥