keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Good News From Bona Valere

Mulla on ilo tulla kertomaan teille luonnonkosmetiikkaputiikki Bona Valeren nettisivujen ja nettikaupan aukeamisesta. Bona Valeren Nettikauppaan pääset täältä.

Tällä viikolla su 7.6. asti Bonavaleren nettikaupassa sekä putiikissa vartalonkuorinnat ovat -20% normaalihinnasta, joten kannttaa käydä tutustumassa tarjontaan ja ostamassa oma!

Moni blogini lukijoista harmitteli ettei vastaavaa putiikkia ole omassa kotikaupungissa tai Lahteen on liian pitkä matka, kun aiemmin kirjoittelin kyseisestä liikkeestä sekä heidän tarjonnastaan täällä -nyt tämäkin ongelma on ratkaistu, sillä tuotteet voit tilata kotiin asuitpa sitten missä päin Suomea vain!

Voin lämpimästi suositella myös nettikauppaa, sillä tiedän, että homma varmasti pelaa 120% varmuudella ja tuotteet ovat oikeasti sitä mitä pitää!

bvnet1.1

Ajattelin kertoa samalla teille muutamasta lempituotteestani, joista joku ehkä voi saada lahjaideaa tai itselleen must-have-tuotteen!

Itselleni on jo muodostunut jonkinlainen käsitys Bona Valeren valikoimasta ja myymistä tuotteista. Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden Bona Valeresta löytyviä tuotteita ja löytänyt omat kauneussuosikkini. Eniten olen hurahtanut Virolaiseen Signe Seebid -tuotesarjaan, jonka pakkaukset sekä tuotteet ovat erittäin herkullisia!

BVnet3 BVnet4 BVnet5
Silkkisaippua, Signe Seebid, ovh. 8,00€. Klik!

Mun ehdoton number one-kasvojenhoitotuote on Signe Seebidin käsityönä tehty 100% luonnontuote -Silkkisaippua. Pesen Silkkisaippualla kasvot aamuin illoin ja nykyään en juurikaan kosteusvoidepurkkiin koske, sillä Silkkisaippua kosteuttaa ihoa samalla, kun se puhdistaa. Puhdistelen saippualla silmämeikinkin pois, sillä tämä ei kuivata ihoa eikä ole läheskään niin ärhäkkä kuin normaali saippua, joka aiheuttaa pidemmän päälle silmänympärysiholle kuivuutta sekä ryppyjä.

Kokemukseni mukaan tämä saippua on parempi kuin lupaukset antavat ymmärtää. Silkkisaippua puhdistaa meikin ja lian iholta hellävaraisesti sekä kosteuttaa ihoa samaan aikaan. Tuotteen tuoksu on miellyttävä eikä se sisällä mitään keinotekoisia aineita. Silkkisaippua sopii myös herkälle iholle. Pakkaus on kuin pieni karkki, sillä rakastan tuollaisia pikkusieviä paketteja. Mikä parasta pakkaukset ovat tehty kierrätysmateriaaleista ja rasittavat vähän luontoa. Yksi silkkisaippua kestää myös melko pitkään n. 3 - 4 kk, vaikka onkin kovassa päivittäisessä käytössä.

BVnet12 Bvnet9 Bvnet10Ruusunkukka Vartalonkuorintasokeri, Signe Seebid, Ovh. 12,00€. Klik!

Olen tykästynyt näihin Signe Seebidin vartalonkuorintasokereihin. Ruusunkukka vartalonkuorintaa en käytä vartalolle, vaan kuorin sillä about kerran viikossa kämmenet. Kämmenistä tulee ihanan pehmeät ja samalla kuoriessa saa aromaterapisen hetken sitruunaruohon ja ylang-ylangin eteeristen öljyjen hivellessä aisteja. En tiedä onko tuotteen aikaansaannosta vai kovakouraisen käsien hieronnan, sillä käsissä lähtee veri kiertämään aika vauhdikaasti kuorintahetkien jälkeen -veikkaampa, että molempi parempi. Kämmenistä tulee ihanan pehmeät kuorintasession jälkeen ja kuorinta-aine kosteuttaa vähän ihoa kuoriessaan.

Tottakai tätäkin vartalonkuorintasokeria voi käyttää myös vartalolle. Mulle tästä on vain tullut käsien hoitotuote -tai sellaiseksi ainakin tällä hetkellä jäänyt. Tuoksu on aivan ihana ja rentouttava -tekisi mieli nukahtaa, jos joku kaverini tekee tällä tuotteella käsihoitoa minulle. Vartalonkuorintasokeriin voi lisätä myös muita eteerisiä öljyjä joukkoon, mutta suosittelen, että niitä laittaa vain 1 hoitokerran määrään eikä tuohon isoon purkkiin. Koostumukseltaan ihanan sokerisen rakeinen ja silti kostea. Tykkään! Btw. Jos Signe Seebidin tyhjän lasipurnukan palauttaa niin seuraavasta ostokerrasta saa hieman alennusta, sillä purkit ovat kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä.

BVnetBVnet2BVnet1Suojaava Käsivoide*, Signe Seebid, Ovh. 14,00€. Klik!


Tätä kyseistä Signe Seebidin suojaavaa appelsiinin tuoksuista käsivoidetta olen käyttänyt jo melkoisen pitkään ja purkki kulkee vähän joka paikkaan mukana. Voisi kai sanoa, että musta on tullut käsirasvariippuvainen, haha. Sympaattinen käsivoidepurnukka sisältää sheavoita, ylang-ylangia ja makean appelsiinin eteerisiä öljyjä. Purkista löytyy myös iholle tärkeät vitamiinit A, E ja F. Aluksi rakastuin tuohon appelsiinin tuoksuun ja käytön myötä myös siihen, että tuote oikeasti kosteuttaa ja jättää ihon kosteutetuksi pitkäksi aikaa.

Käytän lähes päivittäin suojaavaa käsivoidetta ja tuo purnukka vaan kestää ja kestään. Koostumukseltaan käsivoide on aika jähmeää ja sitä saa ihan reilun kökön ottaa tuolta, jos laiskana haluaa vaan kerran levittää sitä käsiin -toki tuosta reilusta kököstä lämmetessään riittää myös voidetta käsivarsille. Tuoksu on ihanan aidon appelsiininen eikä mikään teollinen ärsyke. Suojaava käsivoide on voittanut Virossa Cosmopolitanin Beauty Awardseissa Paras Kauneustuote -palkinnon eli ei voi olla mikään ihan huono tuote! Samasta sarjasta löytyy myös vartalovoide ja jalkavoide. Jalkavoiteen tuoksu on ainakin ihana, minttu-kookos!

Mulla iho meni tosi huonoon kuntoon viime talvena ja läträsin synteettisten, teollisesti valmistettujen voiteiden kanssa -ei auttanut, vaan iho alkoi pykimään auki. Onneksi joku vinkkasi, että kannattaa kokeilla mineraaliöljyttömiä voiteita eli luonnonkosmetiikasta löytyviä tuotteita. Iho lähti paranemaan todella nopeasti ja kosteutui mukavasti, joten suosittelen kokeilemaan, jos on yhtään iho-ongelmia.

Bvnet8BVnet6BVnet7Kahvi-Greippi Vartalonkuorintasokeri*, Signe Seebid, Ovh. 12,00€. Klik!

Kahvi-Greippi vartalonkuorintasokeri eroaa hiukan jo edellä mainitusta Ruusunkukka Vartalonkuorintasokerista, sillä Kahvi-Greippi vartalonkuorintasokeri sisältää myös kahvinpuruja sokerin lisäksi. Tämäkin tuote on Signe Seebidin tuoteperheeseen kuuluva tuote. Tämä vartalonkuorintasokeri tuoksuu aiiivan fantastiselta ja pirtsakalta. Tuote jättää todella kosteutetun olon iholle kuorinnan jälkeen -kosteamman kuin tuo ruusunkukka.

Mulla on tullut joku rituaali tätä tuotetta kohtaan -aina lauantaiaamuisin suihkuun mennessä mun on ihan pakko kuoria iho kahvi-greippivartalokuorinnalla. Viikonloput vaan ei voi alkaa paremmin kuin tällä. Tuo kahvin ja greipin tuoksuyhdistelmä virkistää todella paljon, se on ihanan raikas. Koostumus on tässä tuotteessa ihanan roughti ja tuote on tosissaan kostea. Yleensä tämän kuorinnan jälkeen en koe, että ihoa tarvisi kummemmin kosteuttaa, sillä se jää rasvaiseksi kahvin ansiosta, joten nopeuttaa myös aamutoimia mukavasti... ;)

Bvnet13
Bvnet14Bvnet15







  Lime & Mandariini vartalovoide, Sohvy, Ovh. 15,00€. Klik!

Sohvyn lime & mandariini vartalovoide on täysin, 100% luonnonkosmetiikkaa. Voiteen tuoksu on huumaava, mutta mieto. Lime ja mandariini tuovat pirtsakan raikkaan tuoksun voiteelle. Voide lupaa poistaa kehosta myrkkyjä, vähentää selluliittia, aknea, raskausarpia ja arpia. Samalla vartalovoide tottakai kosteuttaa sekä suojaa ihoa. Koostumukseltaan voide on ihanan kevyttä.

Käytän lähes joka päivä lime & mandariini -vartalovoidetta jaloilleni sekä koko vartalolle. Nyt noin 1,5 kuukauden käytön jälkeen reisistäni on huomattavasti haalentuneet raskausarvet -en siis ikinä ole ollut raskaana, mutta raskausarpia kehoon voi tulla noin muutenkin. Toisinaan voide kihelmöi iholla, joka saattaa johtua siitä, että olen vähän sitrushedelmille allerginen. En pahasti, mutta vähän. Kuitenkin voide kosteuttaa ja hyödyt ovat olleet itselleni suurempia kuin pienet haitat. Rakastan myös tuotteen tuoksua. Se on ihanan pirtsakka ja harmaina aamuina saa hymyilemään.


Bv18Bvnet19Bvnet20Pehmeä Hunajahuulivoide* ja Punertava Minttuhuulivoide*, Sösar, Ovh. 8,00€
Klik! ja Klik!

Heti ensikosketuksella ihastuin näihin Sösarin huulivoiteisiin, jotka todellakin kosteuttavat ja pitävät huulet kosteina pitkään eli kyseiset huulivoiteet eivät jätä vain kosteaa kalvoa huulten pinnalle, vaan kosteuttavat myös syvemmältä ihoa.

Mulla on nyt ollut päivittäisessä käytössä tuo Pehmeä Hunajahuulivoide ja tykkään siitä kovasti. Jos laitan sitä aamupäivästä, enkä syö tai juo niin vielä iltapäivän puolella huulilta löytyy kosteutta todella hyvin eikä huulirasvaa tarvitse lisäillä. Tämä huulivoide suojaa myös auringolta niin kuin pakkaseltakin huulien herkkää ihoa. Tuoksu ei ole mitenkään hunajainen, vaan enemmänkin luontomainen -ei kauhean miellyttävä, mutta aika mieto. Tuoksu onkin ainut miinus ja voiteen ominaisuudet hakkaavat mennen tullen tuoksun. Huulivoidetta voi käyttää myös hiertymien, naarmujen, palovammojen ja kuivien ihoaluieiden hoitoon.

Vaihtelun vuoksi käytän aina toisinaan Punertavaa Minttuhuulivoidetta. Tämäkin huulivoide on tehokas kosteuttaja ja kosteus pysyy iholla pitkän aikaa. Piparminttu antaa huulille kivan viileän tunteen ja pienen kihelmöinnin. En tiedä miksi, mutta tykkään tosi paljon tuosta tunteesta -kai olen vähän hullu! Tuote tuoksuu erittäin minttumaiselta, raikkaalta ja hyvältä. Minttuhuulivoidetta voi käyttää myös hyönteisten puremiin, hiertymiin, palovammoihin ja naarmuihin.

Bvnet16 BVnet17 Bvnet18
Makea appelsiini -eteerinen öljy* ja Tuoksukivi*, Signe Seebid, 
ovh. 9,00€ ja 12,00€. Klik! ja Klik!.

Ennen Bona Valeren aukeamista en ollut ikinä kuullut tuoksukivestä, mutta söpö pakkaus ja muotoilu vetivät puoleensa. Tuoksukivi on Signe Seebidin tuoteperheeseen kuuluva savinen ''kivi''ruusu, johon voi pudottaa muutaman tipan eteeristä öljyä, jolloin kivi haihduttaa ilmaan eteerisen öljyn höyryjä. 

Tämä kivi on meillä tosi hyvä ratkaisu, sillä meillä ei voi polttaa kissan takia tuoksukynttilöitä. Usein käytän tuoksukiveä laukuissani haihduttamassa vieraita, tunkkaisia hajuja pois. Toisinaan myös käytän tuoksukiveä olohuoneen pöydällä, kun tarvitsen aamuihin hiukan boostia, jos virta meinaa olla lopussa. Kivi ei erota tuoksua kerralla hirveän paljon ilmaan, vaan miedosti ja vähän, jolloin itselleni ei ainakaan iske kauhea pääkipu.

Bona Valeresta löytyy laaja valikoima eteerisiä öljyjä sekä erilaisia iholle tarkoitettuja hoitoöljyjä mm. Avokado- ja macadamiaöljyjä. 

Mulla itselläni on makea appelsiini -eteerinen öljy ja sen kautta olen päässyt vähän perille aromaterapian maailmaan -tottakai luonnonkosmetiikkatuotteiden sisältämät eteeriset öljyt myös perehdyttävät tähän maailmaan. Tuoksu on tosi piristävä ja aika makea. Öljyä voisi käyttää myös iholla, mutta itse en ole vielä kokeillut -olenkin käyttänyt sitä ainoastaa tuossa tuoksukivessä. Tämän eteerisen öljyn pitäisi iholla parantaa aknea ja kirkastaa ihoa -täytynee joskus kokeilla.


Onko teillä jotain omia luonnonkosmetiikkasuosikkeja? Löytyykö samoja lemppareita kuin multa? :)

Toteutettu yhteistyössä Bona Valeren kanssa
*Osa postauksen tuotteista saatu blogiyhteistyön kautta

12 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasu tällä blogilla! ♥ Tykkään tosi paljon tästä, aion toistekin tulla lukemaan blogiasi! :)


    http://runojavain.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäät! :) Tervetuloa myös toiste tänne vierailemaan!

      Poista
  2. Mä en ookkaan kuullut koskaan tollasesta kaupasta! Vaikuttaa tosi kivalta, eikä noiden tuotteidenkaan hinta ole kamala luonnonkosmetiikaksi!
    Pakko muuten sanoa vielä, että tällä sun blogilla on ihana banneri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tutustumassa nettikauppaan ja fb-sivuun, jos on kauempaa kotoisin eikä Lahteen aina pääse! Mä olen kyllä tykännyt tosi paljon Bona Valeren tuotteista ja hinta-laatusuhteesta. Ei ole mikään kallis, vaikka luonnonkosmetiikkaa myykin. Myös palvelu on tosi ystävällistä! :) Kiitos paljon!:)

      Poista
  3. Blogisi ulkoasu ja kuvat ovat hienoja :) Luonnonkosmetiikkaa en ole paljoakaan kokeillut, mutta mineraaliöljyttömään kosmetiikkaan olen aivan hurahtanut ja tulee kyllä katsottua nykyisin tarkemmin mitä käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) mä olen käyttänyt aikalailla varmaan hmmh.. 3 vuotta luonnonkosmetiikkaa puhdistusaineina iholle, mutta tosissaan antibioottikuurien myötä viime talvena iho äityi todella pahaksi ja homeopaatti suositteli luonnonkosmetiikkaa/mineraaliöljyttömiä voiteita. Mä tykkään kamalasti luonnonkosmetiikasta ja virolaisissa tuotteissa on se hyvä puoli, että Virossa valvotaan luonnonkosmetiikan valmistusta lähes kuin lääketeollisuutta -siellä on tosi tiukat normit ja taatusti tietää mitä purkissa on. Myös nuo luonnonkosmetiikan eteeriset öljyt auttavat mua nukahtamaan, keskittymään ja kipuihin. Esimerkiksi tänään otin jalkakylvyn jalkakylpysuolalla, jossa oli laventelia ja eukalyptusta -alavatsan viiltävä kipu loppui noin 30 minuutin jalkakylvyn aikana. Mun pitäisi löytää luonnollisempia vaihtoehtoja värikosmetiikalle, mutten ole vielä ehtinyt etsiä -nykyisin kyllä käytän täysin alumiinitonta kosmetiikkaa jo. :)

      Poista
  4. Nää vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta, kun oon tämmönen rasvoilla ja saippuoilla läträävä ihminen. :D Voisin jopa koittaa jtn huulivoidetta noilta, kun omatunto kolkuttaa Baby Lipsien suhteen. Niitähän on testattu eläimillä. :/ Ite arvostan tosi paljon luonnontuotteiden käyttöä. Ainut esto on ollut hinta, kun opiskelijana ei ole oikein varaa ihan kaikkeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä Bona Valeren tuotteet on tosi hyviä ja itsellä ainakin toimii tosi hyvin! :) Nyt tuolla nettikaupassa postit on alennuksella 2,00€ postitus, joten kannattaa vaikka tilata huulirasva ja vartalonkuorintasokeri niin ei edes kalliiksi tule tilaus! :)

      Poista
  5. Sun blogi vaikuttaa niin ihanan raikkaalta, että mun on pakko jäädä seuraamaan tuleviakin postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tervetuloa seuraamaan ja toivottavasti tykkäät myös jatkossa!

      Poista
  6. Ihania tuotteita ja jos arvontaa ei ole vielä tehty, osallistun siihen
    caritan@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Carita! Tämä ei ole arvontapostaus. Säännöt ja itse osallistumispostaus löytyy http://lifewithsallas.blogspot.fi/2015/06/arvonta-signe-seebid-tuotepaketti.html -osoitteesta. Valitettavasti en voi tätä kommenttia hyväksyä arvontaan arvaksi mukaan, kun se on väärässä paikassa. :(

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥