torstai 19. maaliskuuta 2015

Sun Goes Down

sunnuntai15.3.6
sunnuntai15.3.5
sunnuntai15.3.4
//Paita ASOS//
//Leggingsit TVINS//
//Tennarit CONVERSE//

Haha mua huvittaa nyt suuresti, kun katsoin tuota edellistä postausta, koska mullahan on kummassakin sama paita päällä -HUPS!! No ei sillä niin väliä, kun kyseinen paita on yksi lemppareistani.

Mulla oli todella kiireinen viime viikko ja kalenterin kanssa minuuttiaikataululla reissailtiin pitkin poikin Päijät-Hämettä ja Kymenlaaksoa. Reissailua hiukan rajoitti mun ajoittaiset kiukunpuuskat ja käden kipuilu -aivan tajuttoman ärsyttävää reissata saatikka tehdä mitään toinen käsi paketissa.

Tosissaan mun vasen käsi oli reilu viikon lastoitettuna koko kyynärvarren mitalta eli käytännössä en saanut kannettua tai tehtyä kädellä mitään -lasta myös painoi, hiotti, turvotti ja aiheutti ylimääräistä
kipua. Edelleenkin ajoittain poden hirvittävää kyynärvarren hermokipua, muttei kukaan osaa sanoa mikä kädessä on tai siis lääkärihän ei edes vilkaissut kättä, vaan luki oireiden perusteella terveyskirjastoa ja teki sen pohjalta diagnoosin.

Maanantaina meillä oli Hilkan kanssa pieni meeting, jossa suunniteltiin keskiviikon Aleksanterinkadun Appron Varjorastia ja ideoitiin muita juttuja Eduskuntavaalikampanjaan. Väitän, että saadaan mahtava kamppis aikaiseksi, sillä meillä on aivan sairaan mahtava porukka kasassa, jotka puuhaa kampanjan ympärillä! Olen siis itse mukana Hilun tukiryhmässä ja kampanjoinnissa. Hilusta voit lukea lisää täältä ja täältä eli jos ehdokas on vielä hakusessa niin kannattaa käydä tutustumassa Hilkkaan kyseisten linkkien kautta.

Keskiviikkona Lahdessa oli Aleksanterinkadun Appro -opiskelijatapahtuma, jossa kierrettiin ravintoloista toiseen eli rastilta rastille keräämässä leimoja haalarimerkkiä varten. Sain hommattua itselleni takaportin kautta Appropassin ja elämäni ensimmäistä kertaa Approilin. Täytyy kyllä sanoa,
että tapahtuma ylitti mun kaikki odotukset. Ihmiset oli tosi mukavia, juttelin niitä näitä ja meininki oli rentoa -ei siis perinteinen lahtelainen baari-ilta. Eka haalarimerkki takin taskussa ja jos sitä vaikka ensi vuodeksi saisi haalaritkin. Rastien kiertelyn ja Varjorastin järjestämisen välissä mun piti juosta nopeasti Keskustan Päijät-Hämeen piirin piirihallituksen kokouksessa, sillä piirihallituksessa olen jäsenenä ja kokous napsahti samalle illalle.

Olin järkkäämässä Varjorastia Vapaudenkadulla ja ihan kiitettävällä hässäkällä sekä hirvittävällä kiireellä tuo tapahtuma saatiin kuin saatiinkin kasaan. Vaikka välillä usko meinasi loppua kesken ja teki mieli heittää hanskat tiskiin niin saatiin kyllä tehtyä aiiivan sairaan mukava ja onnistunut tapahtuma. Meidän Varjorastilla laulettiin karaokea, pelattiin jättikokoista huojuvaa tornia, hengattiin, juteltiin, syötiin ja juotiin. Rastilla kävi arviolta 200 - 300 opiskelijaa ja palaute oli todella positiivista. IIISO IIIISO IIISO KIITOS kaikille apukäsille ja -joukoille sekä rastilla kävijöille. Oli hauskaa! :)

Torstai kuluikin hiukan koomaillessa, kun pääsin nukkumaan klo 3 jälkeen yöllä. Aamulla onneksi pääsin rauhoittumaan kampaajan tuoliin ja hyvin osaaviin käsiin. Kun istahdin penkkiin niin ensimmäistä kertaa elämässäni sanoin kampaajalle "Sulla on ihan vapaat kädet tehdä mitä vain. Vedä vaikka punaiseksi ja leikkaa polkkatukaksi" -olin vähän nyreänä, koska kampaaja, joka tilaisuudessa oli myös kouluttaja päätti värjätä hiukseni todella lähelle vanhaa väriä. Todellisuudessa tämä nykyinen väri ei ole livenä yhtään samanlainen kuin vanha, kulahtanut väri, vaan paljon pirtsakampi ja lämpimämpi. Olen ihan hulluna näihin hiuksiin sekä väriin. 

Olin siis torstain IdHairin hiusmallina leikkaus- ja värjäysnäytöksessä Lahdessa Seurahuoneella. Meitä malleja oli 8 ja kaikille tuli vähän erilaista tukkaa. Mun kuontalo koki ehkä pienimmän muutoksen näytöksen malleista, koska pituutta ei juurikaan lähtenyt pois ja värikin muuttui vain hiukan. Olen kyllä tähän muutokseen supertyytyväinen. Muiden mallien kanssa oli tosi hauskaa ja päivä kului rattoisasti.  

Threewings
Threewings1

Lauantaina suunnattiin Kristan kanssa Kouvolaan katsomaan KooKoo - SaPKo playoffs-matsia, vaikka KooKoosta tykkäänkin ja voisin itseäni pieneksi KooKoo-faniksi kutsua niin kannatin koko pelin ajan SaPKoa. Siinähän sitten kävi niin, että SaPKo lopulta pelin vei, jes!

Matsissahan tulee nälkä..., joten suuntasimme hallilta Three Wingsiin syömään. Wings on mun ehdoton lemppariravintola koko Suomen mittakaavassa. Olen jotenkin kyllästynyt kaikkiin ketjurafloihin ja tämä paikka on kaikkea muuta kuin tylsä ketjuravintola. 

Three Wingsistä saa ihanan maukasta ja tuoretta ruokaa, palvelu pelaa sekä henkilökunta on ystävällistä. Sisustus on myös tosi kiva.

Mun ehdoton vakioannos on Roberto's Chicken Burger ja hyvää sekin on, mutta vaihtelu virkistää, joten päätin kokeilla In The Ghetto Chicken - annosta, johon kuului broilerinfilee aurajuustokastikkeella, uuniperuna yrttivoilla ja vihersalaatti. Siis OH MY GOD kuinka hyvää -vieläkin haikailen vesi kielellä tuon annoksen perään. Mä niin haluan nyt, heti broikkua ja ihanan pehmeää kielen mennessä vievää yrttiuuniperunaa. Ps. Alkuruokana kannattaa syödä herkulliset olutpaneroidut sipulirenkaat ja mozzarellatikut chilimajoneesilla. Jälkkäriksi suosittelen valtavan kokoista mansikkapirtelöä. 

Eli kipinkapin kaikki Kouvolaan nauttimaan Mestiksen Playoffs-huumasta ja Three Wingsin maukkaista ruuista. :)


BV

Viime viikolla aloitin yhteistyön uuden lahtelaisen luomukosmetiikkaa myyvän putiikin kanssa. Bona Valere sijaitsee Vapaudenkatu 2, Lahdessa eli aivan ydinkeskustassa. Kaikki myytävät tuotteet ovat 100% luomua ja Virossa valmistettuja. Tuotteisiin olen jo päässyt tutustumaan ja testailemaan, joten varmasti kuulette niistä pian lisää. :)

Miten teidän viikko kului? 



Ps. Kirjoitus Three Wingsistä ei ole mainos, vaan hyvää hyvyyttä kirjoitettu, sillä tykkään mielettömästi paikasta ja ruuasta.

8 kommenttia:

  1. hieno kirjoitus :) seuraako lahti kiekkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Veli! Kiitoksia! :) Kyllähän sitä aina välillä tulee seurattua Pelicansin pelejä -tosin nyt vähempi, kun olin Mestisjoukkueella tämän kauden töissä niin tuli enemmän tsekkailtua Peliittojen ja muiden Mestisjengien pelejä, enkä nyt kummoisemmin tykännyt Pelicansin tämän kautisesta joukkueesta.

      Poista
  2. Kenen kuva on ylhäällä oikealla sivupalkissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah te ihanat anonyymit taas liikenteessä! :) Ihan kuule mun kuva on tuossa oikealla sivupalkissa.

      Poista
  3. Ei taida vaatekoko enää olla S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja taas mennään anon kanssa! Kuule, kun S-koko määritellään numerokokoina 36-38 ja ihan tällä hetkellä 38 mahtuvat päälleni, että taitaapa mennä... Voit tulla tsekkaamaan mun vaatekaapin, jos haluat ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥