keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ruma on kaunista, kaunis on rumaa

ratska
kape
eikunnossapitoa
veturit
veturi
vaunu
rata

Eilen olin tosissaan ensimmäistä kertaa töissä uudella työpaikallani ja ekan työvuoron jäljiltä jäi ihan hyvä fiilis. Olen nyt todellakin sellaisessa työssä, josta oikeasti pidän. On tosi mukavaa tavata erilaisia ihmisiä ja tehdä muutakin työtä kuin olla vain kassalla. Jos joku ei vielä tiennyt niin työskentelen liikenneaseman myyjänä. Eka vuoro mulla oli ilta/yö, joten olen vähän koomaillut tämän päivän. Olin kuitenkin koko päivän kiltisti koululla niin kuin ahkeran opiskelijan tulee olla .

Tykkään fiilistellä kävelemällä pitkin kaupunkia ja kuuntelemalla musiikkia. Se on mulle yksi terapiamuoto, jolla pidän pääni koossa. Kävellessä voi ihastella niin monia eri asioita ja ajatella nykyhetkeä, tulevaisuutta ja mennyttä sekä samalla nollata aivoja. Yleensä myös kaikista hienoimmat paikat löytää vain vahingossa sinne eksymällä, joten kannattaa pitää silmät auki ja antaa jalkojen viedä sinne minne ne haluavat. Lahdessa suosikkipaikkojani on ehdottomasti VR:n vanhat varikot, ratapiha, Anttilanmäki, Radiomäki ja Sopenkorven teollisuusalue. Kaikki edellämainitut paikat, paitsi Anttilanmäki on jollakin tavalla karuja, mutta silti niin ihania. Mitä enemmän vanhaa tiiliseinää, vanhoja ikkunoita, ovia, graffiteja ja lisää vanhaa sitä parempi paikka on! (Ps. En kannata laittomia graffiteja).

Kävin iltapäivällä kävelemässä pienen ''terapialenkin'' ja päätin myös julkaista täällä joitakin kuvia lenkistä. Tykkään junista ja lentokoneista aivan hirvittävästi -hassua, kyllä! Dieselveturit, vanhat vaunut ja rata on tosi rumia, mutta ne on omalla tavalla kauniita, karun kauniita. Mitä mieltä te olette?

Lenkin jälkeen päädyin Cetorille kirppisshoppailemaan ja ei, sieltä löytyi taas kaikkea kivaa! Huomenna niistä lisää. Nyt ylös, ulos ja juoksulenkille! :)


4 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle haaste! :)

    VastaaPoista
  2. Eipä tainnnu ihan onnistua tää sun monta mertaa viikossa postailu :D mutta ei se mitään. Haluaisin vielä kysäistä että harmittaako sua kun et tänä vuonna päässytkään missifinalistiksi?

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥