torstai 16. heinäkuuta 2015

Ciao!

Ciao tyypit! Pientä blogihiljaisuutta on ollut havaittavissa, sillä tekemistä on ollut paljon ja lifestylebloggaajien blogimiitin järjestelyihin on uponnut mukavasti aikaa, mutta voin jo nyt luvata, että miitistä tulee ihan mahtava! Vielä muutama bloggaaja mahtuu mukaan, joten ole nopea, ilmoittaudu ja tule viettämään kiva päivä Lahteen blogikollegoiden kanssa! Lisätiedot löytyvät täältä.

blogikesä4 blogikesä2 blogikesä3
//Mekko GINA TRICOT//
//Sandaalit HALONEN//
//Aurinkolasit IBERO//

Blogitaukoa on tullut hiukan vietettyä, sillä vietin ihan kokonaisen kesälomaviikon turhia stressaamatta ja silloin ei tietystikään ollut kamera missään mukana. Tuon kesälomaviikon jälkeen sainkin loppukesäksi koulutustani vastaavan työn, jossa jatkan aina koulun alkuun saakka eli en ollutkaan koko kesää työttömänä, jes!

Töiden jälkeen olen lähinnä nyt ensimmäisinä viikkoina koomaillut kotona, sillä loman jälkeen nuo kello 7 aamut on hiukan rankkoja -pikkuhiljaa niihinkin alkaa tottumaan ja iltaisin onkin aika virkeä olo. Säännölliset työajat ovat kyllä luksusta muutaman ravintola- ja kaupanalan työvuoden jälkeen, vaikkakin aamuherätykset eivät olekaan ehkä se positiivisin juttu, mutta ainakin viikonloput ovat vapaita.

Syksyllä taas elämä muuttuu todella paljon, sillä sain kuin sainkin opiskelupaikan KyAMK:ista liiketaloudesta eli korkeakouluelämä ja Kouvola kutsuu. En oikein tiedä mitä odottaisin tulevalta. Toisaalta pelottaa ja jännittää, mutta taas toisaalta musta tuntuu, että opiskeluajasta tulee todella kiva ja koen olevani oikealla alalla. -Mulla on kyllä tosi huono omatunto tuosta opiskelupaikasta, sillä tiedän monia tyyppejä, jotka lukivat aivan mielettömästi pääsykokeisiin eikä päässyt sisään ja mulla lukeminen oli tooodella minimaalista.

Ääh tulis jo kesä ja tuollaiset ihanan lämpimät aurinkoiset ilmat takaisin! Haluan niin pukeutua ihaniin kesämekkoihin ja hengailla kesäyössä pitkin kaupunkia.

Kesäkisan voittajat on nyt arvottu! 1. palkinto eli iso kesäinen tuotepaketti matkaa Emilialle, 2. palkinto eli pieni yllätyspalkinto matkaa Arhippalle ja 3. palkinto eli pieni yllätyspalkinto matkaa Marikalle. Käykää katsomassa sähköpostinne. Laitan sinne viestiä niin saadaan paketit matkaan.

Kiitos kaikille osallistuneille ja ihanaa kesää! :)

5 kommenttia:

 1. Kivan kesäiset nää asukuvat! :-)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Haha, tervetuloa Kouvolaan :D täälläkin kyamk ja liiketalous kutsuu! Mäkin hain viimevuonna ja pääsykokeisiin ei tullut luettua yhtään, mutta elokuun lopussa soitettiin että pääsin varasijalta sisään, mutta siirsin paikkaa vuodella, kun muilla koulu oli alkanut ja halusin aloittaa samaan aikaan uusien opiskelijoiden kanssa :D Kouvola voi tuntua vähän tylsältä jos oot asunu aikasemmin Lahdessa :D

  VastaaPoista
 3. Blogissa ois haaste sulle! :) http://www.lily.fi/blogit/sarcastic-shoe-lover

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tuo mekko! :) Mietin jokin aikaa sitten itsekin sen ostamista. Lämpimämpää kesää täälläkin kaivataan! Ehkä se nyt tässä kuussa tulisi näyttäytymään.. :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Olinhan mä sun blogiin joskus aiemminkin törmännyt! Harmi ku en ehtiny sanoo heippa kun lähettiin sielt tilaisuudesta niin nopeaan :( Mut oli kiva tavata!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥