tiistai 29. heinäkuuta 2014

Sunny Sunday @ Harbour

Buenas tardestaaaaaa!! Jospa sitä kerrankin ehtisi taas yöllä tulla päivittelemään kuulumisia. Mulla on ollut tosi paljon töitä -enempi kuin koskaan ennen tunteja ja luonnollisesti vähemmän vapaa-aikaa sosiaaliseen elämään sekä kaikkeen touhuiluun töiden ulkopuolella. Työviikoilla en hirveästi ehdi, jaksa tai viitsi tehdä mitään kummoisia, joten päivityksetkin ovat jääneet vähemmälle. Kuitenkin mulle siunautui huimat kaksi peräkkäistä vapaapäivää, jolloin ehtii vähän jotain puuhailla.

satamasunnuntai27.7.4
satamasunnuntai27.7.1
satamasunnuntai27.7.3
satamasunnuntai27.7.2
satamasunnuntai27.7.5 satama27.7.6
satamasunnuntai27.7
//Mekko SEPPÄLÄ//
//Lierihattu H&M//
//Laukku DKNY//
//Sandaalit NAF NAF//
Buukkasin ensimmäisen vapaapäivän illan täyteen jo viikkoja sitten, kun eräs valokuvaaja kaipaili Suomesta malleja portfolionsa täydennysprojektiin. Itse taas kaipailin mallikansion päivitystä ja miljöökuvia sinne. Lokaatiot, päivät, kuvien tyyli ja säät osuivat kohdilleen, joten kuvailtiin eilen illalla Lahden Sataman ympäristössä ihanan pirtsakan ja mukavan Katariinan kanssa rentoja kuvia muutamilla eri asukerroilla. HUOM! Nämä kuvat eivät ole Katariinan ottamia, vaan mun hovikuvaajan räpellyksiä. Mulla jäi tosi positiivinen fiilis kuvauksista ja uskonkin, että purkitettiin ihan toimivia, rentoja, iloisia ja kesäisiä kuvia. Odotan jo innolla, että pääsen näkemään koevedokset ja jossain vaiheessa saan käteeni myös valmiita kuvia! :)

Rakastan tuota sataman aluetta ja Karista eli Kariniemen puistoa hirveästi kesäisin. Ne ovat paikat, joissa on pakko viettää aikaa kesällä tai muutoin koko kesä valuu hukkaan. Ei Satamassa mitään valittamista talviaikaakaan ole, sillä se on kaunis myös lumipeitteessä. Melkeimpä jokaisena vapaapäivänä tai -iltana mut voi bongata Satamassa hortoilemassa.

Nyt, kun nuo tappohelteet ovat olleet päällä niin on pakko ollut miettiä aika tarkkaan mitä pukee päällensä. Puuvillaiset ja muut luonnonkuituiset väljät maksimekot, paidat sekä shortsit on ollut ihan paikallaan. Siltikin tuntuu, että läkähtyy kuoliaaksi ja kuihtuu nestehukkaan. Mulla vielä helle vaikuttaa mukavasti pääkoppaan ja meinaankin pyörtyillä tuonne pitkin maita sekä mantuja, vaikka kuljetankin vesipulloa lähes alati mukanani ja juon paljon. No, mutta hei onhan se kivaa, että on lämmintä ja päässä heittää ihan ilmaiseksi -ilman vettä vahvempaa. Olipa huono vitsi.

Tykkään kovasti tuosta mun sunnuntain rennon merellisestä ja kesäisestä asusta. Lierihatut on niin in! Voisin hiihdellä lähes koko ajan tuo hattu päässä pitkin poikin, mutta harmi, kun se ei sovi kaikkien asujen kanssa. Uusin rakkaus ja varmasti kovaan käyttöön pääsevä on tuo DKNYn musta nahkalaukku, jonka löysin eräältä nettikirppikseltä käyttämättömänä hyvään hintaan. Katselin tuota samaista laukkua pari vuotta sitten Tukholman NK:lla, mutten raaskinut sitä silloin ostaa. Onneksi sellainen löysi tiensä vielä vuosienkin jälkeen käsipuoleeni. Ai, että mä rakastan sitä! :)


Mitkä ovat teidän lempparivaatteita helteillä? Onko kellään mitään hyviä vinkkejä huimauksen ehkäisyyn helteillä? 4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia+ oot tosi nätti :) 💗


  http://lifemusicstyledance.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Hovikuvaaja ottaa "räpellyksiä"? Voiko näiden hienojen kuvien ottajaa loukata enempää? C'mon nyt Nainen, kunnia sille kelle se kuuluu ja Iso Kiitos Hienojen Valokuvien ottajalle, nämä kuvat ovat kaukana räpellyksestä! ;-)
  Ps. Isosti tsemppiä valitsemallesi polulle, muista myös <3 niitä ketkä Sinulle "räpeltävät" ja myös tuoda se hienosti julki ilman turhia vähättelyjä, oukei? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi kommentistasi! :) Sanotaanko näin, että noissa toisissa kuvissa esimerkiksi tarkennus heittää vähän ja se on näin omasta näkökulmasta ärsyttävää, koska oon sanonut siitä viis miljoonaa kertaa. Mun hovikuvaaja on tosissaan mun äiti, joka ei osaa käyttää kunnolla Olympuksen kameraa ja itse siis teen kaikki säädöt yms. kameraan ennen kuin mamma painelee nappia. Äiti itsekkin myöntää sen ettei osaa käyttää tuota kameraa ja ei saada parasta tehoa irti sillä. Pikku hiljaa alkaa paremmin sujumaan homma, mutta vieläkin on vähän ongelmia ja äiti saa kyllä sitä palautetta multa ihan suoraankin kuvista ettei sen täältä blogista tarvitse lukea. :D

   Poista

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥