lauantai 16. toukokuuta 2015

Karvattomasti kohti kesää!

Muutama viikko sitten Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa sain mahdollisuuden osallistua RFSU- ja Carmex -blogiyhteistyöhön. Tapahtumasta sain mukaani tuotekassin. Tuotteita pääsin testailemaan rauhassa ja nyt kertoilemaan teille käyttökokemuksistani. RFSU:n osa tuotteista on jo ennestään minulle tuttuja ja hyväksi todettuja, mutta tuotepaketissa oli myös positiivisia uusia tuttavuuksia.

Jokaiselle varmasti RFSU-tuotemerkistä tulee ensimmäisenä mieleen kondomit -tai ainakin itselläni tulee, mutta tuotemerkillä on myös paljon muitakin tuotteita kuin kondomeita muun muassa liukuvoiteita, kotitestejä, sheivaustuotteita ja erilaisia seksileluja. Kyseinen yritys maahantuo myös Carmex-merkkisiä huulivoiteita. -veikkaampa, että jokaiselle löytyy valikoimasta varmasti jotakin! ;)

BIDRFSU

Tuotekassi* sisälsi kuvassa näkyvät tuotteet eli RFSU-merkkiset Easy Shavin' -sheivausgeelin, Nice n'Cool After Shave -geelin, Hair Helper -voiteen, Sense Me Caring Massage Glide -hierontageelin, jota voi käyttää myös liukuvoiteena sekä Smooth Shavin' -shaverin. Kassista löytyi myös Carmexin huulivoide.

Itse näistä tuotteista olen testaillut kaikkia, mutta parhaiten olen tutustunut sheivaustuoteperheen tuotteisiin eli Easy Shavin' -sheivausgeeliin, Nice n'Cool After Shave -geeliin ja Hair Helper -voiteeseen -itse asiassa Easy Shavin'ia olen käyttänyt jo vuoden parin ajan ja se on ehdottomasti paras sheivausgeeli, jota olen kokeillut.

BIDRFSU2 BIDRFSU3
BIDRFSU4

RFSU Easy Shavin' -Sheivausgeeli* on ollut jo vuosien ajan luottotuotteeni, joten voin lämpimästi suositella tätä kaikille muillekin! 

Sheivausgeeli on läpikuultava geeli, joka ei vaahtoudu, joten sen avulla on todella helppoa sheivata niin sääret kuin herkemmätkin paikat. Mielestäni on miljoona kertaa helpompaa sheivata, kun näkee mitä sheivaa, eikä arviolta höyläile vaahdon seassa. Easy Shavin' -Sheivausgeeli pehmittää ihoa ja lisää iholle luistoa, joten sheivaaminen tuotteen kanssa on todella vaivatonta. Geeli pysyy hyvin iholla eikä valu mihinkään. 

Itse sheivailen kyseisellä tuotteella sääret, kainalot, käsivarret ja bikinirajat -kainalot ja bikinirajan sheivaan noin kahden päivän välein ja sheivausgeeli on enemmän kuin tervetullut avuksi sheivaamiseen. Kyseinen geeli ei ärsytä ihoa, vaan pikemminkin rauhoittaa sitä, koska jo levitysvaiheessa geeli luo ihanan viileän tunteen iholle, joka jatkuu myös pesun jälkeen.

Tuote tuoksuu raikkaalta, ehkäpä vähän sateelta tai mereltä. Olen hulluna tuotteen tuoksuun ja tekisi mieli nuuhkia sitä jatkuvasti. Geeli sisältää hoitavia yrttejä, joista myös herkullinen tuoksu on varmasti peräisin.


BIDRFSU5

RFSU Nice n'Cool After Shave -geeli* onkin minulle hiukan uudempi tuttavuus. Tätäkin olen kyllä jo tovin käyttänyt ja todennut oivaksi tuotteeksi. -Tosin käyttötarkoitus on purnukan mukaan punaisten pilkkujen ehkäisy bikinirajassa sheivauksen jälkeen, mutta itse käytän tätä useimmiten säärissä karvanpoistosession jälkeen -mun iho on kummallinen, sillä bikinirajaan en saa kirveelläkään punaisia pisteitä, mutta sääret huutaa aina sheivauksen jälkeen hoosiannaa ja ovat kirkuvan punaiset.

Levitän Nice n'Cool After Shave -geeliä heti suihkusta tulon jälkeen sheivatuille alueille. Geeli rauhoittaa todella nopeasti ikävän kihelmöinnin ja vähentää huomattavasti punaisuutta sekä pilkkuja iholta. Geeli imeytyy nopeasti ja jättää pitkäksi aikaa raikkaan viileän tunteen iholle.

Geeli sisältää alkoholia ja hoitavia yrttejä, jotka desinfioivat ihoa karvanpoiston jälkeen -kätevää, sillä tulehdusriski pienenee huomattavasti desinfioinnin jälkeen. Omaa hipiääni ei alkoholi ole ärsyttänyt tai en ainakaan ole huomannut, että iho kuivuisi tai reagoisi siihen mitenkään, ei edes kirvele. Geeli myös imeytyy silmänräpäyksessä eikä jää tuntikausiksi lillumaan iholle, joten vaatteet eivät sotkeudu ja voi pukeutua nopeastikin suihkun jälkeen.

Myöskin tässä tuotteessa on ihanan raikas tuoksu. Tuoksu jatkaa samaa merellistä linjaa Easy Shavin' -geelin kanssa.


BIDRFSU6

Uusin tuttavuus minulle oli RFSU Hair Helper -voide*, jota nyt testailin ensimmäistä kertaa. Positiivinen yllätys tämäkin ja ihmettelempä vain miksi en ole aiemmin hommannut tällaista tuotetta kaappiini! 

Hair Helper -voide ehkäisee ihokarvojen sisäänpäin kasvamista. Itselläni tuppaa karvat kääntymään sisäänpäin kainaloissa ja bikinirajassa aiheuttaen kipeitä ''näppylöitä''. Nuo sisäänpäin kasvaneet karvat ovat olleet iso hampaiden kiristyksen aihe, sillä ne ovat oikeasti todella kipeät, punoittavat ja ärtyneet. Jo parin viikon käytöllä minulla on huomattavasti hävinnyt noita sisäänpäin kasvaneita karvoja eikä kipeitä, kosketusarkoja ''näppylöitä'' juurikaan ole enää.

Käytän tuotetta noin 15 minuutin kuluttua Nice n'Cool After Shave -geelin levittämisen jälkeen. Levitän voiteen samoille alueille, josta olen sheivannut ja johon olen heti suihkun jälkeen laittanut after shave -geelin. Hair Helper -voide kuorii ihoa hellävaraisesti AHA-hedelmähapoilla. Mielestäni tästä ei jää erityistä tunnetta iholle, vaan tunne on samanlainen kuin kosteusvoidetta levitettäessä. Voide imeytyy todella nopeasti, joten erityisiä varotoimia vaatteiden likaamisen pelossa ei tarvitse tehdä.

Voide tuoksuu hennon hedelmäiseltä. Ei mitenkään ärsyttävän pistävältä. Tuoksu hälvenee melko nopeasti verrattuna Easy Shavin'iin ja Nice n'Cool After Shave -geeliin.BIDRFSU1

RFSU:n tuotteita sekä Carmexin huulivoiteita myyvät kaikki hyvin varustellut marketit ja tavaratalot, nettikaupat sekä apteekit. Hinnat eivät päätä huimaa, vaan ovat noin kymmenen euron tienoo -toiset hieman alle ja toiset hieman yli. Oman kokemuksen mukaan hinta-laatusuhde on oikein oivallinen!

RFSU:n tuotteisiin voit tutustua lisää täällä

... Ja eikun jalalla koreasti ja karvattomasti kohti kesäisiä rientoja! ;)


Toteutettu yhteistyössä RFSUn, Carmexin ja Indiedaysin kanssa

*Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥