torstai 24. lokakuuta 2013

Kirpputorimania

Ciaoooo!! Käytiin maanantaina Miiran kanssa shoppailemassa kirpparilla näin syysloman kunniaksi. Mun on pitänyt tehdä monta päivää jo tää postaus, mutta sään terrorisoidessa outfitkuvia ei ole oikein innostanut lähteä ulos kuvailemaan, mutta päätin uhata kamerani kanssa säätä ja lähdin loppujen lopuksi sateeseen kuvailemaan, joten tässä tulee maanantain kirppislöytöjä, olkaa hyvä! :)

monkipitsipaita1
pitsipaita
//Pitsipaita MONKI//
//6€//
//CETORI, Lahti//
Tämä Monkin söpö pitsipaita kävi monesti silmissäni Cetorilla, mutten kehdannut ottaa sitä koriini, sillä a) yleensä vihaan pitsipaitoja, b) omistan niitä liikaa, enkä käytä ja c) en tykkää 'söpöistä' vaatteista. Miiran sovitellessa omia löytöjään mun oli kuitenkin pakko hakea kyseinen paita ja sovittaa sitä. No se ei ollutkaan sitten sellainen perus pitsipaita, joita omistan sen 156 kappaletta ja jotka ovat kireitä kuin makkarankuoret. No yllätykseksi osottautuikin, että paidassa on melko leveät hihat, joten olkapäitä ja käsiä ei ainakaan purista sekä paidan A-linja eli tämä yksilö ei ole kauhean kireä. Rakastuin valkoiseen pitsipaitaan ensisovittamalta ja kotiuttaahan se piti. Tykkään kauheasti paidan pitsikuvioinnista sekä helman aaltoilevasta leikkauksesta. 

H&Mtunika1
tunika
//Tunika H&M//
//4€//
//CETORI, Lahti//
Tunikoita tarvitaan aina! -tai sitä mieltä itse olen. Tykkään merihenkisistä väreistä tooodella paljon, joten valkosiniraitainen tunika on ihan omiaan mun ylle. Noi raidat on mun mielestä tosi kivat, koska ne on tehty paljeteilla eikä esimerkiksi painettu kankaaseen. Tunikoita käytän mielelläni, koska ne peittävät takapuoltani kivasti, sillä välillä meinaa mennä hermot kropan kurveihin. Toisinaan taas tykkään korostaa kurvejani ja silloin tunikat jää taka-alalle.

mangotoppi2
toppi
//Toppi MANGO//
//4€//
//CETORI, Lahti//
Toppejahan mulla ei ole yhtään tai niin ainakin uskottelen aina itselleni kirpputorilla.. Oikeastaan mulla ei ole mitään hyviä juhlavampia toppeja, joten koriin vaan ja kassalle. Tykkään Mangon topin materiaalista, koska tuo 'alus'toppi on trikoota ja päällä menee tuollaiset sifonkiliehukkeet. Varmasti käytän tätä bleisereiden alla syksyn pimenevinä iltoina.

biancokengät1
korkkarit
//Korkokengät BIANCO//
//6€//
//CETORI, Lahti//

Aina niin IHANAT korkokengät! Mitä korkeammat korot, sitä parempi! Löysin itselleni Biancon kiiltonahkaiset platform korkokengät eli kotoisemmin plätit 6 eurolla Cetorilta. Mun mielestä 6 euroa ei ole todellakaan paha hinta vähän käytetyistä kengistä. Tarvitsin kipeästi uusia 'baarikenkiä', sillä onnistuin vappuna rikkomaan luottakorkkarini. Siitä asti olenkin kärvistellyt balleriinoissa tai tennareissa erinäisissä juhlissa, bileissä ja tilaisuuksissa. Ainoan miinuksen kengistä huomaa jo kuvistakin. Korko ja platform on korkkia, joten musta väri irtoaa noista osista pisteinä irti. Musta tinnertussi käyttöön ja tökkimään väriä ruskeisiin pisteisiin.. ;)

Mitä mieltä olette löydöistäni? Oletteko itse löytänyt mitään kivaa kirpputorilta?


PS. Olen miettinyt, että pistäisin tässä jossain vaiheessa blogikirpparin pystyyn, koska kannatan kierrättämistä. Olisiko teillä lukijoilla, satunnaisilla kävijöillä ja tänne eksyneillä tyypeillä kiinnostusta ostaa mun vanhoja, hyväkuntoisia sekä vähän käytettyjä vaatteita, laukkuja, asusteita yms.. edulliseen hintaan?

Pss. Pahoittelen asukuvien pikselimössöisyyttä, sillä itselaukasimella sateessa on aika vaikeaa säätää kameran kanssa... (muokattu 24.10.13 klo 16:48)

11 kommenttia:

  1. Ootpa tehnyt ihania löytyöjä!♥ Mun on pitänyt jo pitkään mennä kirpparille kiertelemään, ehkä viikonloppuna vihdoin saan aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuli taas tehtyä löytöjä niinkuin yleensä aina, hah! En vain voi lähteä kirpparilta tyhjin käsin. Kannattaa käydä katsomassa, jos jotain löytyisi ;)

      Poista
  2. Ihania löytäjä! :)
    http://jennariikkas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. IHANA BANNERI♥ Noita korkkareita voi yhdistellä vaikka minkä kanssa, huippu löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Danke schön! :) Niin voi ja siks osuikin silmään! ;)

      Poista
  5. Aivan ihania löytöjä oot tehnyt!! Varsinkin tuo pitsipaita sulatti sydämen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä tosi herttainen paita. Katsotaan milloin se pääsee käyttöön :)

      Poista
  6. Eikä, aivan ihana tuo pitsipaita. Onneksi nappasit lopulta mukaan! Musta riippuu ihan täysin minkä kanssa pitsipaidan yhdistää, että näyttääkö se liian hempeältä/ ällön tyttömäiseltä vai törkeän hyvältä.:)

    gold-script.blogspot.fi


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Eikö ookin?
      Oon alkanut tykkää siitä vaan enempi ja enempi, kun se on seisonut nyt tuolla kaapin kätköissä :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥