keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Pikamoikat

pikamoikat pikamoikat2 IDSteam&Go18
//Mekko GINA TRICOT//
//Kukkaseppele GLITTER//

Heippa hei tyypit! Ehkä blogimaailman laimein otsikko tällä postauksella, mutta ei voi mitään. Älkää suuttuko. Nää on tosissaan otsikon mukaiset pikamoikat tällä kertaa junasta!

Olen matkalla kohti Helsinkiä ja tänään onkin jänniä juttuja tiedossa, josta varmasti myöhemmin kerron lisää! Olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa, kun sain tiedon tästä! Sen verran voin valottaa asiaa, että pääsen tapaamaan mun lapsuuden tai no paremminkin teini-iän yhtä idolia ja kuviin hänen kanssaan.. Kuka tää tyyppi onkaan ja miksi pääsen treffaamaan häntä? 

Mulla on Helsingin päässä jonkin verran hengailuaikaa, sillä en viitsinyt lähteä the-last-minute-junalla, jolla olisin ollut juuri sopivasti perillä tapaamiseen -näistä junista, kun ei ikinä tiedä kulkeeko nää ja onko aikataulussaan. Bussi tosin kotoa oli aikataulustaan sen verran myöhässä, että Lahden päässä tuli semisti kiire ja paniikki! Mutta junassa ollaan ja aikataulu pitää. Sovin muutamat nettikirppisnoudotkin tuohon iltapäivälle ja toivon, että ne toteutuvat, sillä tarkoituksena olisi kotiuttaa kauan kuolatut lempparisaapikkaat! 

Juhannus oli ja meni. Siitä ei hirvittävästi jäänyt kerrottavaa teille eikä jälkipolville, sillä makoilin kotona sängyn pohjalla kesäflunssassa ja kuumeessa. Ei edes harmita, kun tämä juhannus oli tarkoitus viettää Himoksella kavereiden kanssa. No ehkä ensi vuonna on parempi onni. 

Pikkuhiljaa tauti alkaa olla nujerrettu -ainakin toivottavasti ja olo palautua normaaliksi, joten blogikin alkaa päivittyä taas tiuhempaan. Mä en ole nyt vain jaksanut päivitellä, sillä pää on ollut todella kipeä ja flunssa- sekä allergialääkkecocktail meinaa heittää tän mimmin todella sekaisin. Ootte kuitenkin ollut mielessä ja teidän kommentit on mukavasti piristänyt mua! Vastailen niihin varmasti, kunhan saan itseni ensiksi kuntoon. :)

Niin ja ohhoh! Maaginen sadan lukijan raja meni rikki joskus eilen illalla. Kiitos olette aivan ihania ja piristätte mun päiviä kivoilla kommenteilla sekä vinkkailette hyviä blogeja luettavaksi ja tuotteita testattaviksi! Ihan saaaaairaaaaaan iso kiitos teille! Lupailin aiemmin, että kun sadan raja ylittyy niin tulee joku makea, iso ja ihana lukija-arvonta -Se on tulossa, kunhan keksin palkinnot siihen. Osa palkinnoista on jo mielessä sekä hankittuna, joten kannattaa olla kuulolla. Tätä ette halua missata! ;)

Ihanaa keskiviikkoa teille! Nauttikaa elämästä! 



16 kommenttia:

  1. Vautsi vau miten hyvältä näytät ja vietä mukava päivä Helsingissä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oli kyllä hauska päivä Helsingissä, kunhan vielä jaksaisi käsitellä kuvat ja tehdä postauksen tänne! :) Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. ihanan pirtsakka blogi sinulla :) liityin seuraajiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toivottavasti viihdyt myös jatkossa blogini parissa! Lämpimästi tervetuloa! :)

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja ihanan värinen kyllä tuo mekko, käy sulle hyvin! :-)

    ♥: http://ada-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toi mekko on ihan karkki ja tykkään tuosta kukkaseppeleestäkin aika paljon. Ne tuli hankittua Summer Upiin ja Bermudan tennisturnaukseen viime vuonna, mutta toimii edelleenkin paremmin kuin hyvin! :)

      Poista
  4. Ihan super ihana toi kukkapanta ja mekossakaan ei oo mitään moittimisia! Tosi nätti yhdistelmä :-)

    http://justchilling-v.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toi mekko on aivan ihana ja rakastan sen väriä. Siksi se on joskus kotiutunutkin mulle aletangosta -tosin se ei meinaa pysyä ylhäältää päällä, vaikka sitä on kavennettu tooosi paljon eikä kaventaa enää pysty. Toi kukkapanta oli heräteostos, mutta sopi mekkoon tosi hyvin ja niistä on tullut kesäinen luottovaateyhdistelmä niin festareille kuin hienompiin tilaisuuksiin. :)

      Poista
  5. Ihana blogi! Liityin lukijaksi! :)

    http://janita-my-own-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Toivottavasti viihdyt myös jatkossa blogini parissa! Lämpimästi tervetuloa! :)

      Poista
  6. Moikka! Mun blogissa olisi sulle Liebster Award ja 11 kysymystä. Ihanaa torstaita :-)

    http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! :) Täytyy toteutella ensi viikolla! Ihanaa viikonloppua ♥

      Poista
  7. Voi miten hieno mekko!! Kaunotar <3

    http://janica-spreadyourwings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Aivan ihana kommentti! :)
      Ihanaa viikonloppua sulle! ♥

      Poista
  8. Mahtavan kesäpinkki mekko. :D

    VastaaPoista
  9. Oii, onpa ihana blogi sulla! Tästä taas uusi lukija sulle ;)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥