keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Bona Valere -Luonnollista kauneutta Lahdesta

Lahteen on avattu maaliskuussa ihana, pieni virolaista luonnonkosmetiikkaa myyvä putiikki, Bona Valere. Bona Valere sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Vapaudenkatu 2, joten putiikkiin on helppo löytää ja saapua -ainakin näin julkisilla kulkevan ihmisen näkökulmasta, myöskin putiikin edestä löytyy autoileville ihmisille parkkipaikkoja.

BONAVALERE!

Sain toissa viikolla kutsun Bona Valeresta tutustumaan putiikkiin sekä tuotteisiin. Olin kutsusta todella innoissani ja päätinkin lähteä katsomaan mitä liike pitäisi sisällään. Putiikista tuli heti ensisilmäyksellä todella sympaattinen ja miellyttävä kuva, jota myytävien tuotteiden mm. eteeristen öljyjen tuoksu täydensi.

Olin ja olen edelleenkin innoissani, että tällainen liike on avattu Lahteen, sillä olen aiemminkin käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja viimeisen vuoden aikana siirtynyt vielä enemmän luonnollisiin vaihtoehtoihin kosmetiikan saralla. Luomukosmetiikkaa on ollut jokseenkin vaikeaa löytää Lahdesta. Syitä siihen on monia miksi olen alkanut niin sanotusti ''luomu-intoilijaksi'', mutta yksinkertaisesti ihoni voi nyt paremmin kuin ennen synteettisiä, teollisia aineita käyttäessä.


Bonavalere8BONAVALERE4
BONAVALERE3
BONAVALERE5

BONAVALERE6

Bona Valeressa on todella monipuolinen valikoima aina kylpytuotteista ihonhoitotuotteisiin sekä eteerisiin öljyihin. Itse asiassa valikoiman laajuus yllättää positiivisesti, sillä liiketila on melko pieni. Valikoimasta varmasti löytyy jokaiselle jotakin, sillä tuotteita on jokaiselle ihotyypille, vaikeampiinkin ihovaivoihin ja itsensä hemmotteluun. Tuotteita löytyy myös vauvoille, odottaville äideille ja miehille. 

Kaikki liikkeessä myytävä luonnonkosmetiikka on valmistettu Virossa. Raaka-aineet ovat myöskin suurimmaksi osaksi peräisin Virosta. Mitään tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläinkokein.

Putiikin tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat Signe Seebid, Sösar, Sohvy ja Lumi -tuotesarjat.

Signe Seebid -tuotteet valmistetaan käsityönä perheyrityksessä Virossa. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita, vaan kaikki ovat peräisin luonnosta -kasveista, savesta tai oksideista. Signe Seebidiltä löytyy muun muassa kylpymaitoja, saippuoita, kylpy- ja saunasuoloja, kylpymuffineita, eteerisiä öljyjä sekä paljon muita ihania tuotteita. Signe Seebid pakkaa tuotteensa kierrätyspakkauksiin ja palauttamalla myymälään tyhjän lasisen Signe Seebidin purkin saa pienen alennuksen tuotteen hinnasta.

Sösar -tuotteiden takana on viisi virolaista naista, jotka ovat osaamisen ja intohimon pohjalta alkanut valmistaa luonnonkosmetiikkaa. Myöskin Sösarin tuotteet tehdään käsityönä ja raaka-aineet ovat puhtaita, pohjoisessa kasvaneita eli Virosta peräisin. Sösarilta löytyy huulirasvoja, muta- ja turvenaamioita sekä saippuoita. 

Sohvy -tuotteet ovat 100% luonnontuotteita ja sarja on saanut luomusertifikaatin. Sohvy-tuotteet valmistetaan käsityönä Virossa. Tuotteet eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, sulfaatteja, mineraali- tai silikoniöljyjä. Sohvylta löytyy kasvo-, vartalo-, käsi- ja hoitovoiteita sekä erilaisia vartalokuorintoja. Osa tuotteista on myös hajuttomia.

Lumi -tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä Viron yliopistojen kanssa. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraali- tai silikoniöljyjä, muita öljyjä, synteettisiä väri-, haju- tai säilöntäaineita. Tuotteet sisältävät kasvien aktiiviaineita, joiden teho on tieteellisesti tutkittu. Lumin tuotteiteista löytyy muun muassa kasvojen puhdistustuotteita ja voiteita.

BONAVALERE13
BONAVALERE12 BONAVALERE11 BONAVALERE9 

Kaikki Bona Valeren tuotteet ovat todella kauniisti pakattuja -ihan karkin näköisiä, todella herkullisen tuoksuisia, hoitavia ja toimivia.

Voin lämpimästi suositella tuotteita lahjaksi tyttöystävälle, kaverille, äidille, itselle tai ihan kenelle vain. Jos et osaa valita sopivaa lahjaa tai oikeaa tuotetta itsellesi niin liikkeestä saa erittäin ammattitaitoista apua tuotteiden valintaan -Bona Valeren henkilökunta auttaa mielellään sekä kertoo tuotteista. 

Itse sain mukaani liikkeestä tuotepaketin* ja tuotteita siitä on tullut kokeiltua -ainakin omat lempituotteeni ovat löytyneet ja liikkeessä on tullut käytyä jo ostoksilla. Myöhemmin lisää lempparituotteista. :)

Bona Valere
Avoinna 
Ti - Pe klo 11 - 18
La klo 10 - 14
Vapaudenkatu 2, 15110 Lahti.
*Toteutettu yhteistyössä Bona Valeren kanssa ja tuotteet saatu yhteistyön kautta.

8 kommenttia:

 1. Onko tämä yhteistyöpostaus kun siitä ei mainintaa vai saako kaikki asiakkaat tuotepaketin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistyöstä kyllä postauksessa mainitaan :)

   Poista
 2. Haastan sut The liebster award-haasteeseen, jonka tarkotuksena on antaa näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogille. Ohjeet löydät blogistani!
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj, kivaa! :) Täytyy hoidella haaste pois alta pian!

   Poista
 3. Voi kumpa asuisin lähempänä Lahtea! Joskus etelämmäs tullessani pakko käydä piipahtamassa, sen verran tämä postaus vakuutti mua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hyvä syy tulla Lahteen! Ja hei meillähän kohta valmistuu toriparkki. Sinne on tulossa tai siis torille paljon uusia kahviloita ja muuta, että kannattaa tulla tsekkaamaan sekin. ;) Bona Valeressa on kaikkea ihanaa ja mitä tuotteita olen kokeillut niin ne on ollut kyllä ihan lupauksiensa arvoisia. Ylittänyt kaikki odotukset!:)

   Tervetuloa siis Lahteen ja kiva kuulla, että postaus iski suhun!

   Poista
 4. Ai vitsit.. olispa täälläkin päin tuollainen putiikki! :) kiva blogi myöskin sulla. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne päin maailmaa shoppailemaan! Bona Valere on oikein ihana putiikki ja myytävät tuotteet hintansa veroisia! :)

   Kiitos paljon! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥