sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Work Baby Work!

herätyys
ruis
hesee
model

On mullakin aika tulla postailemaan, mutta en saa nukuttua joten tulempa kertomaan eilisen kuulumiset. Pahoittelut kännykkälaatuisista ja huonoista kuvista. Oli vähän kiire ja kameran käyttö olisi vielä enemmän hidastanut tapahtumien kulkua.

Heräsin aamulla toooosi aikaisin verrattuna siihen, että mulla alkoi työt vasta kello 14. Aikainen herätys oli tarpeen, sillä olin menossa toisiin ''töihin''. Jouduin vielä tuossa aamutuimaan valkkaamaan ja etsimään vaatteet kuviin, koska tällä kertaa kuvattiin mun omilla vaatteilla. Sain siis toimia itse itseni stylistinä. Myös meikin väsäsin itse. Tällä kertaa mallinhommia kuvituskuviin pariinkin lehteen ja mitä ilmeisimmin toisessa killotan kannessa. Meillä oli muutaman tunnin kuvaukset eräällä maatilalla melko lähellä omaa kotiani. Kuvaukset meni mielestäni tosi hyvin ja ainakin oli rento meininki sekä hauskaa niin assarilla, kuvaajalla kuin mallillakin. Ihan mielenkiintoista kuvaa on luvassa tässä jossakin vaiheessa. Voin julkaista muutaman otoksen myös täällä, kunhan lehdet on ensin ilmestyneet. Kuvauksien jälkeen päätin hemmotella itseäni oikein kunnon hesemätöillä. Täytyyhän mallinkin syödä. ;)

Muuten olenkin ollut vain töissä ja töissä ja vielä kerran töissä. Välillä meinaa mennä töihin hermot. mutta rahaa tulee ja hevosella pääsee. Piti tuossa vielä tänään töiden jälkeen lähteä vaahto- tai sinkkubileisiin, mutta väsy ja motivaatio pynttäytymiseen lopahtivat, joten jäin viettämään taas kerran rauhallista koti-iltaa. Huomenissa tai siis aamulla lähden Mäntsälään katsastelemaan mestoja. Adjöö! Kuulemisiin!

8 kommenttia:

 1. Hei, mukavan näkönen blogi sullakin, mutta täytyy kyllä sanoa että lukijaksi en taida jäädä kun en erityisemmin kiinnostunut ole muodista, ruoasta, tai kauneudesta =/. Ja kiitos vielä kommentistasi blogiini =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, eikä mitään! :)
   Ymmärrän kyllä miksi, et ole kiinnostunut tai halua jäädä seuraamaan ;)

   Poista
 2. Tosi kiva blogi :) rupeen seurailee :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kun jäät lukemaan! :)
   Toivottavasti tykkäät myös jatkossa!

   Poista
 3. Sulla on aivan ihana banneri:-)! Sait uuden lukijan:-)

  www.carryon-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Voi ihanaa, kun joku tykkää lukea näitäkin juttuja :)

   Poista
 4. Pakko sanoa että toi toiseksi ylin kuva on jotenkin tosi hieno c:

  cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo kuva onkin ehkä tämän postauksen idea tai siis omasta mielestäni.
   Se on kaikista paras kuva mikä mulla on tuolta päivältä, kun otin sen ihan kunnon kameralla.
   Rakastan vihertävää ruispeltoa. Hups! Huomasin vasta nyt, että tuossa kuvassa köllöttää joku ötökkäkin. :D

   Kiva, kun joku muukin tykkää siitä! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥