tiistai 22. heinäkuuta 2014

HOX HOX!! KIRPPISTELYÄ!! :)

Moikka moi! Vihdoinkin olen saanut aikaiseksi tyhjentää vaatekaappini ja raahata kamat kirppikselle. Musta on tosi tylsää myydä itsepalvelukirppiksellä eli siis sellasessa paikassa, josta vuokrataan pöytä, viedään kamat sinne tietyksi x-ajaksi ja haetaan loput kamt pois sekä rahat, mitä pöytä on kerännyt x-ajan myynnillä.

No mutta siis seuratkaa infoa, jos kiinnostaa ostaa paljon rakastettuja, täysin uusia, vähän käytettyjä ja vähän enempi käytettyjä, mutta edelleen hyvässä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä sekä laukkuja.

sallaavajaisissa2
Kuva ei liity aiheeseen, mutta kuvattomat postaukset on tylsiä!
Olen siis itse menossa tänään tiistaina 22.7. myymään Lahden Satamaan autokirppikselle rekkalastillisen vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Nämä tavarat etsii kipeästi uutta, hyvää ja rakastavaa kotia, jossa niistä pidettäisiin hyvää huolta.

MILLOIN: 22.7.2014 klo 14-20

MISSÄ: Lahden Satamassa (Satamatorilla ja Pikkuveskulle/Lanun puistoon johtavalla hiekkatiellä eli ns. Vanhalla radalla)

MITÄ MYYN: Paljon uusia, uudenveroisia, vähän käytettyjä ja hyvä kuntoisia vaatteita, kenkiä ja laukkuja.

MILLAISIA: Toppeja, paitoja, mekkoja, tunikoita, housuja, shortseja, capreja, urheiluvaatteita, bleisereita, takkeja, farkkuja, korkkareita, talvikenkiä, nilkkureita, clutcheja, isoja weekendbageja jne jne... Tosi paljon kaikkea ja kaikenlaista! 

MERKIT: Marc O'Polo, Lacoste, Burberry, Tommy Hilfiger, Veromoda, Vila, Adidas, Only, Gina Tricot, Spirit, OIS, Kaffe, Hollister, Nike, Reebok, Easton, Super Dry, Seppälä, Kappahl, BIK BOK, Mic Mac, Lewis jne jne jne... Kaikenlaista löytyy.

KOOT: 34-40 ja XS-L, Kengät 35-38 ja laukkuja monessa eri koossa.

KUNTO: Uusia, Vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia

HINTA: 1 - 20€, riippuen merkistä ja kunnosta. Vaatteet pääosin 1-6€.

Saa tulla juttelemaan ja moikkaamaan, myytävistä tuotteista voi aina tinkiä. Ottakaa mieluusti kolikoita ja 5€ seteleitä mukaan. Vaihtorahaa on, mutta en takaa kauan sitä riittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää ja ilman palautetta ei voi parantaa, kiitos! ♥