lauantai 6. kesäkuuta 2015

Thank God It's Finally Over!

Perjantain5.6LÖLLÖÖPerjantai5.6.4Perjantai5.6.3Perjantai5.6.5
//Paita ESPRIT//
//Housut BIKBOK//
//Kengät LOLA CRUZ//

Mun on pakko aloittaa tää postaus lainaten Kissi Vähä-Hiilaria ''Mä oon niin tööt, niin tööt''. Mä todellakin olen ihan rikki, poikki, loppu ja pinossa -ihan tööt, ihan loppu. Kirjoittelen tätä postausta jäätävässä migreenissä, hartiakivussa ja väsyneenä. Olo on kuin rekan alle jääneellä oravalla.

Mulla on tällä viikolla ollut ''yllätys yllätys'' koululla kesä- ja korotustenttejä -millonkohan mulla ei olisi kesällä ollut jotain kursseja? Vissiinkin 3 kesä putkeen, jolloin yritän opiskella jotakin ja runnoa opintoja kasaan. Multa puuttui nykyisistä opinnoista pari kurssia, joita ei pystytty hyväksilukemaan lukiosta, joten kävin ne nyt suorittamassa pois alta ja samalla olen yrittänyt hivuttaa keskiarvoa lähemmäs kolmosta kuin 2,5 -perfektionismi on pahemman kerran tainnut iskeä muhun koulun suhteen..

Tänään olinkin Kymenlaakson Ammattikorkeakoululla liiketalouden pääsykokeissa Kouvolassa. En oikeastaan stressannut kokeista sen kummemmin, koska mulla on kuitenkin opiskelupaikka ensi vuodeksi. Noi kokeet ei sinänsä ollut pahat ja uskon, että kirjallisessa osuudessa jotakin meni oikein, vaikken pääsykoematskuihin hirveämmin ehtinyt tutustua. Kampus vaikutti todella kivalta ja ehkä ensi keväänä löytyykin enemmän paukkuja myös tuohon pääsykokeisiin lukemiseen, jos paikka ei nyt aukea. Suoraan sanottuna olin eväsretkellä pääsykokeissa once again ja ilmeisesti kuitenkin jollain asteella stressasin kokeita, kun jännityksen laukeaminen aiheuttaa pääkipuja sekä hieman kuumeisen  olon.

Mutta hei mikä ihaninta! Ulkona on salakavalasti hiipinyt kesä jo luontoon, yöt ovat ihanan valoisia ja kaikkialla on niin kaunista! Ainut mitä enää kaipaan on lämpimät ja aurinkoiset kelit sekä kaikki kesän tapahtumat, matkat ja chillailut yömyöhään kaupungilla -ei ole parempaa maailmassa kuin Suomen kesä. Ehkä munkin pitäisi väsätä Summer Bucket List tänne blogin puolelle.

Tykkäsin todella paljon näistä postauksen iltahämärässä otetuista kesäisen raikkaista kuvista. Tuosta Espritin paidasta on tullut mun yksi suurimmista lemppareista noiden mustien yksityiskohtien takia. Mitä tykkäätte kuvista? :)

Nyt ei enää pää toimi yhtään, joten taidan hipsiä sänkyyn, peiton alle nukkumaan ja aamulla pirtsakkana herätä järjestyksenvalvojakurssille..

Hyvää yötä ja ihanaa kesäistä viikonloppua teille jokaiselle!


Ps. Muistahan osallistua ihanan Signe Seebidin tuotepaketin arvontaan täältä!

20 kommenttia:

  1. Toi tukan väri sopii superhyvin sun ihon ja huulipunan sävyyn! Näytät ihanalta <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! Mä tykkään niin hirmuisesti näistä hiuksista nyt ja tuo huulipuna/-kiilto on ihana. Mulla on kaks noita samanlaista, kun hukkasin keväällä toisen enkä osaa elää ilman tuota väriä. Säkin näytät tosi hyvältä! :) <3

      Poista
  2. Kivoja kuvia :) Itse hain viime vuonna liiketaloutta amkiin ja pääsin sisään enkä oo kyllä hetkeekään katunut että lähdin opiskelemaan tätä alaa. Toivottavasti sun kokeet meni niin hyvin että saisit koulupaikan, mut jos ei niin ens kerralla sit paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mäkin hain viime vuonna, mutta ikinä en päätynyt pääsykokeeseen.. Vuoden oon nyt opiskellut merkonomiksi- Tykkään kyllä kovasti -suuntaudun talous- ja toimistopalveluihin, vaikken ikinä olisi voinut ajatella kirjanpitoa ammattina, mut nyt se tuntuu tosi hyvältä vaihtoehdolta! Jeps, ehkä ens vuonna uudelleen, jos nyt ei paukut riittänyt! :)

      Poista
  3. Väsää ihmeessä sinäkin jonkinlainen summer bucket list tänne! Ne ovat aina mukavaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy alkaa väsäilemään! :) Olis kyllä niin mahtavaa tehdä tollanen, mut mulla ei ole hirveästi kesäkuvia, yyyh!! :(

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ainu! :) Tykkään hirmuisesti tuosta alennusrekkilöytöpaidasta! :)

      Poista
  5. Summer bucket listei on kyl tosi kiva lukee, et tee ihmeessä sellanen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai mun on pakko, kun kaikki tuntuu tykkäävän niistä! :)

      Poista
  6. Samaa mieltä Inkan kanssa, summer bucket listiä ootellessa ^^... Hieno blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Täytyy pikkuhiljaa alkaa väsäämään bucket listia kokoon! :)

      Poista
  7. kivan olonen blogi sulla ja ihanan väristä huulipunaa:) sekä noi kengät ottasin itelleni vaikka heti!

    http://sanni-eerika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Tuo on itseasiassa Max Factorin huulikiilto, jonka värin numeroa tai nimeä en nyt äkkiseltään muista... hmm.. olisko Max Factor Colour Elixir nro. 55 Dazzling Fuchsia, jos en väärin muista, kun en ole juuri nyt huulikiillon luona. Noi kengät on mielettömän hyvät jalassa ja nätit. Tosin kesäksi hiukan raskaat. Löysin ne Helsingistä syksyllä Bläkin loppuunmyynnistä 60€, kun ovh. oli 320€, että ihan hyvä löytö ja varmasti palvelevat vielä pitkään! :)

      Poista
  8. Tuo paita on tosi kiva!:) Ja vitsit olet nätti nainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paita oli ihan must-have, kun löysin sen 10€ Espritin alennustangosta Veturista. Tykkään hirvittävän paljon vaaleista, hieman löysistä vaatteista ja tuossa on jotain ideaakin :) Oo kiitos paljon! :)

      Poista
  9. Sun blogi on ihanan selkee ja oot muutenkin ihanan oloinen! Jäin seuraamaan :)

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! :) Tervetuloa seuraamaan ja toivottavasti jatkossa myös tykkäät lukea postauksia! :)

      Poista
  10. Aiotko sitten merkonomin papereilla hakea amkiin kun nähtävästi sulla ei kovin hyvät yo paperit ole? Mikset hae lukemaan kauppatieteitä yliopistoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei lähtökohtaisesti kauppatieteet juurikaan kiinnosta, oikeasti ja ihan rehellisesti voin sen sanoa, koska suoritan ja olen suorittanut avoimessa yliopistossa kauppatieteen opintoja Itä-Suomen yliopistolle. Yliopistolla mua kiinnostaa ihan täysin eri linjat kuin kauppatiede ja itse asiassa oon pyrkimässä yliopistolle ensi keväänä.

      -Enkä ymmärrä sitä, että miksi kaikkien pitäisi sinne yliopistolle mennä suoraan lukiosta? Lukion jälkeen ainakin itse olin ihan pihalla mitä elämälläni ja koulutuksellani teen.Toisista mun suunnitelmat voi kuulostaa tosi hölmöltä ja ajanhukalta, mutta mulle se on se juttu ja pystyn toteuttamaan sen kautta paremmin itseän Nyt onneksi oon löytänyt sen oman tien ja polun mitä haluan opiskella ja millä keinoin. Ammattikorkeankin jälkeen on vielä hyvät mahdollisuudet hakea ylempiin AMK ja yliopistotutkintoihin..

      Ennemmin teen taloushallinnon asioita kuin pänttään teoriaa. AMK tradenomilinjalle en edes suuntautumisvaihtoehtona halua ottaa taloushallintoa, vaan jotain muuta ja/tai yhdistelmänä taloushallintoa/mua tällä hetkellä enemmän kiinnostavaa suuntautumisvaihtoehtoa.

      Mun mielestä mun yo-paperit ja arvosanat eivät mitenkään kuulu mun blogin puolelle tai anonyymeille, mutta mun lukiopapereissa ei kyllä ole mitään valittamista yo-todistuksen yleisarvosana/keskiarvo on M ja lukion päättötodistuksenkin keskiarvo on aika lailla tasan 8, että kyllä mä niilläkin pääsisin opiskelemaan, jos haluaisin. Mutta ehkä suurin ongelma mun papereissa on se, että en ole kirjoittanut tiettyjä ''todella arvostettuja'' aineita mm. matematiikkaa, kemiaa ja fysiikkaa ja siksi en saa yleensä pääsykokeissa korkeita lähtöpisteitä.

      Oonhan mä jo kerran, ensi yrittämällä päässytkin korkeakouluun sisään, mutta en vastaanottanut paikkaa, vaan luovutin eteenpäin, koska en saanut kyseisestä kaupungista asuntoa ja ala ei ehkä ollut se omin -enkä päivääkään ole päätöstäni katunut.

      Mä en itsekään vielä tiedä millä papereilla haen ensi keväänä ja minne, jos haluan ensisijaisesti yliopistolle niin varmaan haen mun yo-papereilla ja jos taas en hae ensisijaisesti yliopistolle, vaan AMK:n niin sitten varmaan merkonomin papereilla. Mulla on kuitenkin tulevaisuudessa varaa taktikoida kumpaankin korkeakouluun hyvät lähtöpisteet todistuksilla, et ei huonompi ratkaisu. Mulla ei valitettavasti ole kristallipalloa, jolla pystyisin ennustamaan about vuoden päähän. :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥